16-stka 12.08.07, 19:59 najpierw jadłam sucharki, ale od madziuus [za co dziękuje] dowiedziałam się, że ich nie można.. więc czym mogłabym je zastąpić? czy może robić sobie 'zawijasy' z warzyw? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: co zamiast chleba? 12.08.07, 21:58 niestety niczym nie zastąpisz chleba rób zawijasy Odpowiedz Link
gacusia1 Re: co zamiast chleba? 10.09.07, 04:36 Ser zloty.Zamiast ziemniakow-cukinia.Brakuje mi ryzu...oj brakuje... Odpowiedz Link
lilivampire Re: co zamiast chleba? 26.09.07, 00:07 ja zamiast ziemniaków jem kalafiora lub fasolkę szparagową, a do tego jeszcze surówka szkoda tylko, że te warzywka nie są tak sycące jak ziemniaczki Odpowiedz Link
jolka_jp Re: co zamiast chleba? 10.09.07, 14:50 ja zamiast chleba jak chce zrobic sobie "kanapkę" to smarze omleta z dwóch jajek.wkładam warzywa i szynke na omleta juz usmażonego i zawijam.Potem wszystko w folie aluminiowa ,żeby nie wyciekało nic pod spodem i jem takiego ala'twistera. Odpowiedz Link
zagatka Re: co zamiast chleba? 24.09.07, 10:41 ja zamiast chlewa używam paprykę. reszta bez zmian: serek, wędlina, pomidor i inne warzywa... Odpowiedz Link