Gość: mona IP: 62.88.4.* 01.10.01, 11:48 Siedzę w pracy (zresztą już niedługo-mają być zwolnienia),facet mnie rzucił bez słowa wyjaśnienia.Może ktoś mnie rozweseli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soso Re: Nuda..... IP: 195.41.66.* 01.10.01, 12:47 I to ma byc nuda?! Toz Ty jestes w srodku zycia! Nuda to jest prosze pani jak sobie patrze w lewo. Tam pomykaja chmury. Powoli i miedzy nimi slonce. Jak sobie popatrze na wprost to kolezanka wpatrzona w ekran tak jak i ja. Na prawo kolega ale go nie ma w tej chwili. W uszach Prince i jego 'Cream'. Wiatr wieje i kreci wiatrakami, ktore namietnie produkuja energie. Czasami sobie wychodze na chwile i kawa lub czekolada. To dopiero jest nuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonobo Re: Nuda..... IP: 195.187.97.* 01.10.01, 13:00 Czekaj, nie kumam. Nudzi Cię to, że facet Cię rzucił? Co w tym nudnego? Wolałabyś, aby najpierw wybił Ci zęby albo Cię zgwałcił? Byłoby wtedy ciekawiej? Moim zdaniem nie jest Ci nudno, ale smutno. Pomyśl sobie jednak, że facet na pewno nie był Ciebie wart i to Ty zyskałaś, a nie on. A co do pracy - na razie Cię nie zwolnili, więc nie jest jeszcze źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaa Re: Nuda..... IP: 212.69.68.* 01.10.01, 13:14 Nuda, co ? Z prawej okno za oknem prawie nic nie widać oprócz kawałka zamglonego nieba, z lewej koleżanka, jak zwykle układa pasjansa na swoim pc, wypiłem już kawę i zjadłem wszystko co miałem do zjedzenia. Jedyna rozrywka to Michal Urbaniak sączący się przez słuchawki podłączone do cdromu. Aby się rozerwać szukałem nowego dzwonka do ericssona, chciałem 07 zgłoś się, ale nic z tego - nie znalazłem. A może iść zapalić?....e nie.... znowu nie kupiłem papierosów a sępić głupio. Kupiłem za to rano nowy majonez...obrzydliwy...jak można dodawać chrzanu do majonezu? Taaaa nuda.... Może gdzieś zadzwonić?....e...nie...nie ma do kogo. Dobrze, że już 13.15 - jeszcze 3 godziny i fajrant. Pełne wyzwań i niezwykle ciekawe jest życie urzędnika państwowego. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska12 Re: Nuda..... IP: 10.129.132.* / *.acn.pl 01.10.01, 13:37 Już mnie to nie dotyczy. Wylali, w domu się nudzę prywatnie (szczęście, że na stałym łączu). Ale jak jeszcze nudziłam się w pracy, to zazdrościłam tym, co mailują do grup i forów i nikt ich nie pogoni(ł). U mnie adminy wszystko wiedziały, nawet kto ile pali, nie tylko kto nadużywa telefonu czy maili. A teraz rozkładam małe płócienka, farbki i sobie myślę: - A może jeszcze nie teraz? A jak skończę, to pewnie będzie do kitu ... Ukłony. Wasza nowa koleżanka, Kreska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Nuda..... IP: 62.88.4.* 01.10.01, 14:15 Sama jestem z adminy (więc mogę mailować do woli), dlatego mnie zwolnią, bo liczy sie tylko handlowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaa Re: Nuda..... IP: 212.69.68.* 01.10.01, 14:26 Mnie też zwolnią bo szykują się zwolnienia urzędasów w związku z dziurą budżetową. Jako stałych forumowiczów na garnuszek nas powinna wziąć Gazeta.pl, a przynajmniej zapewnić nam stałe łącze w domq ;) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
kreska12 Re: Nuda..... 01.10.01, 14:27 No nieee, to Ty masz świetną sytuację! Fachowczyni od klawiatury, brawo. Ja wcale nie żartuję. Ja zazdroszczę. Bo ja miałam ambicje przeskoczyć z działu zarzadzania tymi od biznesu do działu marketingu. I tylko dlatego, że tam można dorywać się do grafiki i do napisania czegokolwiek i do wymyślenia czasem czegoś. A "głowy do biznesu" to mam zero. Nawet mniej :-) (Już chciałam Was opuścić, nie smędzić, pójść do tych od depresji.) Kreska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Nuda..... IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 01.10.01, 14:49 A mnie już zwolnili, długo to ja już nie pomail'uje. tylko do końca miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
kreska12 Re: Nuda..... czy troska? Do Z. 01.10.01, 15:01 Wychodzi na to, że jeśli chcesz mailować, musisz zacząć malować, a więc do roboty. Założymy grupę "handlową" (galerię) i już będziesz mieć środki na mailowanie :) A masz zdolności handlowe??? (Jak nie, to kogoś trzeba doprosić.) ;-) Kreska Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: Nuda..... 01.10.01, 15:03 TO JA TEZ SIE ZWOLNIE, W AKCIE SOLIDARNOSCI. TYLKO CZY KTOKOLWIEK TO DOSTRZEZE???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaa Re: Nuda..... IP: 212.69.68.* 01.10.01, 15:06 Pewnie nie... Zresztą solidarność ostatnio nie jest modna...już bardziej sojusz albo platforma... Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Nuda..... 01.10.01, 15:08 Nie jestem pewien, ale ten wątek miał być na rozweselenie, a nie użalanie się nad swoją niedolą. Każda z Pań ma jakiś wyuczony zawód - to już coś - bo co ma powiedzieć student weterynarii, który na egzaminie końcowym ma pytanie: -czy krowie można zrobić skrobankę? -nie zna odpowiedzi - nie zdaje. Idzie do baru i wypija parę wódek - jak już jest ostro wstawiony, barman się go pyta jaki jest powód jego zmartwień. Student bez zdziwienia pyta barmana - Panie można zrobić krowie skrobankę, na co barman - nie wiem, ale masz gościu zdrowo przerąbane! Więc do momentu kiedy nie będziecie miały tak przerąbane jak student - głowa do góry nie jest tak źle Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaa Re: Nuda..... IP: 212.69.68.* 01.10.01, 15:32 Może i mamy wyuczone zawody ale yaa miałbym bardzo dużą prośbę o niezmienianie mi płci. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Nuda..... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 15:37 Ja też sie nudzę w pracy choć roboty mam od cholery i ciut, ciut! Pieprzony poniedziałek. pzdr obie płcie nudzące sie. mea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Nuda..... IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 01.10.01, 15:56 Z tej nudy nawet nie zauważyłem jak mi ktoś doprawił i uciął coś. A malowanie, czemu nie, wrodzone talenty. Nauczycieli miałem w domu dosyć. Z tej nudy w pracy nawet się nie chce sięgać po gryzonia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Nuda..... IP: *.rsk.pl 01.10.01, 15:34 do wszystkich znudzonych - zostancie nauczycielami :-) EMOCJE gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś