Dodaj do ulubionych

To forum chyba nie żyje?

21.03.13, 09:20
Jak byłam parę lat temu na diecie Dukana, to na forum proteinki był ruch jak w markecie. Setka postów dziennie to była norma. A tu co? wink Człowiek nie ma gdzie pogadać o tych sprawach...
Obserwuj wątek
    • iskierka-1 Re: To forum chyba nie żyje? 21.03.13, 13:00
      Hej, to forum nie żyje ... smile Ale ja tak smile i jestem na czwartym dniu diety smile jakoś mega rygorystycznie jej nie przestrzegam, wywaliłam węglowodany i owoce i słodycze. czasem zjem więcej niż 15 migdałów albo surowa marchewkę ;/
    • ceres9 Re: To forum chyba nie żyje? 23.03.13, 10:51
      wszystkie laski zaciazone wiec chwilowy postoj;D ale spooooko...od lata bedzie ruch jak w ulu;D
    • mama-ola Re: To forum chyba nie żyje? 25.03.13, 12:05
      To od tego się w ciążę zachodzi?! wink Oj, nie strasz smile
      To dobrze, że żyjecie.

Jestem po 3 tygodniach diety. Przez 2 tygodnie zrzucałam wagę, w sumie poszło 3 kg.
      Po 3 tygodniu przestałam zrzucać, a nawet jest ciut więcej sad To strasznie słaby wynik, bo chciałam zrzucić 6-8 kg. Nie żeby mi się jakoś spieszyło, uważam, że 3 kg na 2 tygodnie to całkiem szybko. Tylko że ten ostatni tydzień taki słaby... Pewnie metabolizm mi spadł.

Kupiłam na all kawę zieloną, tyle się o tym mówi w necie, że postanowiłam spróbować. Przy czym nie wzięłam tych saszetek reklamowanych jako środek na odchudzanie, ale zwykłe ziarno za 5 zł, które sama sobie zmielę. Może nie pomoże, ale też i nie wydrenuje mi kieszeni wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka