tolazopola 12.04.05, 17:06 dzis w moim osiedlowym sklepie odkrylam lody dla diabetykow. mozna sobie czasami pozwolic, bo nie maja cukru (oczywiscie), 100 gram to 93 kcal, 3,2 g tluszczu i 7 g weglowodanow. smacznego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolazopola Re: lody na plazy 12.04.05, 17:27 firma nazywa sie Koral, a lody "Discolajt - lody ebz cukru". ja trafilam na waniliowe. smakuja jak normalne. Odpowiedz Link
justynam3 Re: lody na plazy 12.04.05, 18:06 Witam! Juz sie ciesze mam nadzieje ze bez problemu dostane je w sklepie. A co to sa za lody?? Mam nadzieje ze w kostce lub pudelku, bo na patyku ani w rozku nie lubie...Pozdrawiam Odpowiedz Link
tolazopola Re: lody na plazy 12.04.05, 20:43 no to mam dla Ciebie zla wiadomosc... to sa lody na patyku... ale kto wie, moze gdzies dostaniesz w kostce? ten moj sklep jest dosc maly, nie ma zbyt duzego wyboru towarow. juz to, ze maja jakiekolwiek lody dla diabetykow, mocno mnie zdziwilo. ale i zasmucilo, ze pokusa tak blisko Odpowiedz Link
rosolek3 Re: lody na plazy 14.04.05, 22:19 sa jeszcze inne. sorbet owocowy light,ale nie pamietam jakiej firmy, spawdze to umieszcze. jadłam je rok temu niebo w gebie. a tak wogole to myslalam ze nawet lodow light nie moznapowiedzcie ze na bank mozna Odpowiedz Link
gerda0 Re: lody na plazy 15.04.05, 16:02 w pierwszej fazie raczej zapomnij o wszystkim owocowym lacznie z sorbetami lodowymi....( Odpowiedz Link