assim 16.06.06, 13:29 widzial ktos w lizbonie takie cudo? nie chce flagi, moze byc tez koszulka. pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
assim Re: czeski szalik 16.06.06, 15:03 tylko ja slowianskim braciom bede kibicowal? Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: czeski szalik 16.06.06, 15:29 Słowiańskim braciom, powiadasz? Hmmm...gdybym już przemogła swój organiczny wręcz brak entuzjazmu (tak to ujmę, dyplomatycznie ;) wobec futbolu, to zapewne kibicowałabym ...(NIKT nie zgadł, na 100 % :)) Portugalii ;) ..no ale się nie zanosi - jak tylko przysiądę przed TV przy którymś z meczy (a próbowałam, naprawdę ! - patriotycznie, przy dwóch 'naszych' występach..;) - 'odpadam' snem sprawiedliwego najdalej po 20 minutach... Słowo daję - NIC tak na mnie działa ... (specyfiki z apteki mogą się schować, heh) Z (nie)kibicowym pozdrowieniem..;) Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: czeski szalik 17.06.06, 22:08 no i ghana dokopala moim ulubionym (sorry 2 ulubionym, pierwsi sa slowacy) slowianskim braciom... buuuu... portugalia ole! ;) Odpowiedz Link Zgłoś