08.02.24, 21:00
Mam problem już od dawna, nie mogę się z tym sam poradzić, cały czas coś psuje a potem żałuję. Zaczęło się od tego jak mama zmarła, to bez żadnego powodu zacząłem śledzić moją najlepszą koleżankę, chyba dlatego bo myślałem że kogoś ma a to nie była prawda, to było rok temu, już tego nie zrobię, już mamy dobry kontakt ale teraz znowu coś innego się ze mną dzieje bo chodzę w te same miejsca co ona bez żadnego powodu, np tydzień temu była u lekarza to ja też tam byłem bez żadnego powodu, dziś w sklepie była to ja też i to też bez powodu, nie powinno mnie tam być bo dla niej to jest dziwne że tam gdzie ona to ja też jestem, ja ją kocham, ona o tym nie wie. To jest wszystko takie głupie i dziwnie się z tym czuje, ona nie potrafi się we mnie zakochać bo ja się dziwnie zachowuje. Co mam z tym zrobić? Jak przestać specjalnie za nią chodzić?
Obserwuj wątek
    • pecanpie Re: Pomocy 09.02.24, 23:30
      Popros ja o numer telefonu. Nie bedziesz musial chodzic, bedziesz mogl dzwonic ;)

Jezu, jak ludzie sobie komplikuja zycie. Bog Ci dal walentynki za 5 dni.
      • hell-raiser1 Re: Pomocy 10.02.24, 06:45
        Może chce spojrzeć z innej perspektywy.
        • hell-raiser1 Re: Pomocy 10.02.24, 06:52
          Samo życie jest skomplikowane.dla niektórych. Ale to nie jest dobra miłość i nie da się tego zmienić. Pytanie jest jak się odkochać i znaleźć kogoś innego. Miłość bez wzajemnisci.
          • phoebe.c Re: Pomocy 13.02.24, 15:33
            Kazda milosc jest dobra, jak sie umie znalezc wlasciwa perspektywe.
            • hell-raiser1 Re: Pomocy 13.02.24, 18:15
              phoebe.c napisała:

> Kazda milosc jest dobra, jak sie umie znalezc wlasciwa perspektywe.
              Tylko jak to znależć. Jak ktoś jest zauroczony na amen.
              • yadaxad Re: Pomocy 13.02.24, 22:11
                To go sądowy zakaz zbliżania się otrzeźwi.
                • hell-raiser1 Re: Pomocy 13.02.24, 23:54
                  Zaraz z grubej rury. Oni obydwoje są na siebie nie skazani. To jest inna sprawa. Terapia była polecana i nic to nie daje.To już jest saga i ciągnie się długo. Najpierw pozwala mu na wszystko, a później go odpycha od siebie.
              • phoebe.c Re: Pomocy 13.02.24, 22:35
                A skad ja mam to wiedziec, jak ja jestem tylko taka jedna cutie-pie, ktora lubi filmy Erica Rohmera. Nie jestem zadna alfika i omega! :)
      • pingwin28 Re: Pomocy 10.02.24, 14:47
        Znamy się od 30 lat, rok temu jak ją śledziłem to byłem zablokowany ale jak mnie odblokowała to często dzwonimy albo piszemy. Ja jej nie powiem że ją kocham bo się wystraszy i ograniczy kontakt
        • hell-raiser1 Re: Pomocy 11.02.24, 05:00
          Mamy inny kontakt bo jesteś na prywatnym forum. Miałeś różne odpowiedzi od tylu osób. Niech chcesz zmienić obiektu zainteresowań. To co można więcej doradzić. Będziesz się męczył do końca życia.
          • pingwin28 Re: Pomocy 12.02.24, 14:16
            Widocznie takie mam mieć życie
            • phoebe.c Re: Pomocy 13.02.24, 15:32
              Mysle, ze bedziesz mial zycie lepsze niz myslisz.
              • pingwin28 Re: Pomocy 13.02.24, 22:43
                Czemu tak myślisz?
                • pecanpie Re: Pomocy 13.02.24, 23:54
                  Ja tez tak mysle, ale jeszcze nie wiem dlaczego. Fair enough?
      • pecanpie Re: Pomocy 14.02.24, 00:06
        No w kazdym razie od kilku minut sa juz te Walentynki, wiec z tej okazji zycze wszystkim w calej galaktyce, zeby jednak stawiali na kariere i pieniadze, bo ta cala milosc to jednak jest od diabla i potem sa z niej glownie lzy. Taka jest prawda aktualnego etapu.
        • nnn.1 Re: Pomocy 14.02.24, 10:23
          źle poszło - to jest to właściwe podejście
          • hell-raiser1 Re: Pomocy 14.02.24, 20:36
            "Żeby jednak stawiali na kariere i pieniadze, bo ta cala milosc to jednak jest od diabla i potem sa z niej glownie lzy. Co miłość jest warta bez pieniędzy. Jak cię nie stać na wszystko. Najważniejsze to trzeba się dobierać charakterem, a pieniądze na drugim miejscu.
    • pingwin28 Re: Pomocy 10.02.24, 14:56
      Jak teraz tak pomyśle to co ona może o mnie pomyśleć, jaki ja głupi jestem, napisałem jej że to się już nie powtórzy bo aż mi wstyd spojrzeć jej w oczy
      • nnn.1 Re: Pomocy 14.02.24, 10:22
        i to jest właściwe podejście
      • pecanpie Re: Pomocy 14.02.24, 15:26
        @
        • nnn.1 Re: Pomocy 14.02.24, 17:16
          pecanpie napisała:

> @ to inteligentne zwierzę :)
    • mieszkankaroztocza Re: Pomocy 10.02.24, 20:45
      Znaleźć sobie inne zajęcie w tym czasie
      • pecanpie Re: Pomocy 15.02.24, 04:07
        Tak, na przyklad rozmowe LOL
    • nnn.1 Re: Pomocy 14.02.24, 08:39
      pingwin28 napisał:

> Jak przestać specjalnie za nią chodzić?

zacznij świadomie kierować stopy w przeciwna stronę niż porusza się owa ona - z czasem stanie się to Twoim nawykiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka