2korniki Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.12.04, 22:41 jestem! i strasznie mi wstyd, ze tak pozno Was odkrylam... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.12.04, 23:33 to może poszerzmy spis! na moim ukochanym forum "kuchnia" (pod innym nickiem sie tam kryje) jakis rok temu powstal spis forumowiczów. chodzilo o to, bysmy mogli sie um bocadinho lepiej poznac. kazdy wypelnial swego rodzaju kwestionariusz osobowy. zatem na nasze potrzeby proponuje nastepujace kategorie (proszę uzupelniać o własne!) pois... poznajmy się! nick: płeć: rodzina: profesja: związki z Portugalią: miejsce pobytu w Portugalii (jeśli takowe istnieje): ulubione portugalskie słowo: inne (prócz portugalii) zainteresowania: motto życiowe: plany/marzenia: ja też się wpiszę oczywiscie - a tymczasem czekam na osoby o dłuższym stażu! pozdrawiam. m Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: SPIS FORUMOWICZÓW 19.01.05, 19:08 no to wiecie co? - ja podniose wątek, bo aż mnie korci by Was poznać! Odpowiedz Link Zgłoś
terry_a Re: SPIS FORUMOWICZÓW 19.01.05, 19:14 Menina, wpisuję się i ja. Fado zaraziło mnie nieuleczalnie. Nie chce z tego wyzdrowieć :-)) Latek 26. Płeć męska, a jakże. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, ze szczególnym uwzględnieniem poznanych już przeze mnie Chiary i Meniny. Odpowiedz Link Zgłoś
rudziel Re: SPIS FORUMOWICZÓW 20.01.05, 14:21 Melduje sie jako kolejny (od niedawna) forumowicz. Rudziel vel Rudy, lat 32, mieszkam w Brukseli, profesja - eurokrata. Zwiazki z Portugalia wlasciwie zadne, poza tym ze dziele zycie z Brazylijka i portugalski jest naszym jezykiem domowym. Odpowiedz Link Zgłoś
catarina1 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 24.01.05, 14:16 Witam, witam wszystkich!! podczytuję sobie to i owo, bo Portugalię bardzo lubię. To moje wymarzone miejsce na ziemi. Beijos para todos :o) Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwana Re: SPIS FORUMOWICZÓW 09.02.05, 18:43 Dzis się wpisuję po raz drugi, podrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: SPIS FORUMOWICZÓW 20.02.05, 11:22 Kochana Chiaro- dzięki za zaproszenie! Od dzisiaj będę regularnie, bo realizuję swoje marzenie i w tym roku wybieram się do Portugalii! A więc do miłego...... Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: SPIS FORUMOWICZÓW 01.03.05, 17:40 Z mila checia tez dam sie zapisac;-) Mieszkam od pol roku w Porto, kocham pewnego Portugalczyla i zdecydowalam sie nazwac Portugalie swoim drugim domem;-) beijinhos Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 01.03.05, 18:23 witam nową osobę, jak do nas Trafiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: SPIS FORUMOWICZÓW 01.03.05, 18:28 Przez zupelny przypadek... Rozgladalam sie troszke po tutejszych forach i odnalazlam ten, ktorego temat jest mi jak najbardziej bliski;-) typowy dla mnie zbieg okolicznosci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 01.03.05, 18:33 Twoja sygnaturka jest mi skądś znajoma, dlatego spytałam , cały czas dumam, gdzie Cię widziałam na forach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: SPIS FORUMOWICZÓW 01.03.05, 18:38 Od wczoraj znalazlam sie na kobiecej polonii, w temacie tutejszych forow tez jestem nowicjuszka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
little_angel Re: SPIS FORUMOWICZÓW 02.03.05, 09:44 Witam wszystkich nowych forumowiczów:) Dawno juz tu nie zagladałam, a widze że lista rośnie:) TAK TRZYMAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
cerveja Re: SPIS FORUMOWICZÓW 04.03.05, 16:52 No w takim razie tez sie musze tu dopisac!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś