kvinna 22.12.04, 14:21 Jeszcze raz wszystkiego ciepłego na Swięta. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luty Re: A kuku!!!!! IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 22.12.04, 14:34 A coz to za zyczenia...? :( cieply barszcz - fuj cieple kluchy - fuj cieple sledzie - fuj cieple wino - fuj cieple kapcie - fuj cieple serce - fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: ?????? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 22.12.04, 14:43 Wole chlodne dlonie na moje rozpalone czolo..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Zimny prysznic? 22.12.04, 14:48 Rzuciłam wczoraj okiem na "Szamankę" - jezu, ale temperament! Muzyka fajna, chociaż recenzent J.Sz. (nie lubię go :) zjechał jak nie wiem, co. Ale ogólnie to ja szybko wyłączyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: A kuku!!!!! 22.12.04, 14:34 Te wiem jak ograniczyć kradzież mleka ze wspólnej lodówki. Musi być jak najbardziej tłuste 3,2% fetu i w góre. Laski po prostu nie piją takiego, i tym samym zużycie jest mniejsze. Ciao. Aj odkrywca... Odpowiedz Link Zgłoś
lune :) 22.12.04, 14:43 cieplego wigilijnego domu gdy za oknem snieg duzymi platkami ... domu cieplego obecnoscia kochajacych sie ludzi :) domu cieplego od zapachu choinki, ciasta i zupy grzybowej :) Kvinnie zycze tez :) lune Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna dziękuję, dziekuję! 22.12.04, 14:49 I już lecę dalej! Pa pa pa pa na Święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Czego szkapo kukasz? 22.12.04, 14:53 kvinna napisała: > Jeszcze raz wszystkiego ciepłego na Swięta. > > :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wdziej walonki i futro z mysich psiutek i czekaj cierpliwie.Bedzie ci cieplo.I niech jest Ci cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
lune Komandosie :) 22.12.04, 15:00 Musze to sobie zapamietac :) bo brzmi niezwykle serdecznie "Wdziej walonki i futro z mysich psiutek i czekaj cierpliwie.Bedzie ci cieplo.I niech jest Ci cieplo" Wesolych i Cieplych Swiat zycze :) lune /tez szkapa ? byc moze byc moze/ Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Lunia,ok.Dzieki.Eh,Swieta! 22.12.04, 15:02 Oczekuj na gwiazde betlejemska.Sadze zes nie zezowata.Zdolasz ja dostrzec.Serdecznosci! Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: Lunia,ok.Dzieki.Eh,Swieta! 22.12.04, 15:07 komandos57 napisał: > Oczekuj na gwiazde betlejemska.Sadze zes nie zezowata.Zdolasz ja > dostrzec.Serdecznosci! Dotychczas nikt mi nic nie mowil o zezie ... no ale to moze z uprzejmosci :) Bede sie usilnie wpatrywac w ciemniejace niebo, zebym tylko karpia nie przypalila :) lune v.lunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Lunia,ok.Dzieki.Eh,Swieta! IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 22.12.04, 15:09 komandos57 napisał: > Oczekuj na gwiazde betlejemska.Sadze zes nie zezowata.Zdolasz ja > dostrzec.Serdecznosci! No patrzcie, jeszcze nie Wigilia, a juz bestie:) ludzkim glosem mowia...ho ho ho... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Lucia.bo w slipy oberwiesz! 22.12.04, 15:13 Gość portalu: Luty napisał(a): > a juz bestie:) ludzkim glosem mowia...ho ho ho... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hahahahahahahah hahahahahahaha > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf o nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:17 zadam mrozu na Swieta! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: o nie! 22.12.04, 15:20 Gość portalu: gf napisał(a): > zadam mrozu na Swieta! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Chcialem walize przywiezc.Ale w UK tez cieplo.A w Toronto siedza wszyscy w walonkach.Tu sie czuje jak Ziuta na KOstaryce.Hej,GF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: o nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:19 Hej :) Jestes w UK na Swieta? Ja chce na Spitsbergen! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: o nie! 22.12.04, 17:41 Gość portalu: gf napisał(a): > Hej :) Jestes w UK na Swieta? > > Ja chce na Spitsbergen! ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx polska.sliczna polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: o nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:49 jaka ona sliczna, jak nie ma mrozu prawdziwego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: o nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:46 cześć kusicielko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: o nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:48 czesc zazdrosnico ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: o nie! 22.12.04, 17:52 Gość portalu: gf napisał(a): > czesc zazdrosnico ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sciemnij GF.Bedziesz miala spoko od tej idiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: o nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:54 skąd wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: o nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:00 posiadam niezla intuicje widocznie :) musze isc niestety... no to czesc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: A kuku!!!!! IP: *.range81-129.btcentralplus.com 22.12.04, 16:04 ok, dzieki, skoro lubisz cieple to tez ci zycze, moze byc nawet gorace:) wlasnie wrocilem od fryzjera, poprosilem troche skrocic, zrobil to ale wielokrotnie i to jeszcze angielska klasyka, z wszystkich stron lyso a na czole pazurki, muslalem ze przez okno bambusa wyrzuce Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: A kuku!!!!! 22.12.04, 16:52 Gość portalu: sdf napisał(a): > wlasnie wrocilem od fryzjera, poprosilem troche skrocic, zrobil to ale > wielokrotnie i to jeszcze angielska klasyka, z wszystkich stron lyso a na czolo pazurki, muslalem ze przez okno bambusa wyrzuce xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ilez tu romansu.fryzjer i czub! Odpowiedz Link Zgłoś