Dodaj do ulubionych

Łóżeczka

21.06.15, 20:52
Nadchodzi u nas pora na zmianę łóżeczka. Gdzie śpią Wasze dzieci?
Powinno być niskie, ale za nisko to problem z podniesieniem dziecka, a czasem trzeba podnosić wiele razy w nocy i w ciągu dnia. A jeśli wysokie to jakie żeby dziecko nie wypadło? Niska barierka odpada, bo Młoda kombinuje i może wypaść (zawsze trzeba w ramach ostrożności założyć nawet mało prawdopodobną wersję). Wysoka barierka utrudni wyciąganie. Myślę o czymś na zamówienie, ale szukam inspiracji. Może macie jakieś fajne rozwiązania w domu i wkleicie zdjęcie albo chociaż opis?
Obserwuj wątek
    • maka2003 Re: Łóżeczka 27.06.15, 17:14
      moja Hanka sie nie rusza, więc nie mam problemu - wystarczy takie zwykłe, wyższe z barierką, ale na allegro co prwien czas pojawiają sie takie cuda:

allegro.pl/lozko-rehabilitacyjne-dzieciece-savi-tom-24-i5487453845.html
      allegro.pl/lozko-rehabilitacyjne-dzieciece-olaf-21-i5487454798.html
      allegro.pl/dzieciece-lozko-rehabilitacyjne-niklas-i5487453993.html
      pozdrawiam, maka
      • 4wita Re: Łóżeczka 26.08.15, 23:31
        Dzięki za inspiracje. Znaleźliśmy stolarza otwartego na propozycje, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo już kręgosłup mężowi wysiada od ciągłego wyciągania jej ze zwykłego łóżeczka. Teraz chcemy otwierane lub opuszczane, no i może nie będzie trzeba jej ciągle wyciągać tylko da się ululać przytuleniem (jak będziemy mieli do niej dostęp przy mobilnych szczebelkach) zamiast trzymaniem na rękach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka