Gość: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.05.04, 23:09 hahahaha, ale tam modele siedza, hihihi...ide tam, ja chyba do nich naleze. Tak dobrze mi sie zrobilo jak ich poczytalem, hihihi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonobo44 Re: Osla lawka 31.05.04, 23:15 Gość portalu: ryb napisał(a): > hahahaha, ale tam modele siedza, hihihi...ide tam, ja chyba do nich naleze. > Tak dobrze mi sie zrobilo jak ich poczytalem, hihihi:)))) nie podniecaj sie tak... jestes za cienki w uszach i na pewno cie tam nie wpuszcza (zaloze sie, ze nie uda ci sie tam dopisac do zadnego watku)... za to wrocisz zapewne jak bumerang na ps 8( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Osla lawka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.05.04, 23:17 Czytanie wystarczy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: Osla lawka 31.05.04, 23:34 Na forum Osla lawka nie mozna pisac. To oddzial zamkniety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Re: Osla lawka 31.05.04, 23:41 coolle napisała: > Na forum Osla lawka nie mozna pisac. To oddzial zamkniety ;-) Wiem... To miala byc taka podpucha 8) Odpowiedz Link Zgłoś
supaya Re: Osla lawka 31.05.04, 23:39 Czesc BRACIE.A Ty skad jestes?Ja z Basildonka tak jak mowiles :). Osla Lawka jest najlepszym Forum :)) i moj watek nawet tam jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Osla lawka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.05.04, 23:45 SIOSTRO:))) Mnie podlaczyli pod Croydon...Dali Ci juz 50% wiecej bandwidth. A basildonek to slawny. zawsze jak sa wybory to wszystkie oczy skierowane sa na Basildonek. Wynik z Basildonku = wynikowi w calej Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
supaya Re: Osla lawka 31.05.04, 23:54 BRACIE! mam rozumiec ze Croydon to jakies miasteczko? :)Slawny mowisz?A to ja nie wiedzialam:)Byles kiedys w Basildonku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Osla lawka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.06.04, 00:07 Bylem w Basildonku, lata, lata temu i to tez krotko, za wiele nie pamietam. Raczej wiecej wiem z mediow. Zawsze jak sa wybory to wszystkie oczy skierowane sa na Basildon. Tam mieszka mieszanka ludzi ktorych emocje sa wskaznikiem wyniku wyborow w calym UK. Wyniki z Basildonku sa zazwyczaj wynikami UK. Croydon jest dzielnica (gmina?) w poludniowym Londynie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Dobranoc Wszystkim :))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.06.04, 00:16 Wczoraj zawalilem noc, dzisiaj noc zawala mnie. Dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś