alicja-ciekawska 07.01.05, 11:29 hi ,hi, dobrze co poniektorym , ze za oknem maja snieg. A tu gdzie ja jestem , szaro,smutno, trawa co prawda zielona,(serio) ale ta zielen tez jakas smutna. Nie teskni Wam sie za sniegiem i mrozem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indiana_dzons Re: LUTY! 07.01.05, 11:41 alicja-ciekawska napisała: > hi ,hi, > > dobrze co poniektorym , > ze za oknem maja snieg. > > A tu gdzie ja jestem , > szaro,smutno, > trawa co prawda zielona,(serio) > ale ta zielen tez jakas smutna. > Nie teskni Wam sie za sniegiem i mrozem? Kobito, co Ci sie tak spieszy?! Toz to styczen dopiero, i to poczatek!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 11:46 ale styczen ma wiecej liter niz luty. pozatym czas leci tak szybko?! ze to prawie bez roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: LUTY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:46 Nie. Nie tęskno! Ja to bym zarządził: Jesien:październik,listopad ZIMA w GRUDNIU, no bo musowo- "Łajt Krismas" a od 1 stycznia, obowiązkowo WIOSNA!!!!!( gdzieś tak do kwietnia) no a reszta laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaato..... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 12:21 a ja bym chciala zeby : wiosna byla wiosna, lato latem. jesien (bez listopada) i zima ze sniegiem, ale zeby drogowcy czuwali, a idzie mi tutaj o depresje przeciez ,przy takiej pogodzie jaka mamy to czlek ma ciagle dola, a tak przesilenie wiosenne,jesienne byloby i koniec, a tak to na okraglo czlowiek ma to przesilenie, i to nie wiadomo jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś
indiana_dzons Re: LUTY! 07.01.05, 12:35 > a idzie mi tutaj o depresje > przeciez ,przy takiej pogodzie > jaka mamy to czlek ma ciagle dola, > a tak przesilenie wiosenne,jesienne > byloby i koniec, > a tak to na okraglo czlowiek > ma to przesilenie, > i to nie wiadomo jakie ? no przeciez wiadomo ze Luty jest dobry na wszystko ;DDD zawsze to mowilam byle do kalendarza nie zagladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: LUTY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:44 alicja-ciekawska napisała: > hi ,hi, > > dobrze co poniektorym , > ze za oknem maja snieg. pod warunkiem, ze auta nie musza z asfaltu zeskrobywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 12:59 a to moznabyloby, zostawic auto, pojechac autobusem albo tramwajka, i tez byloby pieknie ,bezsteresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: LUTY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:04 niektorzy to musza dlugo wedrowac, zeby uwidziec prawdziwy autobus ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 13:06 no to moze sanki? albo narty,albo lyzwy, troche sportu z rana -jak smietana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: LUTY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:08 alicja-ciekawska napisała: > no to moze sanki? lub na sniezki stanac w szranki > albo narty, zamiast marty ;) albo lyzwy, panczen czyzby? ;) > troche sportu z rana -jak smietana! albo moze by ulepic dzis balwana...? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 13:12 Gość portalu: gf napisał(a): > alicja-ciekawska napisała: > > > no to moze sanki? > lub na sniezki stanac w szranki > > albo narty, > zamiast marty ;) > albo lyzwy, > panczen czyzby? ;) > > troche sportu z rana -jak smietana! > albo moze by ulepic dzis balwana...? ale z Ciebie poeta ! pienknie ja chcem ulepic balwana, tylko snieguuuuuuuuu nie ma. Sniegu mi sie chce!!! (bez aluzji na temat zamrazarki ,prosze) jak balwana ulepic ,bez sniegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: LUTY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:19 z waty ;) cukrowej najlepiej, to bedzie przyjemne z pozytecznym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 13:21 Gość portalu: gf napisał(a): > z waty ;) > > cukrowej najlepiej, to bedzie przyjemne z pozytecznym ;)) ale musimy zamiast lyzew , miec rollki, bo te slodycze trzeba bedzie zbic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: LUTY! IP: *.dialup.mindspring.com 07.01.05, 15:23 szczescie, ze to nie o mnie...milego dnia ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 15:25 Gość portalu: Luty napisał(a): > szczescie, ze to nie o mnie...milego dnia ...:))) hi hi hi ,,,,ale sie troszku wystraszyles !!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: LUTY! IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 07.01.05, 19:00 alicja-ciekawska napisała: > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > szczescie, ze to nie o mnie...milego dnia ...:))) > hi hi hi ,,,,ale sie troszku wystraszyles !!!!! > pozdrawiam ani troszku...troszku sie na ludziach znam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 18:07 Gość portalu: Luty napisał(a): > szczescie, ze to nie o mnie...milego dnia ...:))) ale nie podzieliles sie z nami , czy tam gdzie mieszkasz/przebywasz jest dozo sniegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: LUTY! IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 07.01.05, 18:58 alicja-ciekawska napisała: > Gość portalu: Luty napisał(a): > > > szczescie, ze to nie o mnie...milego dnia ...:))) > > ale nie podzieliles sie z nami , > czy tam gdzie mieszkasz/przebywasz jest dozo sniegu? Wystarczajaco duzo sniegu....moglbym sie z Toba podzielic, jesli bys chciala...:) Ten snieg nie nadaje sie na balwana, ale ja go swietnie zastepuje, prawie nie do odroznienia..:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: LUTY! 07.01.05, 19:05 rozumiem ,ze taki blady jestes ,jak zimowy balwanek a snieg mozesz mi poczta przeslac.Gdybys chcial. nie przejmuj sie! Kazdy ma w sodie cos z balwanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: LUTY! IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 07.01.05, 19:12 alicja-ciekawska napisała: > rozumiem ,ze taki blady jestes ,jak zimowy balwanek > a snieg mozesz mi poczta przeslac.Gdybys chcial. > > > > nie przejmuj sie! > Kazdy ma w sobie cos z balwanka. > Dziekuje, bardzo mnie pocieszylas...nie nie o bladosc chodzi, o ogolne wrazenie raczej...pt 'ale balwan!'...:D Snieg wyslac?.... prosze bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś