Dodaj do ulubionych

12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna zemna!!

09.02.07, 10:43
czesc wam postanowilam od poniedzilaki podjac walke raz kolejny, na sb bylam z
3 tyg temu byly efekty 5 kg mniej(nadal są)ale chce rozpoczac faze I od nowa,
bo teraz ta II mi jakos niewychodziła, jednak jak jest coś zakazane to lepiej
sie do tego ustosunkować!!wiec zaczynam w poniedziałek zapraszam kto ze mna
niech sie przyłącza..bedzie nam razniej!!bedziemy sie wspierać i meldowac
nasze jadłospisy!!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • martyna540 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 09.02.07, 14:01
      a po 1 fazie przeszłąś na 2??...czy jadłąś normalnie??..ale życze powodzenia na
      1 fazie ja jestem od wtorku..(juz nie pierwszy raz...ale długa
      historia)...schudłąm juz 2.6kg...smile...a SB zaczynaj juz dziś...albo chociaz od
      jutra po co czekać...im szybciej zaczniesz tym szybciej skończyszsmile
      • bogumisia20 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 09.02.07, 14:14
        jadlam w sumie tak jak w I z tym ze dolączylam owoce..ale jakos tak sie mniej
        kontrolowalam niby niepodjadałam ale podjadalam, ztym ze nic z poza diety..ja
        wole od pon teraz siedze w domu a od pon zajecia mi sie zaczna,wiec niebede tak
        myslec o diecie..a pozatym szybciej mi zleci..a nadodatek weekend sie zbliza
        najtrudniejszy okres dla mnie..tak naprawde naszlo mnie z ta dieta bo wczora
        wypilam szklanke whisky z pepsi i zjadlam chpisy i czulam sie fatalnie
        pozniej..szkoda gadac
    • martyna540 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 09.02.07, 16:50
      i tak doszłaś dalekosmile...a każdemu czasem się zdaża chwila słabości to
      normalne...smiletrzymaj sięsmile
    • ewelina_anilewe Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 09.02.07, 21:15
      Hej! Ja się dołączę smile Zaczynałam SB 3 tyg temu, zgubiłam 3 kg, ale po wejściu
      w faze II przytyłam 1kg... stosowałam się do zaleceń, ale jednak chyba gdzieś
      po drodze nieświadomie zbłądziłam uncertain I zaczynamy od poniedziałku I faze SB od
      nowa smile
      Pozdrawiam smile
    • ceres9 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 09.02.07, 21:57
      ja jak najbardziej sie dolaczam;]
    • 12021971i Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 09.02.07, 23:37
      chetnie sie przyłacze czy mozesz mi pomóc w opracowaniu menu...byłabym
      wdzieczna. pozdrawiam serdecznie.
      di_ka@onet.eu
      • ada80 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 11.02.07, 11:21
        hej dziewczyny!
        jak super, ze Was zanlazłamsmile
        Ja juz od kilku dni zplanowałam od poniedziałku SB, bedzie nam raźniejsmile
        Może bedziemy wpisywały każda swoje menu, żebyśmy mogły pościagac od siebie
        pomysły? No i sie wspierac i krytykowac do bólu co by sie mocniej zmotywowac?
        Co zamierzacie jutro jesć?
        Ja zamierzam byc na I fazie duzo dłużej, co najmniej do połowy marca a jak mi
        sie uda to do końca marca. Musze schudnąć 10 kg do majasmile

Dziewczyny a wiecie może jak na tej diecie sie chudnie przy niedoczynnosci
        tarcycy? Niestety nawet hormony mi nie pomagająsad

• asia77771 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 11.02.07, 12:41
          No to ja tez wskakuje na 1 od poniedziałku, bo 2 tyg temu skoczyłam z
          rezultatem 4 kg na minusie. Nigdy nie przechodzę do 2. fazy bo w moim przypadku
          albo ostry reżim albo nie ma diety. Zotsło mi jeszcze 8-10kg.

Mam niedoczynność tarczycy - leczoną (Letrox 50 w chwili obecnej) i nie
          przeszkadza mi ona w diecie. W moim przypadku już po 3 dniach nie bardzo mogę
          patrzeć na te wszystkie dozwolone potrawy, a więc jem mniej i mniej no i
          rezultat jest. Jedyne co mi smakuje to jogurt naturalny bez cukru z kakao i
          migdałami, ale nigdy nie mam więcej niż 2 kubeczków w lodówce, żeby nie
          przesadzić.
          • ada80 Re: asia77771 11.02.07, 18:13
            asia fajnie, ze sie odezwałaś:0
            ja z ta tarczyca to mam taki problem, ze ja ogólnie mało jem, po 18.00 nie ma w
            tej chwili dla mnie zadnego problemu nie jesc mimo iz kłade sie spac ok 1.00.
            A jednak shudnac nie mogesad Chleb, ziemniaki, ryż - od 4 miesiecy nie jem w
            ogóle. Czsami cos słodkiego w niewielkich ilościach.
            Teraz prezejde na reżim i wyeliminuje owoce, cukier w 100%, nabiał tylko do 3%,
            mięso oprócz kurczaka i zastanawiam sie nad kawą. To na pewno jakies rezultaty
            przyniesie, tylko inni schudna kilka kilo a je pewnie góra 2.
            No ale od czegos trzeba zaczacsmile
            A jak Ty robisz ten jogurt z kakaem, bo nigdy nie robiłamsmile
            pozdrawiam,ada
            • asia77771 Re: asia77771 11.02.07, 19:29
              Jogurt naturalny do tego pół łyżeczki kokao niskotłuszczowego + migdały/płatki
              migdałowe i mocno wymieszać. Naprawdę dobre.

A leczysz tą niedoczynność?
              Może warto pomyśleć o zmianie lekarza?
              Ile chcesz stracić? Czy jest to problem poważnej nadwagi, czy chodzi o zbicie
              wagi do fajnych dżinów na wiosnę? wink))
              U mnie to kg po ciąży sad((
              • ada80 Re: asia77771 11.02.07, 21:20
                dzieki za przepis jutro wyprubujesmile właśnie dowiedziałam sie, ze istnieje cos
                takiego jak kakao niskotłuszczowesmile

Z moja waga to jest tak, ze do pierwszej ciazy wazyłam max 50 kg przy wzroście
                170cm i za nic nie mogłam przytyć. Później hormony, leczenie niepłodności i
                przez 3 miesiace 10 kg do przodu. Wtedy to sie nawet cieszyłam, bo mi sie to
                wszystko ,,ładnie" rozłożyłosmile Dwa i pół roku temu pierwsza ciaża po której po
                wielkich bólach w dietowaniach zostało mi 5 kg, nastepna ciaża (teraz synek ma
                8 miesiecy)i kolejne 5 kg do przodu. U mnie to jest tak dziwnie, ze w pierwszej
                przytyłam ok 13 kg i ostatnich 5 kg za nic nie mogłam zrzucić, w drugiej
                przytyłam 23kg, przy czym 15 kg zrzuciłam w ciagu miesiącasmile i nawet brzuch źle
                bardzo nie wygladasmile. W sumie mam do zrzucenia 10 kg do wagi tuz z przed ciaży,
                ale chciałabym zrzucic docelowo 12-13kg.

A co do zmiany lekarza to potrzebuje aktualnych wyników,a tutaj doba ma za mało
                godzin, zebym mogła sie wyrobicsmile

A jak jest u Ciebie, ile chcesz zrzucić?
                juz mi ślinka cieknie na ten jutrzejszy jogurt z kakaosmile
                • asia77771 Re: asia77771 11.02.07, 22:29
                  Ja o tym kakao niskotłuszcczowym dowiedziałam się na tym forum, chociaż i tak
                  okazało się, że to które mam w domu jest niskotłuszczowe wink

Moja córeczka ma 10 mies. W ciąży przytyłam 36kg......no comments.....
                  Też chcę zlecieć do wagi wyjściowej - 64 kg przed ciążą przy wzroście 175.
                  Jeszcze 10 kg.....

A co do doby, to ja wprowadziłam zasadę pt."Matka też człowiek" i na moich
                  lekarzy i drobne przyjemności musi się znaleźć czas i basta wink))
                  • aga30101 Re: asia77771 11.02.07, 22:54
                    hej dsziewczyny!!

jestem na tej diecie juz od tygodnia ale tak nagrzeszylam ze szok!!!
                    ale schudlam ok 2-3 kg wiec od jutra z wami bede tak na serio bez grzehow!!!
                    mysle ze sie uda, bedziemy sie wspierac nawzajem!!!

zycze wszystkim wytrwalosci i duzych rezyltatow!! pozdrawiam- aga

musze schudnac z 74kg na 58 kg do maja, ostateczne do czerwca!!
                    • agamiku Re: asia77771 12.02.07, 08:03
                      podjęłam decyzję ze znów zaczynam z Wami-jest mi okropnie głupio bo zaczynam
                      juz po raz kolejny i nigdy nie docieram do konca 1 fazy...teraz sie postaram.Ja
                      tez mam kg które zostały mi po ciąży.Cos w tym jest bo mnie też zostało 5 kg do
                      wagi sprzed ciązy i próbuje juz od roku-strasznie ciężko mi to idzie.Chciałabym
                      zrzucic te kg do Wielkanocy.Mam nadzieję że się uda...
                      • gochaklucz halo 14.02.07, 06:51
                        cześć dziewczyny też zaczęłam dietować w poniedziałek (nie muszę dodawać,że po
                        raz kolejny)w zeszłym roku udało mi się zrzucić ok 7kg. teraz waże60-61 a marzy
                        mi się 55-56.168cm)Nie jestem ekspertem, ale jak tak czytam wasze posty to
                        wydaje mi się, że jecie za mało,nie licząc grzeszkówsmileja np wpierniczam wszystko
                        co dozwolone w ogromnych ilościach i to jest najfajniejsze w tej diecie.powodzenia
        • bogumisia20 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 12.02.07, 09:57
          czesc dziewczyny, weekend jak weekend tzn grzeszny!!w sobote 2 piwka plus 15 dag
          ciasta ptasiego mleczka
          wczoraj natomiast,3 kostki czekolady, i lody...ale dziś jest nowy dzień zaczyna
          sie nowy tydzien wiec do dzieła, zaraz wypije kawke, pozniej serek chudy,a na
          obiadek kalafiora.. i tyle na dzisiaj
          jak tam u was??pozdrawiam
          • asia77771 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 12.02.07, 11:10
            U mnie od rana kawka z mlekiem 0%, jajko na twardo, guma do żucia i 2 cukierki
            Orbit bez cukru.
            Planuję jeszcze brokuła zapiekanego z serem i jogurt naturalny bez cukru z
            kakao (cholera zapomniałam kupić migdały...)
            • basiamrr Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 12.02.07, 22:50
              Witam dziewczyny, ja tez sie dołacze, u mnie dzisiaj było jajko na miekko,
              serek wiejski light, brokuły i wspomnienie o kolacjismile Diety juz prubowałam i
              nawet ostatnio na niej byłam ale po 1 tygodniu I fazy tak nagrzeszyłam ze
              trzeba było sie poddac. Mam nadzieje ze tym razem nam sie uda.

Pozdrawiamsmile
              • bogumisia20 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 13.02.07, 18:20
                czesc wam!!
                jak tam u was??ja dzis serek wiejski, zestaw sałatek,2 kawy,i gałke lodasadale
                mam nadzieje ze mi to wybaczycie..smile
                3majcie się dziewczyny!!
                powodzenia
          • bogumisia20 Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 16.02.07, 09:22
            czesc wam!!jka tam dietka nic sie nieoddzywacie..sad((odnośnie wczoraj to zjadłam
            15 dag chrustu, serek wiejski, poł kromki razowcasad( dzis juz niegrzesze..poki
            co jem serek wijeksi i popijam kawke, pozniej cos zjem a obiadek i tyle
            wystarczy, tza odpokutowac wczorajszy dzionek..
            pozdrawiam
            • gochaklucz Re: 12.02.07-26.02.07-nowy termin!!kto zaczyna ze 19.02.07, 09:40
              no i jak tam dziewczyny efekty po 1 tygodniu u mnie na wadze jakies -2kg wiec
              calkiem milo..buziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka