natka201 13.09.04, 17:12 postanowilam! zaczynam od jutra. jeszcze nigdy nie wytrwalam w zadnej diecie, moze tym razem sie uda! trzymajcie kciuki! pozdrawiam wszystkie plazowiczki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madv Re: zaczynam od jutra, pomocy 13.09.04, 17:16 3mam kciuki powodzonka, zanim sie obejrzysz to bedzie koniec pierwszej fazy Odpowiedz Link
anulaa Re: zaczynam od jutra, pomocy 13.09.04, 21:27 Witam!Chyba wygląda na to że zaczniemy razem.Mialam zacząć dzisiaj ale miałam bardzo ciężki i nerwowy dzień także nie wytrzymałąm i pochłonęłam kawałek a właściwie kawałki ciasta które babcia przyniosłaWierze że od jutra mi sie uda chce schudnąć ok 5 kg Do usłyszenia Odpowiedz Link
judyta28 Brawo :) 13.09.04, 21:38 Ja również trzymam za was kciuki...nasz plaża sie pomalutku zaludnia. Bardzo dobrze i pamiętajcie, że wszystko zależy od nas samych. Buźka Odpowiedz Link
kacha222 Re: zaczynam od jutra, pomocy 14.09.04, 07:16 JA TEŻ od dziś!!! Mam pojemniczek z warzywami i serek Figura 3%, i tyle, i woda mineralna i duzo duzo chęci. W domku koło 18-tej zjem pomidroa i tuńczyka. Teraz piję kawkę, bo kimam na biureczku. Postaram się pić bezkofeinową. pisz pisz do mnie na maila arkasia@poczta.onet.pl damy razem radę!!!! Odpowiedz Link
anulaa dzien pierwszy:) 14.09.04, 14:02 Dzine dobry Słoneczko wysoko a ja zaczełam swoj pierwszy dzien DSBJak narazie mysle ze idzie mi bardzo dobrze-na Śniadanko serek wiejski light a jako przekąske zjadłam kawałki ogórka zielonego zawinięte w plasterek szynki lub serka tostowego light.Na obiadek szykuje sobie pierś z indyka+ warzywkai o dziwo nie jestem głodna Odpowiedz Link
natka201 Re: dzien pierwszy:) 14.09.04, 14:10 Moj pierwszy dzien mija nastepujaco: jak na razie zjadlam jajecznice z szynka i szczypiorkiem, a na przekaske-lunch salatke z kurczaka, papryki, salaty, ogorka i czewonej fasoli. Niestety ciagle czuje glod, wiec chyba zrobie sobie juz obiad, czyli pol kalafiora ze smazonym kurczakiem-moze chociaz tym sie najem... Buziaczki dla wszyztkich plazowiczek, a w szczegolnosci tych poczatkujacych! Odpowiedz Link
anulaa I jak sie trzymacie 16.09.04, 13:07 I jak wam idzie trzeci dzien? Ja jestem zadowolona.Wczoraj na śniadanie zjadłam omleta z cukinia i cebula potem jako przekąske serek wiejski lekki a na obiadek sznycel z indyka z gotowaną cukinia oraz fasolką szparagową.Swój dzień zakończyłam przekąską złożoną z ogórka zielonego posmarowanego trójkącikiem serka light firmy hohland ziołowego-pycha polecam.Dzisiaj zaczełam dzień od omleta z papryką, cukinią oraz cebulą a jako przekąskę zjadłam rozrobiony serek wiejski z kawą oraz słodzikiem i wogóle nie czuje głodupozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link