pia.ed 25.09.10, 14:09 gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67738,8404564,Przyjazn_na_emigracji_.html Nie mialam czasu tego przeczytac, ale zamieszczam bo inaczej potem go nie znajde... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Przyjazn na emigracji - artykul 25.09.10, 20:44 "Podobno trudno dziś o prawdziwą przyjaźń. Taką pełną poświęceń i ciągłej obecności. Z pomocną dłonią i zawsze czekającym ramieniem, na którym można się wesprzeć i kubkiem herbaty o każdej porze dnia i nocy. Jak prawdziwa przyjaźń - to tak właśnie powinna wyglądać. Zawsze i wszędzie. Tylko, że ludzie - oprócz przyjaciół - mają swoje życie, problemy, obowiązki, które uniemożliwiają im pełnienie roli pełnoetatowego przyjaciela." Odpowiedz Link Zgłoś
amaroola ten "kubek herbaty"... 26.09.10, 12:50 ten "kubek herbaty"... rozwala mnie dokumentnie takie zajebiscie paskudne klishe ;( przyjazn to nie "kubek herbaty" zajebiscie paskudny wpis :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: ten "kubek herbaty"... 26.09.10, 13:48 Kiedy przeczytalam ten artykul dwukrotnie to stwierdzilam, ze nic nowego nie wnosi chociaz ciekawie sie zapowiadal ... Dowiedzielismy sie z niego, ze zagranica a) Polacy pomagaja sobie bardzo. b) tylko do pewnych granic c) wcale Rzeczywiscie ktos Ameryke odkryl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan666 Re: Przyjazn na emigracji - artykul 05.10.10, 12:30 najwiekszym wrogiem polonusa jest inny polonus w tej dziedzinie mamy pierwsze miejsce na swiecie tuz za nami wegrzy :( Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Czasem różnie się kończy, nawet powrotem 28.09.10, 12:09 polonia.wp.pl/kat,1010223,title,Przyznal-sie-do-zamordowania-Polki-i-jej-syna,wid,12706755,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer W każdym razie przyjaźnie przybrały na sile 28.09.10, 12:12 anglia.interia.pl/wiadomosci/news/w-brytania-seria-zabojstw-mlodych-polek,1537402 Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: W każdym razie przyjaźnie przybrały na sile 28.09.10, 17:54 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8437145,Przyjal_pod_dach_rodaka__a_ten_zabil_mu_zone_i_syna.html Przyjął pod dach rodaka, a ten zabił mu żonę i syna :( Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Myslisz ze to Ratpole-tamer?? 28.09.10, 21:58 W koncu w UK pozwalaja zatrzymanym uzywac Internet. Podejrzliwy SP Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Re: W każdym razie przyjaźnie przybrały na sile 29.09.10, 08:15 pia.ed napisała: > Przyjął pod dach rodaka, a ten zabił mu żonę i syna :( No misję po prostu wypełnił. Kilku wyjechańców mniej. Zawsze mniej ich potem wraca! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Mniej bedzie takze wyjezdzac z Polski ... 29.09.10, 12:16 Gwarantowany sposob na poronienie ... "Gdy inne domowe metody wywołania poronienia zawiodły 16-latka spod Wałbrzycha poprosiła swojego chłopaka, żeby uderzył ją kilka razy w brzuch. Kilka dni później urodziła w domu. Dziecko nie oddychało. Wyrzuciła je na śmietnik. " policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8435341,16_latka_chciala_poronic__Namowila_chlopaka__zeby.html Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion A ja akurat słyszałem, że podobno dużo 29.09.10, 13:05 os maja 2011 do Niemiec i do Austrii. Polska oczyści się całkowicie z nieudacznioków i ścierw. Tak jak oczyszczają się się Rumunia z Bułgarią. He,he Odpowiedz Link Zgłoś
