Gość: kk IP: *.internetdsl.tpnet.pl.A.204.190.79.in-addr.arpa 21.06.12, 23:06 witam :) czy ktoś słyszła o hotelu quarteira sol? jakieś opinie, info- będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: traficante Hotel Quarteira Sol IP: *.phil.east.verizon.net 21.06.12, 23:15 67 opinii: www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580249-d615705-Reviews-Quarteira_Sol-Quarteira_Algarve.html Odpowiedz Link Zgłoś
troms Re: Hotel Quarteira Sol 22.06.12, 10:41 No proszę, czyli jednak istnieją portale, gdzie użytkownikom chce się napisać parę zdań od siebie. Dzięki, przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiekbest81 Re: quarteira sol 26.06.12, 13:25 no właśnie może ktoś wrócił z tego hotelu? Jak wrażenia? Ja wybieram się na tydzień. Wylatuję z rodzinką 31 sierpnia. Mamy wykupione all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka1031 Re: quarteira sol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 16:52 no właśnie ja też lecę 24 sierpnia i coś chciałabym wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blond beauty Re: quarteira sol IP: *.cluster-h.websense.net 08.07.12, 01:24 Nie potrafisz wykorzystac podanych informacji, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzap3 Re: quarteira sol 10.07.12, 14:28 Witam , ja wracam z tego hotelu 10.08 to co nieco napisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sensor75 Quarteira Sol 20.07.12, 12:59 Witam, ja z rodziną lecę 14.09 Bardzo proszę o wrażenia z hotelu, przerażają mnie opinie o wyżywieniu w tym hotelu. odległość do plaży uzależniona jest od zakwaterowania, ale od czego uzależnione jest zakwaterowanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka1031 Re: Quarteira Sol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 15:00 witam, ja lecę 24 sierpnia , więc po powrocie 1 września postaram się dokładnie opisać, życzę udanego urlopu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzap3 Re: quarteira sol IP: *.205.5.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.12, 18:31 Witam, tak jak obiecałam kilka uwag na temat hotelu Quarteira Sol, hotel położony w centrum miasta bardzo blisko plaży sklada sie z dwóch obiektów wysoki budynek to 4 gwiazdki jest połączony korytarzem z pawilonem 3 gwiazdki - wyraźnie niższy standard.Główny budynek nie ma balkonów jedynie kilka pokoi na 1 piętrze ma ładne tarasy,mialam szczęście mieszkać w jednym z nich.Ogólnie hotel przyjemny jest czysto pokoje codziennie sprzątane z wymianą pościeli i ręczników.Dodatkowo jest basen, siłownia, łaźnia turecka, internet niestety płatny.Restauracja dosyc duża nie ma kolejki kelnerzy bardzo szybko sprzątają i nakrywają stoły.Jedzenie dosyć dobre, bez problemu każdy coś dla siebie znajdzie.Jest gorąco ocean niestety zimny.Ceny wysokie jedynie wino w sklepie potrafi być tańsze od coli.Były jeszcze wycieczki dosyć drogie do Lizbony i Sewilli, byłam na obydwu Sewilla piękna ale po Lizbonie pozostał niedosyt zwiedzania ale to już chyba zależy od pilota.Reasumując wyjechałam zadowolona.Życzę również miłego pobytu pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka1031 Re: quarteira sol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 11:28 Witam, właśnie dzisiaj wróciłam z tego hotelu, czysty i sprzątany codziennie , mogę opisać tylko tę bordową część bo w tym spałam i przebywałam, jedzenie pod zdechłym psem, na jajka nie spojrzę prze najbliższe roku bo były codziennie na śniadanie to samo, kucharza to trzeba by powiesić , zupa ta sama przez cały tydzień, a w tak ciepłym klimacie żeby owoce podawane były z puszek /ananasy, brzoskwinie, gruszki/ jedynie arbuz był świeży, wycieczki drogie ale warto, ogólnie nie jestem mocno wymagająca, ale liczyłam na dużo więcej.Wzięłam sobie Portugalię za cel i byłam i na tym koniec, pozdrawiam wszystkich turystów Odpowiedz Link Zgłoś
sensor75 Re: quarteira sol 03.10.12, 13:30 Hotel Quarteira Sol, byłem i przestrzegam wszytskich. nie lubią tam Polaków, kwaterując ich w cześci 3* (o ile taka istnieje) bo może ma 1 gwiazdkę. brud, smród i grzyb wszędzie na ścianach w pokoju, na elewacji pustego budynku. Jeżeli komuś się uda być zakwaterowanym w bordowej częsaci to jest ok. Alfa star ma zdjecia hotelu sprzed remontu z 2005 roku, teraz częśc nieodnowiona wygląda tragicznie. jesli chodzi o jedzenie, to w formule AI mało, ale za to smacznie. napoje nie oszukane, w szkle lub w puszkach (coca cola, sprite). Na sniadania codziennie jajka. lunche i kolacje zróżnicowane. Rezydentka P. Magda Ratajczyk-zero opieki turysty, zero pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś