Dodaj do ulubionych

Przyjazn na emigracji - artykul

25.09.10, 14:09
gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67738,8404564,Przyjazn_na_emigracji_.html
Nie mialam czasu tego przeczytac, ale zamieszczam bo inaczej potem go nie znajde...
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Przyjazn na emigracji - artykul 25.09.10, 20:44
      "Podobno trudno dziś o prawdziwą przyjaźń. Taką pełną poświęceń i ciągłej obecności.
      Z pomocną dłonią i zawsze czekającym ramieniem, na którym można się wesprzeć i kubkiem herbaty o każdej porze dnia i nocy.
      Jak prawdziwa przyjaźń - to tak właśnie powinna wyglądać. Zawsze i wszędzie.
      Tylko, że ludzie - oprócz przyjaciół - mają swoje życie, problemy, obowiązki, które uniemożliwiają im pełnienie roli pełnoetatowego przyjaciela."

• amaroola ten "kubek herbaty"... 26.09.10, 12:50
        ten "kubek herbaty"...

rozwala mnie dokumentnie

takie zajebiscie paskudne klishe ;(

przyjazn to nie "kubek herbaty"

zajebiscie paskudny wpis :((

• pia.ed Re: ten "kubek herbaty"... 26.09.10, 13:48
          Kiedy przeczytalam ten artykul dwukrotnie to stwierdzilam, ze nic nowego nie wnosi
          chociaz ciekawie sie zapowiadal ...
          Dowiedzielismy sie z niego, ze zagranica

a) Polacy pomagaja sobie bardzo.
          b) tylko do pewnych granic
          c) wcale

Rzeczywiscie ktos Ameryke odkryl ;)
      • pan666 Re: Przyjazn na emigracji - artykul 05.10.10, 12:30
        najwiekszym wrogiem polonusa jest inny polonus
        w tej dziedzinie mamy pierwsze miejsce na swiecie
        tuz za nami wegrzy :(
    • ratpoles_tamer Czasem różnie się kończy, nawet powrotem 28.09.10, 12:09
      polonia.wp.pl/kat,1010223,title,Przyznal-sie-do-zamordowania-Polki-i-jej-syna,wid,12706755,wiadomosc.html
      • ratpoles_tamer W każdym razie przyjaźnie przybrały na sile 28.09.10, 12:12
        anglia.interia.pl/wiadomosci/news/w-brytania-seria-zabojstw-mlodych-polek,1537402
        • pia.ed Re: W każdym razie przyjaźnie przybrały na sile 28.09.10, 17:54
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8437145,Przyjal_pod_dach_rodaka__a_ten_zabil_mu_zone_i_syna.html
          Przyjął pod dach rodaka, a ten zabił mu żonę i syna :(

• starypierdola Myslisz ze to Ratpole-tamer?? 28.09.10, 21:58
            W koncu w UK pozwalaja zatrzymanym uzywac Internet.

Podejrzliwy SP
          • ratpoles_tamer Re: W każdym razie przyjaźnie przybrały na sile 29.09.10, 08:15
            pia.ed napisała:

> Przyjął pod dach rodaka, a ten zabił mu żonę i syna :(

No misję po prostu wypełnił. Kilku wyjechańców mniej.
            Zawsze mniej ich potem wraca!
            • pia.ed Mniej bedzie takze wyjezdzac z Polski ... 29.09.10, 12:16
              Gwarantowany sposob
              na poronienie ...
              "Gdy inne domowe metody wywołania poronienia zawiodły 16-latka spod Wałbrzycha poprosiła swojego chłopaka, żeby uderzył ją kilka razy w brzuch. Kilka dni później urodziła w domu. Dziecko nie oddychało. Wyrzuciła je na śmietnik. "

policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8435341,16_latka_chciala_poronic__Namowila_chlopaka__zeby.html
              • tow.ortalion A ja akurat słyszałem, że podobno dużo 29.09.10, 13:05
                os maja 2011 do Niemiec i do Austrii.