mlody774 Re: A ja akurat słyszałem, że podobno dużo 02.10.10, 16:31 Czytając was, zaczynam podejrzewa, ze to co mówili o Polakach jest prawda. Mozę mieli racje ci co mordowali was na terenach wschodnich i wszędzie gdzie was dopadli, twierdząc, ze jesteście podludzie. Znali was prężcież, żyjąc z wami, mając was za sąsiadów przez stulecia. Zamordowano was miliny, a u was nic się nie zmieniło. Ciągle wasza pycha i duma z nie wiadomo jakiego powodu, w was istnieje. Jak zepsuta katarynka, powtarzacie, ze jesteście dumni swojego pochodzenia polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Re: A ja akurat słyszałem, że podobno dużo 03.10.10, 19:27 mlody774 napisał: > Czytając was, zaczynam podejrzewa, ze to co mówili o Polakach jest prawda. Mozę > mieli racje ci co mordowali was na terenach wschodnich i wszędzie gdzie was do > padli, twierdząc, ze jesteście podludzie. Znali was prężcież, żyjąc z wami, maj > ąc was za sąsiadów przez stulecia. Zamordowano was miliny, a u was nic się nie > zmieniło. Ciągle wasza pycha i duma z nie wiadomo jakiego powodu, w was istniej > e. Jak zepsuta katarynka, powtarzacie, ze jesteście dumni swojego pochodzenia p > olskiego. Każdy ma prawo do własnego zdania. Ja na ten przykład za podludzi uważam całe to polonijne ścierwo. W przeciwieństwie jednak do kolegi nie poszedłbym tak daleko, żeby ich was od razu mordować. Wystarczy w mordę lać za szlajanie się po kraju. Nie chcą was widzieć i słuchać w kraju, a u was nic się nie zmieniło. Ciągle ta wasza pycha i duma w was istnieje i to nie wiadomo z jakiego powodu. Jak zepsuta katarynka powtarzacie, że jesteście dumni ze swojej emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Ałtor! Ałtor! hehe 03.10.10, 19:47 cetrad.info/?action=pessoas/viewPerson&id=90 Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Przyjazn na emigracji ?? WOW!!! 03.10.10, 20:57 Prosto z mostu i bez owijania w bawelne: chcesz zostac moja przyjaciolka?? Zainteresowany SP Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Przyjazn na emigracji ?? WOW!!! 05.10.10, 20:25 starypie... napisał: > Prosto z mostu i bez owijania w bawelne: chcesz zostac moja przyjaciolka?? > Zainteresowany SP Calkiem powaznie: jak zainstalowac sobie na stale funkcje "Drzewko" ? Bez tego to moge pomyslec, ze SP prosi mnie o przyjazn, a ja wiem ze na pewno o kogos innego chodzi, bo na taki zaszczyt to ja nie zasluguje ... Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Nie wyglupiaj sie! 06.10.10, 02:54 Nie potrzebujesz zadnych funkcji; wystarczy zwykla, pryncypialna (jak mowil Chruszczow) odpowiedz :) No to jak?? SP Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Nie wyglupiaj sie! 06.10.10, 09:13 starypie... napisał: > Nie potrzebujesz zadnych funkcji; wystarczy zwykla, pryncypialna (jak mowil Ch > ruszczow) odpowiedz :) > No to jak?? > SP Nie chcem ale muszem - jak mowil noblista Lech Walesa Odpowiedz Link Zgłoś
pan666 Re: Nie wyglupiaj sie! 06.10.10, 15:49 "Nie chcem ale muszem - jak mowil noblista Lech Walesa" .. jezyk polski jezykiem malo w europie znanym,och jak ja sie z tego ciesze,ze europejczycy nierozumia co noblista wygaduje moze juz czas by ...nobliste na ryby wyslac ? jego prezydencki imiennik przez swoja smierc juz na karty histori wszedl-z czasem bedzie coraz cieplej o Kaczynskim ... "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." (Isaac Asimov) "Jak dowodami można obalić coś, w co motłoch uwierzył bez dowodów?" (Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Nie wyglupiaj sie, pan666 ... 06.10.10, 19:35 pan666 napisał: > moze juz czas by ...nobliste na ryby wyslac ? > jego prezydencki imiennik przez swoja smierc juz na karty histori wszedl - z czasem bedzie coraz cieplej o Kaczynskim ... Niezbyt rozumiem ... Walesa ryby lowil cale swoje zycie ... a Ty chcesz go na ryby wysylac? I dlaczego ma byc "coraz cieplej o Kaczynskim" ... przeciez juz go za najwiekszego praezydenta w dziejach Polski uznali ... "cieplej" byc nie moze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś