paco_lopez 18.10.13, 18:46 wracam na forum psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paco_lopez Re: wracam 19.10.13, 07:26 badam odzew forum na taką deklarację. dotychczas wielu deklarowało, ze odchodzą, a potem wracają. może być też jakieś drobne powitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: wracam 19.10.13, 11:52 Miło Cię tu widzieć, chociaż widzieliśmy sie cały czas gdzie indziej :) Ja ostatnio nie mam czasu na to forum, i jakoś problemy psychologiczne jak na razie mi sie prawie rozwiązały. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: wracam 19.10.13, 11:58 szkoda Mona, że tak mało tutaj Ciebie dobrze, że choć Pako wrócił, choć nie odszedł ;) nie wiem jak powitać kogoś na forum po powrocie, może jakiś wiersz powitalny by się przydał lub piosenka bez melodii Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: "Wyszlam za monsz, zaraz wracam..." ? 19.10.13, 18:07 dzisiaj sprawdzę, to ci napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wracam 21.10.13, 01:08 Wiesz, a mnie wsjo po dzwon zygmunta augusta. Nigdy nie oglaszam, ze odchodze i ze wracam. Jak jakas ku... wchodzila czy wchodzil na moj login, to nigdy nie wracalam pod tym samym, ale teraz wrocilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wracam 21.10.13, 13:15 paco_lopez napisał: > ja nie wiem ktoś ty. To i lepiej, net ma byc anonimowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: wracam 21.10.13, 14:38 paco_lopez napisał: > wracam na forum psychologia. Skoro wracasz to i ja wracam. Nie bylo mnie cale 76 godzin i dostalem objawow odstawiennych, az musialem zazyc klonazepam. Odpowiedz Link Zgłoś
dinqdong Re: wracam 25.10.13, 22:37 szkoda, myslalem ze udalo mi sie ciebie zniechecic. Nawet przez chwile dumny bylem z siebie, ale tylko przez chwile, bo zaraz znudzilem sie...Pozdrow kryske. Odpowiedz Link Zgłoś