bulinek666 10.02.09, 00:03 Po jakim czasie można zjeść normalnego, panierowanego kotleta?czy wogóle już nie bedzie można? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kr_ka_11 Re: Kotlet w panierce 11.02.09, 10:55 raczej w ogole, bulka tarta to biale pieczywo, wiec weglowodany. odpusc ta panierke, az tak bardzo za nia tesknisz? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Kotlet w panierce 11.02.09, 11:39 Jak chcesz panierkę to kup sobie płatki sniadaniowe bez cukru pokrusz je lub wałkiem potraktuj i zrób sobie z nich panierkę.Ja dawniej robiłam tak jak nie miałam bułki tartej Odpowiedz Link
madziuus Re: Kotlet w panierce 15.02.09, 17:50 ja sobei bułke tarta robilam w ten sposob ze kupowalam pieczywo razowe, suszyłam i tarłam, a moja mama smazyla w chlebku kruchym typu wasa razowym ale tak ogolnie to nie polecam panierki, przeciez caly tluszcz w ta wsiaka, bleee w tej diecie chodzi o ZMIANE przyzwyczajen na stale .. (tak jak to sie stalo ze mna ) Odpowiedz Link
kropkaw Re: Kotlet w panierce 22.02.09, 02:34 ja robie panierke z orzechow zmielonych i tartego parmezanu albo z siemienia lnianego , rownie smaczne !! Odpowiedz Link
19nina71 Polecam mielone orzechy 12.03.09, 12:31 Mielone orzechy. Są do nabycia w supermarketach. Ja robiłam wczoraj takie schabowe: jajko, orzechy, jajko. Super! Odpowiedz Link