obly 10.08.07, 09:25 jak w temacie koncert !!! i Trail of death w dniach 13 i 14 o 21.00 w Hard Rock Cafe we Wawce ceny kole 45-55 peelen mam chęć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymbarski Re: koncert !!! 10.08.07, 12:04 Nigdy więcej moja noga nie postanie w HRC w Warszawie. Choćby tam nawet sam Hendrix zagrał:) Odpowiedz Link
p.o.box.77 Re: koncert !!! 10.08.07, 12:35 dokładnie. atmosfera IŚCIE ROCKOWA... szkoda że parę niezłych zespołów zagrało i pewnie zagra niedobrych koncertów.. strasznie szkoda. Odpowiedz Link
carmody Re: koncert !!! 10.08.07, 12:43 Na kącerty owe się nie wybieram, ale co jest dokładnie nie tak z tym HRC? Nie byłem tam nigdy, ale może się zdarzyć, że ktoś zacny będzie tam grał. O co chodzi? Odpowiedz Link
obly Re: koncert !!! 10.08.07, 13:00 własnie proszę o rozwinięcie tematu niebyłem nigdy w HRC ani tu ani nigdzie najlepsze knajpki do małych koncertów to sa to te knajpki o których nigdy nic nie słyszałem. Szczególne atmosfery są na małych koncertach pod Warszawką ;) 50 osób pełna sala i wszyscy naj... najlepsi sami znaczy;) no i ciut mi ochota zeszła powiem szczerze ale !!! z płyty !!! mnie się podoba słucham własnie ich płyty "mytch takes" tera i powiem ze kurde nie zazębiam się tak jakbym sobie tego wymarzył ale jeszcze się pozastanawiam Odpowiedz Link
p.o.box.77 Re: koncert !!! 10.08.07, 14:28 wybierałem sie wczesniej na dwa koncerty do HRC: apteki i brygady k. [:D] no ale tak jakoś do złotych tarasów na aptekę[?] no ale zostałem wyciągnięty na dicków. o losie. nie to zupelnie nie było to. Rozdział 1: Małe klubiki. w zasadzie nie wiem, bo jakoś chyba nie miałem okazji. no chyba że wspomnieć o auroro/filozoficznej, albo o kulturalnej.. ale to co wyróżnia przestrzennie HRC to gigantyczna dysproporcja przestrzeni pijalniano/nasiadalnej do przestrzeni około scenicznej. Scena jest wciśnięta pod schody widownia częściowo też. poza tym tuż obok sceny są trzy przestrzenie fotelowo kanapowe, co totalnie rozprzasza, bo są podświetlane. Rozdział 2. publiczność czyli może i tez o mnie, bo byłem publicznością. ale ludzie beznadziejnie nastawieni na nie wiem co. muzyka dicków ma to do siebie że raczej rusza, albo do wyjścia albo do podrygów. a tu nic. stokją parę osób coś tam podryguje. ale za plecami czujesz oddech kilkudziesięciu osób łojących płyny przy stoliczkach, fotelikach. ponad to po co w ogóle pchać się pod scenę skoro cały szoł oględasz na plazmach nad barem [?]. a tak przynajmniej się napijesz... rozdział 3. jak się bawiić to w najlepszej knajpie we wsi, nieee? HRC musi byc bardzo trendi. na koncercie dicków była sama królowa pop Reni, był też Makowiecki, no cream of the cream. wszystko ok. czemu nie. niech się czegoś nauczą o życiu. ale HRC to raczkujący powiew "zachodu". MAJĄ VIP ROOM. oooo. czegoś bardziej kuriozalnego jeszcze nie widziałem. gdyby nie bezpośredni kontakt z ochroną bym nie wpadł [a paradoksalnie jestem dość spostrzegawczy] że to strefa zamknięta. poprostu jest tak aniewidzialna linia w klubie której przekroczyć niewolno i tyle. jak nie rozumiesz to pani menago ci w dwóch językach wytłumaczy. a jak ona nie zrozumie ze rozumiesz. to zasłonią VIP room kotarką. :D ale dół.... poza tym tozłote tarasy. serce finansowe warszawy. bez złotej karty nie wchodź. nawet nierozcieńczana wódka, owszem, 22 pln za 50 ml. nie tak źle nie? możesz na dodatek zjeść. kolega poczół się chyba słabo bo zamówił bułę z frytkami. ciekawa opcja zaraz po koncercie obracasz sie prosto w talerz. czemu nie. tyle że na moim obok sałatki wędrowała zielona dżdżowniczka [pewnie w komplecie z sałatą]. rewela, prawdaa? może !!! albo trail of dead ściągną publiczność bardziej wyczekującą doznań muzycznych i oczy wszystkich obecnych na poziomie -1 skierują się na scenę. ale nie sądzę. myslę że to będzie jedno z tych miejsc w których jan bo niebawem będzie jadł śniadanie, a muniek znajdzie wymazone miejsce na piwo z kolegą pod scianą z imitowanych fragmentów korpusów gitar, albo 3422 pary [bo pewnie wiszą w każdym HRC] skórzanej bielizny madonny z trasy erotica wiszącej tuż nad sceną. a niedługo pewnie zawisną tam obcisłe slipy wet dick juniora.. no mam nadzieję że nie. Odpowiedz Link
martolka Re: koncert !!! 10.08.07, 14:59 > tyle że na moim obok sałatki wędrowała zielona dżdżowniczka > [pewnie w komplecie z sałatą]. przynajmniej masz pewność, że sałata była ekologiczna :-) Odpowiedz Link
braineater :))) 10.08.07, 16:42 Dzięki. Prywatna nagroda w postaci wkładki higienicznej marki Kayah za najbardziej rozjebany post miesiąca wędruje w Twoje ręce. Odbiór za potwierdzeniem odbioru :) P:) Odpowiedz Link
ton2 Re: koncert !!! 10.08.07, 15:01 A ja pójdę i na !!! i na AYWKUBTTOD, bo jednak muzyka jest dla mnie ważniejsza, od tego kto obok mnie stoi, co leci na plaźmie, gdzie jest VIP roomn i ile kosztuje wódka. Mam tez gdzieś majtki Skiby i skarpetkę Shakiry na ścianie, bo jaram sie jak glupi, ze dwa zespoly, ktore cenie i lubie postanowily odwiedzic nasz piekny kraj, a ja bede mogl je zobaczyc na żywo. Pozdro! Odpowiedz Link