anusia_79 24.06.10, 11:19 Chce zatrzymać się w Lizbonie na jakies 3 dni pozwiedzac samą Lizbone i ciekawe miejsca w pobliżu a nastepnie dostać się (jak najlepiej-to jest pytanie)do Albufeiry. Polecicie jakis tani hotel/hostel w Lizbonie na 2 noce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Lizbona- noclegi 24.06.10, 12:35 Teraz w ibisie jest promocja, nocleg na wrzesień kosztuje 45 euro, ale bez możliwości zwrotu. Zerknij tu: hotel ma całkiem dobre opinie, ale mnie nie pytaj, ja tam dopiero będę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ta Re: Lizbona- noclegi 07.07.10, 21:35 Residencial Florescente polecam. Byliśmy w sierpniu 2008 - wszystko, czego potrzeba, czysto, grzecznie, dobra lokalizacja, poszperaj sobie na ich stronie i będziesz wiedzieć więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nad-ja Re: Lizbona- noclegi 08.07.10, 13:10 stąd na pewno coś sobie wybierzesz: booking.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lizbona- noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 14:06 i tutaj możesz poszukać hoteli: www.expedia.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś