strega 07.08.08, 14:34 Witajcie Jestem drugi raz na sb,ale ciagle mam pewne watpliwosci.Znalazlam w markecie tajski makaron z fasoli mung,czy mozna go jesc w pierwszej fazie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listekmiety Re: Makaron z fasoli mung 08.08.08, 18:15 A co ma w skladzie? Tylko fasole czy cos jeszcze? Odpowiedz Link
strega Re: Makaron z fasoli mung 08.08.08, 19:13 Tylko fasole ma,zadnych innych dodatkow. Odpowiedz Link
gina1 Re: Makaron z fasoli mung 09.08.08, 09:45 ale ma strasznie dużo węgli, mimo że niedozwolonych składników, nie zawiera nie wiem czy można... Odpowiedz Link
strega Re: Makaron z fasoli mung 09.08.08, 17:29 Kupilam sobie dzis ksiazke i przewodnik i w przewodniku jest napisane,ze ten makaron jest dozwolony,bo ma niski indeks glikemiczny.Ale nie jest wyszczegolnione,w jakiej fazie.Mysle,ze raz na jakis czas nie zaszkodzi Odpowiedz Link
platinka Re: Makaron z fasoli mung 31.12.08, 15:06 a moglabys napisac jaki to przewodnik i ksiazka? bylabym wdzieczna, bo sama zakupilam jedna ksiazke ale ma bardzo malo przydatnych informacji, praktycznie same wykwintne przepisy Odpowiedz Link
strega Re: Makaron z fasoli mung 07.01.09, 18:24 To przewodnik -Dieta South Beach,Przewodnik. Ten standardowy,ale przepisów wykwintnych tez jest sporo,tak samo jak w książce.Już widzę,jak u siebie w mieście kraby kamienne dostane Odpowiedz Link