Polska oczyści się całkowicie z nieudacznioków i ścierw.
                Tak jak oczyszczają się się Rumunia z Bułgarią.
                He,he
                • mlody774 Re: A ja akurat słyszałem, że podobno dużo 02.10.10, 16:31
                  Czytając was, zaczynam podejrzewa, ze to co mówili o Polakach jest prawda. Mozę mieli racje ci co mordowali was na terenach wschodnich i wszędzie gdzie was dopadli, twierdząc, ze jesteście podludzie. Znali was prężcież, żyjąc z wami, mając was za sąsiadów przez stulecia. Zamordowano was miliny, a u was nic się nie zmieniło. Ciągle wasza pycha i duma z nie wiadomo jakiego powodu, w was istnieje. Jak zepsuta katarynka, powtarzacie, ze jesteście dumni swojego pochodzenia polskiego.
                  • ratpoles_tamer Re: A ja akurat słyszałem, że podobno dużo 03.10.10, 19:27
                    mlody774 napisał:

> Czytając was, zaczynam podejrzewa, ze to co mówili o Polakach jest prawda. Mozę
                    > mieli racje ci co mordowali was na terenach wschodnich i wszędzie gdzie was do
                    > padli, twierdząc, ze jesteście podludzie. Znali was prężcież, żyjąc z wami, maj
                    > ąc was za sąsiadów przez stulecia. Zamordowano was miliny, a u was nic się nie
                    > zmieniło. Ciągle wasza pycha i duma z nie wiadomo jakiego powodu, w was istniej
                    > e. Jak zepsuta katarynka, powtarzacie, ze jesteście dumni swojego pochodzenia p
                    > olskiego.

Każdy ma prawo do własnego zdania. Ja na ten przykład za podludzi uważam całe to polonijne ścierwo.
                    W przeciwieństwie jednak do kolegi nie poszedłbym tak daleko, żeby ich was od razu mordować.
                    Wystarczy w mordę lać za szlajanie się po kraju.
                    Nie chcą was widzieć i słuchać w kraju, a u was nic się nie zmieniło. Ciągle ta wasza pycha i duma w was istnieje i to nie wiadomo z jakiego powodu. Jak zepsuta katarynka powtarzacie, że jesteście dumni ze swojej emigracji.

• ratpole Ałtor! Ałtor! hehe 03.10.10, 19:47
                      cetrad.info/?action=pessoas/viewPerson&id=90
    • starypierdola Przyjazn na emigracji ?? WOW!!! 03.10.10, 20:57
      Prosto z mostu i bez owijania w bawelne: chcesz zostac moja przyjaciolka??

Zainteresowany SP
      • pia.ed Re: Przyjazn na emigracji ?? WOW!!! 05.10.10, 20:25
        starypie... napisał:
        > Prosto z mostu i bez owijania w bawelne: chcesz zostac moja przyjaciolka??
        > Zainteresowany SP

Calkiem powaznie: jak zainstalowac sobie na stale funkcje "Drzewko" ?
        Bez tego to moge pomyslec, ze SP prosi mnie o przyjazn, a ja wiem ze na pewno o kogos innego chodzi, bo na taki zaszczyt to ja nie zasluguje ...

• starypierdola Nie wyglupiaj sie! 06.10.10, 02:54
          Nie potrzebujesz zadnych funkcji; wystarczy zwykla, pryncypialna (jak mowil Chruszczow) odpowiedz :)

No to jak??
          SP
          • pia.ed Re: Nie wyglupiaj sie! 06.10.10, 09:13
            starypie... napisał:
            > Nie potrzebujesz zadnych funkcji; wystarczy zwykla, pryncypialna (jak mowil Ch
            > ruszczow) odpowiedz :)
            > No to jak??
            > SP

Nie chcem ale muszem - jak mowil noblista Lech Walesa

• pan666 Re: Nie wyglupiaj sie! 06.10.10, 15:49

"Nie chcem ale muszem - jak mowil noblista Lech Walesa"

.. jezyk polski jezykiem malo w europie znanym,och jak ja sie
              z tego ciesze,ze europejczycy nierozumia co noblista wygaduje

moze juz czas by ...nobliste na ryby wyslac ?
              jego prezydencki imiennik przez swoja smierc
              juz na karty histori wszedl-z czasem bedzie
              coraz cieplej o Kaczynskim ...

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." (Isaac Asimov)

"Jak dowodami można obalić coś, w co motłoch uwierzył bez dowodów?" (Nietzsche)
              • pia.ed Re: Nie wyglupiaj sie, pan666 ... 06.10.10, 19:35
                pan666 napisał:
                > moze juz czas by ...nobliste na ryby wyslac ?
                > jego prezydencki imiennik przez swoja smierc juz na karty histori wszedl - z czasem bedzie coraz cieplej o Kaczynskim ...

Niezbyt rozumiem ... Walesa ryby lowil cale swoje zycie ... a Ty chcesz go na ryby wysylac?
                I dlaczego ma byc "coraz cieplej o Kaczynskim" ... przeciez juz go
                za najwiekszego praezydenta w dziejach Polski uznali ...
                "cieplej" byc nie moze.
                ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka