kur-w-mor-pier 27.01.05, 17:35 a moze jednak mitologia to nie mitologia ? czytajcie sami: news.nationalgeographic.com/news/2005/01/0125_050125_chimeras.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 17:39 kur-w-mor-pier napisał: > a moze jednak mitologia to nie mitologia ? > czytajcie sami: > <a href="news.nationalgeographic.com/news/2005/01/0125_050125_chimeras.html" target="_blank">news.nationalge ographic.com/news/2005/01/0125_ 050125_chimeras.ht ml</a> no taaaak sie naczytalam ze szok!!! Wujek nie kazdy zna angielski !!!! a powiedz jaki my mamy wplyw ,na to co z nami bogaci tego swiata,zrobic chca? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 17:46 ciociu, nie mamy zadnego wplywu. to znaczy, teoretycznie, gdybysmy podniesli swe zasiedziale dupska i wypieprzyli tych tlustych gadow z ich foteli ... to tak, wtedy moznaby odmienic los tej planety. ale raczej zapomnij o tym. zblizamy sie niechybnie ku katastrofie i nie sa to juz doniesienia teoretykow konspiracji lecz doniesienia z czolowek swiatowych gazet. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 17:50 rachela180 napisała: > Upiorne. ******* reakcja prawidlowa. czy tak trudno uwierzyc teraz, ze konie ze skrzydlami, syreny i inne dziwolagi istnialy kiedys w rzeczywistosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 17:52 moje dupsko jest ruchliwe. A na to czy bedzie zaglada czy tez nie,wplywu nie mamy. A tylko myslac o tym zdolujesz sie niemilosiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
or.ka Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 17:53 no to podnieś swe zasiedziałe dupsko zamiast olabogać w fotelu. Mając tyle wizji lepszego świata chyba nie trudno krórąkolwiek wcielić Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 17:54 no masz, się nie zalogowałam odpowiednio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 17:56 jakby bylo za malo, to tu nastepna porcja ... news.independent.co.uk/world/environment/story.jsp?story=604955 Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:03 Chryste Panie. Toz sie upieczemy :(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:07 rachela180 napisała: > Chryste Panie. Toz sie upieczemy :(((((((((((( ******** tak bedzie Rachelo. bedzie Rachela z rusztu po nelsonsku w sosie tsunami ... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:09 ale ale, do 2012 jeszcze tyyle czasu Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:12 otóż to! i można jeszcze kilka razy zapić się na śmierć do 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:18 noo, a ile cegieł na łeb może spaść przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:20 r.richelieu napisała: > noo, a ile cegieł na łeb może spaść przypadkiem ******* nie ma przypadkow z ceglami, nawet w drewnianym kosciele. przypadek jest funkcja niewiedzy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:28 o, znaczy mam szanse na mnóstwo przypadków Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:09 Czemu po nelsońsku. Wolę być słodko-kwaśna Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:12 rachela180 napisała: > Czemu po nelsońsku. Wolę być słodko-kwaśna ****** ty mozesz byc tylko .... slodka .. hm ... tak, do 2012 jeszcze troche pozostalo, choc niektorzy juz zaczynaja przebakiwac, ze fajerwerki zaczna sie wczesniej ... moj przyjaciel zaczal juz kolekcjonowac najlepsze cygara i wino na ta okolicznosc ... podobno bedzie bardzo spektakularnie .... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:14 ii tam, zaczęłabym ciułać aby się wystrzelić w kosmos. Jak już nic nie będzie to ci co zostali od nowa będą musieli z jabłkiem zaczynać. A ja bardzo lubię jabłka Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:15 ewka !!!!!!!!!! to ty ?????????????? daj gryza ..... buahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:17 bosz, bo się zacznie, bosz, bo się zacznie Ty lepiej nie zaczynaj bośmy już raz zaczęli wystrzelisz się, przeżyjesz to potem będziesz mógł Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:19 r.richelieu napisała: > bosz, bo się zacznie, bosz, bo się zacznie > Ty lepiej nie zaczynaj bośmy już raz zaczęli > > wystrzelisz się, przeżyjesz to potem będziesz mógł ********** wole powstrzymywac niz wystrzeliwac ... potem tylko moge ... buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:22 no dobra, ale gdy zapłodnisz swój własny mikrokosmos swoim własnym tsunami to mnie nie uratuje przed 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:15 Hihihihihi ja słodka? To mjego chłopa spytaj jak smakuje Rachela. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9922 Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:15 dzięki za wklejki , ciekawe. Nie przerazaj się , wszystko i tak będzie jak ma być. Co do himer , to robiono je rówmież w kraju , 12 lat temu, np owco-koza i inn zwierzęce, wiem to na 100% Reakcje amerykanów są dziwne ( chodzi mi o tych chłopców), najpierw robią potem myślą, taka u nich machina adninist. , ale o tym chyba wiesz. Dziwny kraj rzeczywiście , ale w polsce żyje się nie lepiej , zostań tam gdzie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:43 Apokalipsa i Znak Bestii:) www.chip.pl/arts/archiwum/n/art iclear_42466.html Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:46 www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_42466.html Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 18:58 robert78 napisał: > www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_42466.html Kapitalna rzecz na nowy wątek! Załóż! Naprawdę! Tylko parę słów na zachetę dodaj. :) Mnie artukuł szalenie zainteresował. :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 19:04 No dobra jestem prostolinijny, więc zakładam, że się nie nabijasz, ale temat był już poruszany przy okazji dyskusji o logowaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu więc pociągnę 27.01.05, 19:12 noo, można sobie kupić odbiornik GPS za 7 stów i badać gdzie to mniej więcej własna zdradzająca żona się znajduje. Tak mówią. Licząc, że na 500 m, jaką stanowi dokładność tych systemów, może znaleźć się i jedna chałupa i 4 kwartały ulic z wieżowcami. Stąd "bardzo skuteczne" jest odszukiwanie, bo nie wiadomo, czy kobita jest w warzywniaku na parterze czy u pana X na trzecom piętrze. Ba, tego nie będzie wiedzieć nawet NASA czy inny MON, bo te chipy reagują tylko na sygnały z landstadu a nie nie na np. rezonans w głąb ziemi pozwalający uzyskać i wysokość Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: więc pociągnę 27.01.05, 19:24 Nie bój żaby. Technika idzie naprzód:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: więc pociągnę 27.01.05, 19:30 ale już teraz jest wystarczająca. Sęk w tym, że Kowalski Jan może sobie kupić co najwyżej odbiornik mniej więcej. Po to wydaje się kupę kasy na zagłuszacze aby dostęp do dokładnych danych miał na przykład doradca Szmajdzińskiego. Dlatego niezależnie ile technika jeszcze polezie "walka" nie będzie o jeszcze lepszą technikę tak aby każdy mógł każdego inwigilować, ale o to miejsce przy bazie i dostępem do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: więc pociągnę 27.01.05, 19:37 Dokładnie, powstaną scentralizowane bazy danych dostępne dla odpowiednich służb, gdzie będą magazynowane dane począwszy od twojego urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: więc pociągnę 27.01.05, 19:50 zgadzam się na przetwarzanie.. zgodnie z ustawą .. z dnia ..nr 883 Bazy danych już są. GIS ma być bazą danych o przrstrzeni, co więc za problem do każdego obiektu dodać delikwenta zarządzającego/mieszkającego/cz ęsto przebywającego Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: więc pociągnę 27.01.05, 19:50 Czy to tylko ja mam takie makabryczne pomysły z wydłubywaniem tych chipów?? :)) Bo pierwsze co mi przyszło do głowy to pozbywanie się ich, wycinanie ofiarom (wszak da ise zgłuszyć sygnał, tak?), zamiany, wgrywanie fałszywych danych.. Super pole do popisu dla przestepców i kombinatorów. Czyli - znowu tylko uczciwi obywatele dostaną po tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: więc pociągnę 27.01.05, 19:58 hehe, a co gdy będą wpuszczone np. do układu krwionośnego. Na razie są duże, ale za jakiś czas.. i pytanie główne: po co normalnemu człowiekowi wiedza o zachowaniach ludzi. Jak się ma fabrykę sznurówek i chce zbadać jakiego rodzaju buty noszą mieszkańcy miasta, to robi się bad. marketingowe czy wręcz wynajmuje socjologów i cześć. Chęć posiadania bazy danych może tylko wariatom zaświtać, tych co to w filmach: świat opanowały moce zła, jest tylko jeden człowek itd. co do baz, prędzej będzie wiele baz tematycznych niż jedna. Bo taka jedna na wszystkie tematy obcykana może jeszcze sama coś wymyśleć. Zgodnie z tym co mówią fachowcy od sieci neuronowych może być z kolei tak: świat opanowały maszyny Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: więc pociągnę 27.01.05, 20:07 r.richelieu napisała: > wszystkie tematy obcykana może jeszcze sama coś wymyśleć. Zgodnie z tym co > mówią fachowcy od sieci neuronowych może być z kolei tak: świat opanowały > maszyny Może to już spisek maszyn? ;) To ONE te chipy tak naprawde nam wciskaja.. I starają sie żebyśmy myśleli ż eto nasz własny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: więc pociągnę 27.01.05, 20:10 Nie chciałbym snuć makabrycznych wizji, ale praktyka będzie tak wyglądać, że ludzie będą dzielić się na uprzywilejowanych, mających dostęp do bazy, zamożnych, których będzie stać, żeby za ten dostęp zapłacići i na pozostałych, np. zwykłych nosicieli organów. Znając skorumpowanie glin, chipy niekoniecznie będą służyć do zwalczania przestępczości, gdyż nikt nie podcina gałęzi na której siedzi. Przeciętny glina będzie mógł sobie np. dupczyć dowolną panienkę z rewiru bo będzie miał wystarczająco na nią haków. Wyżej postawieni będą mogli sprzedawać informacje pedofilom, którzy nie będą się musieli specjalnie przemęczać, znając cały czas pozycję ofiary itd. itp. Otwierają sie nowe, nieograniczone możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: więc pociągnę 27.01.05, 20:32 czy dostęp do bazy (jednej?! na bank nie jesdnej) będzie przydawać nosicielowi organów rówież kawał mózgu do korzystania? znając skorumpowanie glin.. obecne systemy są we władaniu wojska nie glin Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: więc pociągnę 27.01.05, 20:59 Istotnie bazy danych są formą protezy mózgu, możliwe że w przyszłości obejdzie się bez zewnętrznych interface'ów. Bazy danych tworzą słuzby specjalne policji np. FBI i Interpol. Inne służby, w tym wojskowe też. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 19:48 robert78 napisał: > No dobra jestem prostolinijny, więc zakładam, że się nie nabijasz, ale temat > był już poruszany przy okazji dyskusji o logowaniu:) Ale ja tamten wątek omijałąm bo mnie logowanie nie wzrusza. :) Co jakis czas tak sobie przysiadam do kompa, loguje, pisze, wylogowuje.. A jak przyjdzie ochota to od nowa za chwilę.. ;) I tak regularne mie wyrzuca z konta i musze sie logowac. :) Naprawdę mnie zainteresowało. A o skojarzeniach - poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 22:02 Szkoda, że nie widzisz związku miedzy logowaniem a wszczepianiem chipów. Jedno i drugie dla naszego dobra, żebyśmy grzeczni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Aniol Apokalipsy ????? 27.01.05, 22:14 robert78 napisał: > Szkoda, że nie widzisz związku miedzy logowaniem a wszczepianiem chipów. > Jedno i drugie dla naszego dobra, żebyśmy grzeczni byli. Hmmm.... A może ja lubie fakt że nie widac mojego IP?? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor PS 27.01.05, 22:17 W dodatku chip - jako przymus dla każdego - t oco innego niż przymus logowania tutaj. Moge się neilogowa ci ni episac. Moge iść na inne forum. Mogę w ogóle nie korzystać z netu. Mam wybór. Przy wszczepianym obowiązkowo chipie - wybór znika. Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: PS 27.01.05, 23:03 Nie o to chodzi, jedni lubią drudzy nie, nie ma powodu ich zmuszać. Lubisz jak Cię ktoś prowadzi za rączkę? To forum to tylko eksperyment, jak się przyjmie, to logowanie będzie na każdym. Chipy też nie są teraz obowiązkowe. Chodzi o zasadę jak się traktuje dorosłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: PS 28.01.05, 10:37 robert78 napisał: > Chodzi o zasadę jak się traktuje dorosłych ludzi. Chodzi równiez o to jak ci dorośli ludzie potrafią sie tutaj zachowywac.. Ja tu pisze od prawie trzech lat - napatrzyłam sie i naczytałam.. Odpowiedz Link Zgłoś