kropla_wody 29.05.05, 00:26 Czy ktoś z nim klikał ostatnio ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropla_wody Re: A gdzie jest Imagine ???? 29.05.05, 01:04 Super, że jesteś :)))) Teraz szykuję się do spania, ale jutro z pewnością sobie poklikamy a tymczasem, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: University Nebrasca Lincoln ;) 30.05.05, 00:09 wiedzilak ze to jaki profesor; ) -i co juz nie przyjdzie do nas;( ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jpsi Re: University Nebrasca Lincoln ;) 30.05.05, 00:14 Po prostu mial IP z UNL. To wszystko. Spytaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: University Nebrasca Lincoln ;) 30.05.05, 00:18 jpsi napisał: > Po prostu mial IP z UNL. To wszystko. Spytaj sie. a co mnie obchodzi jego IP,,,Cambridge tez u kogos widzialam..... -no !najwazniejsze ze ,,,ze nic... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Cambridge :D? 30.05.05, 09:17 jpsi napisał: > Jak Cambridge, MA to moje :). >twoje to wachock... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Cambridge 30.05.05, 13:03 jpsi napisał: > Ale na pewno? <zgaduj.. zgadula w ktorym reku ,zlota kula? Odpowiedz Link Zgłoś
jpsi ... 30.05.05, 13:20 Dobrze, dobrze... Po prostu nie moge zrozumiec skad ta pewnosc. Wszystko co wiem, pokazuje cos zupelnie innego. Chcialbym sie dowiedziec, skad masz taka pewnosc, i skad sie bierze taka protekcjonalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ... 30.05.05, 13:46 a skad taki brak poczucia humoru? >zaczynam wierzyc w to Cambrig;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jpsi Re: ... 30.05.05, 15:10 Zazwyczaj mi nie brakuje... Tak mysle. Nikt nie zwrocil mi nigdy uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: ... 30.05.05, 17:26 jpsi napisał: > Zazwyczaj mi nie brakuje... Tak mysle. Nikt nie zwrocil mi nigdy uwagi. >no.....skoro tak twierdzisz -wiesz lepiej.... >a jaki miales poprzednio Nick?jak Ima g ..znowu ze mna leci ...to ma przetomahkowane;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: Cambridge :D? 30.05.05, 14:27 krtysia napisała: >> >twoje to wachock... Teraz wchodzi głupi dowcip: Dlaczego Leoncjo popełnił samobojstwo? Bo się dowiedział,że Isaura pochodzi z Wąchocka;) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Cambridge :D? 30.05.05, 14:40 rozgwiazda1 napisała: > krtysia napisała: > > >> >twoje to wachock... > > Teraz wchodzi głupi dowcip: > Dlaczego Leoncjo popełnił samobojstwo? > Bo się dowiedział,że Isaura pochodzi z Wąchocka;) > > >a tutaj ogloszenie z Wachocka;) muzeumhumoru.onet.pl/0,1,6,hotexpo.html Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Js... :)) 30.05.05, 14:49 jpsi napisał: > Jak Cambridge, MA to moje :). Js, co sie z karaluchami prowadzal, jak sadze... ;) MIT czy H? :)) gf Odpowiedz Link Zgłoś
jpsi Re: Js... :)) 30.05.05, 15:09 Oczywiscie ze MIT :). "Mens and Manus". Nie moglbym zniesc nauki bez aplikacji :). Poza tym, MIT jest troche mniej snobistyczne, mniej znane a badania i laby ma nie gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś