kornik1982 29.12.15, 09:53 hej, czy ktoś z was był na Azorach ?> Jak najlepiej tam dolecieć ? , jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrysiowe.podroze Re: Azory 29.12.15, 10:10 Ja bylam 4 lata temu na Sao Miguel w Ponta Delgada. Mieszkam w Szwecji wiec nie pomoge z lotem, ale mielismy wykupione wakacje z biura podorzy z bezposrednim lotem. Ale z tego co pamietam to byly portugalskie linie Sata. Bylismy w listopadzie, pogoda byla srednia, kilkanasice stopni, slonce za chmurami. Warto pozyczyc samochod i objechac wyspe, widoki sa piekne i nie porownywalny krajobraz do europejskiego. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
nina1044 Re: Azory 06.01.16, 21:47 Lecę za 2 tygodnie. O wrażeniach będę mogła powiedzieć po powrocie. Loty - Modlin-Lizbona, Lizbona- Ponta Delgada. Część Ryanair, jeden odcinek Easy Jet. Teraz linie bardzo konkurują ze sobą z cenami, bo lata i Ryanair i Easy Jet. Ceny są śmieszne- gorzej z przelotem z Polski. Ja kupowałam bilety po 350 zł do Lizbony- złapałam okazję. Można spróbować przez Londyn, albo Porto Odpowiedz Link Zgłoś
meliszka Re: Azory 02.02.16, 08:03 Ryanair. Modlin-Lizbona-Ponta Delgada-Lizbona-Modlin. Sata: San Miguel-Pico. Prom: Pico-Fajal-Pico. Sata: Pico - Terceira-San Miguel. 12 dni w czerwcu 2015. Samochody wynajmowane na każdej wyspie. Zakwaterowanie przez booking.com. Fantastyczne miejsce. Czasem chmurzasto -trzeba przeczekać, bo widoki świetne. Odpowiedz Link Zgłoś