Dodaj do ulubionych

MAJ miesiącem miłosci :)

22.05.13, 20:30
Jak wspominacie swoje pierwsze milości ?
Obserwuj wątek
    • leziox Re: MAJ miesiącem miłosci :) 22.05.13, 21:00
      Zle!
      Odeszla ode mnie mimo ze zapewnialem jej odjechane orgazmy.
      Swolocz jedna!
    • dwa-filary Re: MAJ miesiącem miłosci :) 22.05.13, 21:10
      Hm, pierwsze porywy serca to były w dzieciństwie. Zamieszkał u nas w podwórku chłopiec, sierota. Przygarnęła go ciotka. Jasiek miał 9 lat, ja 7. Chodziliśmy do parku za rączkę na spacer, na majowe do kościoła, on czytal mi wiersze, pięknie grał na fujarce, był wielkim fanem Ordonki i było oh i ah. Wyprowadzili się ci państwo aż na Brudno i jakoś się rozeszło po kościach smile Dowiedziałam sie niedawno, że Jasiek nie zyje już od 15 lat/zmarl na zawał. cdn....
      • zetka50 Re: MAJ miesiącem miłosci :) 22.05.13, 21:24
        a ja się zakochałam w chłopaku który oznajmił mi że chce zostać księdzem, ale czy nim został tego nie wiem; był taki przystojny, a ja tak zakochana,że nie mogłam spać i jeśćtongue_out

a moje pierwsze bara bara było w majubig_grin
      • wirujacypunkt Re: MAJ miesiącem miłosci :) 22.05.13, 21:33
        Moja pierwsza milość, to druh Paweł. Nalezeliśmy do tej samej drużyny harcerakiej. Pawelek
        ach Pawełek, czekałam na każdą zbiórkę harerską, spoglądałam i wdychałam, a Pawełek
        nie zracał na mnie uwagi. Motylki w brzuchu latały, inicjały na marginasach zeszytów pisałam. serca przebite strzałą rysowałam i marzyłam, marzyłam, marzyłam, aż
        przyszedł dzień moich imienin. Rodzice pozwolili na zaproszenie koleżanek i kolegów.
        Zebrałam się na odwagę i z biciem serca zaprosiłam także Pawełka. Pawełek przyjął moje zaproszenie. Przyszedł, gramofon zagrał, Pawełek zaprosił mnie do tańca. Nogi ugięły
        się pode mną. Zaczęliśmy tańczyć. Pawełek zamienił ze mną kilka słów, później jeszcze rozmawialiśmy z sobą i czar prysł, bo okazało się, że Pawełek nie jest ani taki ciekawy, ani
        zabawny, taki jakiś był, jak rozgotowany ryż. To była zdecydowanie nieudana miłość.
        Może dlatego, że to byla milość jesienna smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka