Dodaj do ulubionych

jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.06.04, 22:37

Obserwuj wątek
    • chiara76 Portugalia !!!!!!!!Brawooooo!!! 30.06.04, 22:38

kurczę, co się będzie działo w Lizbonie dziś w nocy, ach, jak chciałabym tam
      teraz być!!!!!!!
      • brasilka2 Re: Portugalia !!!!!!!!Brawooooo!!! 30.06.04, 22:58
        huraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
        Pokazaliśmy Holendrom, gdzie ich miejsce.
        Szkoda tylko, że Deco nie wykorzystał sytuacji 1 na 1. Że o tym szmaciarzu
        Paulecie nie wspomnę...
    • brasilka2 Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.04, 23:00
      Wniosek z tego taki, że przed meczem z Czechami (chyba) w finale, trzeba Figo
      porządnie pokłócić z trenerem.
      O rany, jak on świetnie gra, jak jest taki wściekły!!! Poezja na boisku...
      • kaye Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 09:48
        Wszyscy dziś zagrali pięknie!!!
        • corrina_f1 Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 10:22
          No i efekt teraz taki, że ktokolwiek dziś przejdzie do finału (osobiście serce
          woła : Grecy ! choć po sądziedzkiej przyjaźni będę równie zadowolona, jeśli
          znajdą się w nim Czesi), nie będę miała faworyta na niedzielę :(
          Najtrudniej będzie, kiedy w finale poza Portugalczykami znajdą się Grecy -
          serce pęknie na pół ! :)
          Tak czy inaczej, dziś jeszcze, z pewnością kibicuję Grekom w greckiej knajpie,
          do niedzieli się zastanowię ;)
          Heh, ciekawe ilu dziś Lizbończyków poszło do pracy na ciężkim kacu ;)

pozdrawiam serdecznie fanów Portugalii i footballu :)
          Kasia
          • chiara76 Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 10:44
            a ja mam tak, jak się znajdą w finale Portugalczycy i Grecy, to ponieważ do obu
            krajów mam taki sam sentyment, więc ktokolwiek by nie wygrał, będę zadowolona:)
            A co do tego kaca, też się zastanawiałam:)
            • brasilka2 Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 11:06
              Ja bym wolała oglądać finał Portugalia-Czechy. Lubię Czechów, bo mają
              najfajniejszą drużynę na mistrzostwach. Takie swoje chłopaki. No, ale wtedy żal
              by mi ich było, jakby przegrali z Portugalią, co mam nadzieję, jest
              nieuniknione.
              Co do Grecji, to sorki, ale nie mam do nich żadnego sentymentu i chciałabym,
              żeby ich pepiki wykończyli bez litości. Ewentualnie nasi w finale.
              • coatlicue Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 12:10
                no wlasnie fajnie by bylo ogladac Portugalia-Czechy, widowisko by bylo na pewno
                boskie..ale niestety balabym sie jednak o naszych chlopakow...moze i nie
                powinnam ale.... :/
            • corrina_f1 Re: jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 13:47
              chiara76 napisała:

> a ja mam tak, jak się znajdą w finale Portugalczycy i Grecy, to ponieważ do
              obu
              >
              > krajów mam taki sam sentyment, więc ktokolwiek by nie wygrał, będę
              zadowolona:)
              > A co do tego kaca, też się zastanawiałam:)
              >
              >

No właśnie, chiara, to się chyba doskonale rozumiemy ;)

Ale fajne to forum się zrobiło - nagle takie ... footballowe ;)))
              pozdrowionka !

Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka