Dodaj do ulubionych

redbull???

10.01.05, 18:54
Co powiecie na moja zachcianke! Od 4 miesiecy pije wode i calkiem mi z tym
dobrze smile Przed dieta nie wyobrazalam sobie, abym mogla pic wode
niegazowana...( nazywalam ja kranowa) Dzis jednak pomyslalam ze z checia
wypilabym sobie red bulla liht- oczywiscie, skoro niektore dziewczyny pija
coca cole liht...to moze i ja od czasu do czasu zamiast kawy z mleczkiem
wypilabym red bulla?? Co wy na to??? Dziekuje za porady
Obserwuj wątek
    • agator13 Re: redbull??? 11.01.05, 10:19
      Cały problem w tym, że i cola i redbul zawieraja kofeinę a ona na tej diecie nie
      jest wskazana.Niemniej od czasu do czasu nie zaszkodzi.Za mna wczoraj tak
      chodzila cola (choc nie piłam już bardzo dawno), że musiałam ją sobie kupić i
      wypić-oczywiście z dwojga złego wybrałam light.
      • justynam3 Re: redbull??? 11.01.05, 12:40
        witam!!!
        Ups...to co z kawa, pije 1 lub 2 dziennie...wiec chyba od samego
        poczatku "grzesze" ??? Ale w sumie kawa mnie troszke przeczyszcza...jakies
        pozytwny wplyw na mnie ma...
        Musze wiec kupic bezkofeinowa, tak?? Nie wiem czy dostane taka jak
        lubie...Nescafe espreso sad
        Pozdrawiam
        • scrilla Re: redbull??? 11.01.05, 13:04
          Justynko nie przejmuj sie. mialam ten sam problem z kawa. bez niej nie
          funkcjonuje. i bodajze w poscie "pytania i odpowiedzi" znalazlam ze mozna pic
          1,2 filizanki dziennie i nie zaszkodzi. nie jestem pewna co tam dokladnie bylo
          napisane. ale wiem ze moznasmile
          • justynam3 Re: redbull??? 11.01.05, 13:09
            Witaj!
            Dziekuje za pocieszenie smile Najsmieszniejsze jest jednak to, iz kawy nauczylam
            sie dopiero pic, po rozpoczeciu diety...wczesniej draznil mnie nawet jej
            zapach, jednakze musialam czyms zastapic napoje energetuzyjace, wiec zaczelam
            pic kawe...takim o to cudem DSB uczynila ze mnie smakosza kawy smile ubijam sobie
            mleczko 0, 5 % posypuje orzechami lub czekoladka i mam wspaniala kawet late smile
            Pozdrawiam
            • agator13 Re: redbull??? 11.01.05, 13:34
              Ja pijam bezkofeinową Nescafe (z czerwoną nakretką) i mój organizm się na to
              nabiera- po bezkofeinowej czuję sie tak samo jak po kofeinowej.
            • scrilla Re: redbull??? 11.01.05, 13:40
              a mozesz mi napisac czy ubijasz mleczko i ile go dajesz?suspicious zawsze lubilam latte
              ale jakos nie wpadlam zeby sobie w domu zrobictongue_out
              z gory dziekuje
              • justynam3 Re: redbull??? 11.01.05, 14:05
                Witam!
                Ja kupilam takie garnuszek do late z ubijaczka...w stosiku Tschibo ( ale
                niestety kupilam wiekszy, a ubijaczka nie siega do samego dna, wiec uzywam tego
                tylko kiedy mam gosci). Sposob uzycia: wlewasz mleko ( ja czasem dodaje
                lyzeczke frutozy lub slodziki) i ubijasz jednoczesnie podgrzewajac. Cena ok 30
                zl. Ostatnio jednak kupilam w ikei spieniacz na baterie ( cena ok 6 zl - nie
                jest to jednak masywne urzadzenie, jak na razie dziala....) Wlewam mleczko do
                garnuszka, podrzewam i krece drgajaca ubijaczka smile)
                Sprawa jest zdecydowanie prostsza z mlekiem wiecej procentowym, czasem uzywam
                zamiast 0, 5 % - 1, 5 % wtedy piana jest sztywna. Do tego proponuje zakupic
                duze kubczeki, dlugie lyzeczki...i jest przyjemnosc z picia kawy!!!
                Pozdrawiam
                • scrilla Re: redbull??? 12.01.05, 10:31
                  Dziekuje CI bardzosmile
                  bede musiala sie wybrac do ikei po takie cudowink i w koncu nie wydawac majatku w
                  kawiarniachwink
                  buziaki i powodzenia w dalszym plazowaniusmile
                  • justynam3 Re: redbull??? 12.01.05, 13:33
                    Szczerze zachecam do kupienia tego na baterie...W ikei sa rowniez plastikowe
                    ubijaczki reczne...ale osobiscie ich nie polecam...

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka