Dodaj do ulubionych

zaczynam od jutra, pomocy

13.09.04, 17:12
postanowilam! zaczynam od jutra. jeszcze nigdy nie wytrwalam w zadnej diecie, moze tym razem sie uda! trzymajcie kciuki! pozdrawiam wszystkie plazowiczki!
Obserwuj wątek
    • madv Re: zaczynam od jutra, pomocy 13.09.04, 17:16
      3mam kciuki smile powodzonka, zanim sie obejrzysz to bedzie koniec pierwszej
      fazy smile
      • anulaa Re: zaczynam od jutra, pomocy 13.09.04, 21:27
        Witam!Chyba wygląda na to że zaczniemy razem.Mialam zacząć dzisiaj ale miałam
        bardzo ciężki i nerwowy dzień także nie wytrzymałąm i pochłonęłam kawałek a
        właściwie kawałki ciasta które babcia przyniosłasadWierze że od jutra mi sie
        udasmile
        chce schudnąć ok 5 kg
        Do usłyszenia
    • judyta28 Brawo :) 13.09.04, 21:38
      Ja również trzymam za was kciuki...nasz plaża sie pomalutku zaludnia. Bardzo
      dobrze i pamiętajcie, że wszystko zależy od nas samych. Buźka
    • kacha222 Re: zaczynam od jutra, pomocy 14.09.04, 07:16
      JA TEŻ od dziś!!!
      Mam pojemniczek z warzywami i serek Figura 3%, i tyle, i woda mineralna i duzo
      duzo chęci. W domku koło 18-tej zjem pomidroa i tuńczyka.
      Teraz piję kawkę, bo kimam na biureczku. Postaram się pić bezkofeinową.

pisz pisz do mnie na maila
      arkasia@poczta.onet.pl

damy razem radę!!!!
      • anulaa dzien pierwszy:) 14.09.04, 14:02
        Dzine dobrysmile
        Słoneczko wysoko a ja zaczełam swoj pierwszy dzien DSBsmileJak narazie mysle ze
        idzie mi bardzo dobrze-na Śniadanko serek wiejski light a jako przekąske
        zjadłam kawałki ogórka zielonego zawinięte w plasterek szynki lub serka
        tostowego light.Na obiadek szykuje sobie pierś z indyka+ warzywkasmilei o dziwo
        nie jestem głodnasmile
        • natka201 Re: dzien pierwszy:) 14.09.04, 14:10
          Moj pierwszy dzien mija nastepujaco: jak na razie zjadlam jajecznice z szynka i szczypiorkiem, a na przekaske-lunch salatke z kurczaka, papryki, salaty, ogorka i czewonej fasoli. Niestety ciagle czuje glod, wiec chyba zrobie sobie juz obiad, czyli pol kalafiora ze smazonym kurczakiem-moze chociaz tym sie najem...
          Buziaczki dla wszyztkich plazowiczek, a w szczegolnosci tych poczatkujacych!
          • anulaa I jak sie trzymacie 16.09.04, 13:07
            I jak wam idzie trzeci dzien?
            Ja jestem zadowolona.Wczoraj na śniadanie zjadłam omleta z cukinia i cebula
            potem jako przekąske serek wiejski lekki a na obiadek sznycel z indyka z
            gotowaną cukinia oraz fasolką szparagową.Swój dzień zakończyłam przekąską
            złożoną z ogórka zielonego posmarowanego trójkącikiem serka light firmy hohland
            ziołowego-pycha polecam.Dzisiaj zaczełam dzień od omleta z papryką, cukinią
            oraz cebulą a jako przekąskę zjadłam rozrobiony serek wiejski z kawą oraz
            słodzikiem i wogóle nie czuje głodusmilepozdrawiam i trzymam kciukismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka