Dodaj do ulubionych

algrave koszt taksówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.16, 01:34
cześć
podpowiedzcie jaki może być koszt taxi z okolicy hotelu Luna Alpinus (Acoteias ) do centrum Albufeiry? Jak najłatwiej dojechać do Portimao, Faro i Lagos a najlepiej jeszcze na Przylądek św. Wincentego :) i co wybrać najlepiej z ww. ? Wypożyczenie auta wchodzi w grę.
dziękuję !
Obserwuj wątek
    • ja.s.i.u Re: algrave koszt taksówki 30.08.16, 19:45
      Wykup półdniową wycieczkę, biuro znajdziesz przy każdej większej ulicy. Zwiedzisz Lagos, Sagres i będziesz na przylądku. Aha, raczej przewodnik po angielsku.

Nie wiem, ja po Albufeirze płaciłem 4.50-5.50 Euro. Taksówki są tam w miarę tanie. Ty zapłacisz więcej, bo pomiędzy dwoma miejscowościami, ale cena nie powinna powalić. Spytaj przed kursem.
      • febru77 Re: algrave koszt taksówki 30.08.16, 21:02
        Przed kursem taxi zawsze pytam tylko chce sie przygotować jako tako.
        Dzięki. Biura w Alubfeirze konkretnie szukać? Z angielskim trochę dam radę :) najwyżej nie bede słuchać tylko oglądać ;) a pewnie taniej niż fakultet. Trzeba sie zapisać wczesniej?
        • ja.s.i.u Re: algrave koszt taksówki 02.09.16, 19:35
          Na każdej większej ulicy trafisz. Tych firm jest sporo i mają kilka przystanków, tak że nie musisz do Albufeiry dojeżdżać. Ot pierwsza z brzegu: www.algarve-tours-excursions.com/ (jest ich więcej, na miejscu naprawdę znajdziesz!). Klikasz na wycieczkę, np. półdniowa MOTORCOACH TOURS (half day) LAGOS, SAGRES and CAPE SAINT VINCENT (operating all year) i masz szczegóły. Myślę, że nawet jak nie znasz w ogóle angielskiego, to to jest zrozumiałe. Tam na dole masz godziny odjazdów z poszczególnych miejsc. No i że cena z Faro droższa, niż z Albufeiry (19 Euro) to zrozumiałe, bo stamtąd dalej. W ostateczności uruchom sobie tłumacza google. Oczywiście, że wcześniej się zapisujesz, żeby autobus po ciebie podjechał.
          • Gość: Febru Re: algrave koszt taksówki IP: *.rev.webside.pt 03.09.16, 08:58
            Dzięki! Jestem już na miejscu strona bardzo mi się przyda. Dziś mam w planie właśnie Albufeirę. Pogoda wyśmienita :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka