brezly 02.06.07, 21:02 Mi się ciągle, literówką w czytaniu, zwiduje w guglej reklamie nad Dziewmaszem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:06 A mnie oruryzm. Irlandia atakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:07 A mi się w guglej reklamie nad Dziewmaszem własnie owo uwidoczniło, cytuję: Donosiciel? Nie - klient. Źle Cię obsłużono? Pomóż innym nie korzystać z tej usługi. www.anonimy.pl Tak oto kształtuje się społeczeństwo obywatelskie. PS. Staropolskie sorry, ale jakoś muhor nie dopisywa. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:10 Dobry wieczor: u mnie teraz czarna lista zawisla obok strachu przed randką w ciemno. Jak ma pomoc randce w ciemno fotografia??? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:09 ja mam Czarną Listę Ogłoszenia Drobne oraz randki na fotoflirt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:11 O, to samo widzimy, pani Sloneczna! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:14 Optimas - brukarstwa lider. Idal siegnal bruku? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:18 Euro-Tax Pracowałeś za granicą? Odzyskaj zapłacony podatek. Zgłoś się teraz! Euro-Tax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:23 > Optimas - brukarstwa lider. Idal siegnal bruku? :=))) Dobrze że nie burkarstwa lub buractwa. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Podnośnik kosztowy 02.06.07, 21:43 Agencja mcommunication - bez okularow przeczytana zostala jako mummification... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Podnośnik kosztowy 03.06.07, 06:00 millefiori napisała: > > Agencja mcommunication - bez okularow przeczytana zostala jako mummification... -----> bo pani nic tylko by pracowala... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Podnośnik kosztowy 03.06.07, 09:13 A teraz zas dwa cho pomóc w poceniu się. Jeden Botox Estetyka Częstochowa (brzmi jak nazwa drużyny w piłke plażową), drugi jakiś Euor coś tam bez medykamnetów. Że dziewiarz to się poci w trudzie i że nam powinni w ramach zdrowotnego na Botox dawać? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Naczynie wzbiorcze. 03.06.07, 12:01 Nie, nie - to oryginał. Nie wiedzieć czemu umieszczony nad forum Książki. Może to jednak jest zachęta do "najnowszej ortografii": "Naczynie wzbiorcze. Naczynie z auto uzupełnieniem wody" oraz "Piece wolnostojące". Wzbiorczo na mnie zadziałało... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Werdiury 3-D czyli stoki tkanin 04.06.07, 10:07 "Posiadamy w sprzedaży stoki tkanin bawełnianych, bawełny z domieszkami i syntetyków. Kolory: (czarny, oliwkowy, popiele, granaty, niebieski, czerwienie, itp). Szerokość wałków: 150 cm." Odpowiedz Link Zgłoś
karlospl211 Re: Podnośnik kosztowy 28.07.18, 16:35 Ja własnie zastanawiam się nad wynajmem takiego sprzętu. Chodzi oczywiście o podnośnik, który dawałby radę przy np zmianie reklam. Co sądzicie o Riwal? Czy mieliście jakąś z nią styczność. Przeglądałem ofertę - www.riwal.com/poland/pl-pl - i może być całkiem okej.. Macie jakieś alternatywy ewentualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.nowak94 Re: Podnośnik kosztowy 25.09.19, 14:02 Najlepszy podnośniki to tylko maeda znajdziesz każdy sprzęt do podnoszenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś