Dodaj do ulubionych

Wyniki - 2 miesiące

25.10.10, 20:01
Witam!
Właśnie minęły dwa miesiące od kiedy zaczęła się moja przygoda z SBsmile
Ubyło mi 12 kilo jestem bardzo z siebie zadowolona.
Niestety nie obyło się bez masy grzeszków, ale wyniki i tak są niezłe.
Moje największe przewinienia to alkohol niestetysad
Przede mną jeszcze długa droga, żeby było dobrze, ale mam zamiar wytrwaćsmile choć ostatnio coraz bardziej mam pod górkę z motywacją.

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • zbig2007 Re: Wyniki - 2 miesiące 25.10.10, 20:53
      no to gratuluję
      najważniejsze że jesteś zadowolona z efektów, wtedy te grzeszki są nieważne bo przecież nie ma co robić religii z diety - ona ma służyć człowiekowi a nie odwrotnie.

pozdrawiam i życzę nieustającej motywacji (u mnie jakoś z tym różnie bywa ostatnio wink
    • pucor Re: Wyniki - 2 miesiące 25.10.10, 23:19
      12 kg w 2 miesiace to bardzo duzo a jeszcze jak piszesz ze i grzeszki byly no to podziwiam i cicho zazdrosze
      ja jutro tez wkraczam na droge cnoty hehe
      po urlopie sie przybralo tu i owdzie
      napisz mniej wieecj swoj dzienny jadlospis plilss
      • paolin_ka_86 Re: Wyniki - 2 miesiące 26.10.10, 10:51
        Dziękuję ślicznie za gratulacje. To jest dużo mimo nie trzymania się zasad do końcasmile
        Wczorajsze menu:

śniadanie:
        jajecznica (teraz już z 1 jajka, wcześniej z 2 jadłam do tego dużo warzywnych dodatków i wędzona pierś z kurczaka lub np. dodaję ser żółty lub fetę, ale mało)
        kawa z mlekiem 0,5%
        sok warzywny 100ml

obiad:
        spagetti z chudego mięsa (cebulkę smażę, dodaje mięso, czosnek, przecier lub sok pomidorowy, czasem trochę soku warzywnego, zioła prowansalskie i oczywiście makaron pełnoziarnisty)
        później kawka

kolacja:
        bakłażan nadziewany - przepis wzięłam z zakładki z przepisami i wyszło super

Przekąski: plaster sera light, 20 pistacji, herbata zielona i woda.

W zeszłym tygodniu wypiłam chyba z 2l coli zero tak mnie coś wzięło, ale już nie będęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka