gisselea 20.12.05, 21:52 ..dla mnie to czysty idiotyzm co wy tutaj wypisyjecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychcio Re: to jest forum psychologia??? 20.12.05, 22:05 To jest Forum Psycholum! Odpowiedz Link Zgłoś
gisselea Re: to jest forum psychologia??? 20.12.05, 22:12 to jest forum z psycholami, sorki ale jak ktoś tu zajrzy z problemem, to się bardzo zawiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: to jest forum psychologia??? 20.12.05, 22:17 nikt nie mówił, że będzie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ammerico Re: to jest forum psychologia??? 20.12.05, 22:54 pewnie, ze nie i nie pal :) Odpowiedz Link Zgłoś
gisselea Re: to jest forum psychologia??? 20.12.05, 23:26 tak myślę, bo czytam co tu piszecie.To jakaś prywatna gierka a nie rozmowy o problemach Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: to jest forum psychologia??? 20.12.05, 23:30 a co mam rozumieć przez "prywatną gierkę" ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: to jest forum psychologia??? 20.12.05, 23:31 Ciesze sie, ze ktos jeszcze to zauwaza. Ludzi, ktorzy maja przynajmniej mgliste pojecie o psychologii, mozna tu policzyc na palcach jednej reki, zginajac uprzednio ze trzy. panosza sie za to jakies indywidua typu ala-a, ktore z nudow czytaja po kilkanascie razy ten sam watek, imbecyle w rodzaju pilota nawigatora upatrujacy w kazdym kto sie nawinie jakiejs Anny Bystron, osoby ewidentnie zaburzone typu xy2/psychopata z borderline/karolinka z gogolnika/beatrix szkrab, czy oblężające nieustannie Jerycho alfika i vvitch. Na ich tle nawet imagieroj jawi sie jako zbawiciel. Tragedia, zenada, rozpacz i nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: to jest forum psychologia??? 20.12.05, 23:34 Czyz cytowanie i wciskanie pozniej czerwonego kosza nie jest idiotyzmem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.lekarka1 Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 00:17 gisselea,dziecko czy masz jakis problem, ktorym chcialabys sie podzielic na tym forum?Mow smialo, nie zawiedziesz sie na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a napisałam do adminów, 21.12.05, 01:43 wniosek: mają to forum w głębokim poważaniu, szkoda. to forum teraz to śmietnisko dla osób cokolwiek przechylonych psychicznie (przepraszam tych, których ta uwaga nie dotyczy). Odpowiedz Link Zgłoś
erka1 Re: napisałam do adminów, 21.12.05, 11:49 Podobno każdy ma jakieś skrzywienie. ;-) A różnej maści trolli na publicznym forum się nie uniknie. Przerabiałęm to wielokrotnie obserwując różne grupy dyskusyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Spiralek 21.12.05, 11:50 "indywidua typu ala-a, ktore z nudow" przerabales sobie u mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Spiralek 21.12.05, 15:04 ala-a napisała: > "indywidua typu ala-a, ktore z nudow" > > przerabales sobie u mnie.. Jest to tak samo straszna groźba, jak to, że "posiadaczka nicka Alfika potrafi nieźle na tym forum dowalić". Może tak nie jest alu, ze z nudów czytasz każdy tutaj wątek i do każdego wtrącasz swoje trzy grosze ? O nie, pardon, trzy litery, bo na więcej to Cie raczej nie stać :). Znamienne jest też to, że wypowiadasz się wszedzie tam, gdzie nie ma nic ciekawego do powiedzenia. I nie łamiesz tej tradycji ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Spiralek 21.12.05, 16:00 spiral_architect napisał: > ala-a napisała: > > > "indywidua typu ala-a, ktore z nudow" > > > > przerabales sobie u mnie.. > > Jest to tak samo straszna groźba, jak to, że "posiadaczka nicka Alfika potrafi > nieźle na tym forum dowalić". Może tak nie jest alu, ze z nudów czytasz każdy > tutaj wątek i do każdego wtrącasz swoje trzy grosze ? no nie jest tak.. bo nie czytam kazdego... > > O nie, pardon, trzy litery, bo na więcej to Cie raczej nie stać :). Znamienne > jest też to, że wypowiadasz się wszedzie tam, gdzie nie ma nic ciekawego do > powiedzenia. I nie łamiesz tej tradycji ;). a czy kazdy musi byc takym yntelygentem jak Ty..?? a przyczepianie komus ezykietek,to hiba jakis mankament w psychice.. Moze tak jaks wizyta u spezialisty? a z tym ze sie ciebie uczepie to byl zart;)) wolalabym tramwaju;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 11:50 gisselea napisała: > > ..dla mnie to czysty idiotyzm co wy tutaj wypisyjecie. Mnie sie teksty podobaja:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:03 To jest forum, na którym pisują [w olbrzymiej większości] osoby potrzebujące wsparcia psychoterapeuty :(( Posty ociekają agresją, niską autooceną ... Czyżby to był skutek niedostatecznego kontaktu emocjonalnego z rodzicami, którzy większość swego dorosłego życia przeznaczają na walkę o przetrwanie? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:20 Szkoda tylko, ze osoba, ktora ma najwieksze problemy probuje bawic sie w psychologa i psychiatre. Poza tym dziwnym trafem nikogo tu nie ma oprocz moderatorki, ktora sama do siebie gada (to w jakischs 98%) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:28 don.experto napisał: > Szkoda tylko, ze osoba, ktora ma najwieksze problemy probuje bawic sie w > psychologa i psychiatre. Jeżeli to o mnie ... Uzasadnij swą opinię merytorycznie! Jak na razie, to ujawniłeś swą agresję, niczym bezpośrednio nie sprowokowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:34 Czy ja uderzalem personalnie? Raczej nie, mialem na mysli Anne Bystron:) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:41 don.experto napisał: > Czy ja uderzalem personalnie? Raczej nie, mialem na mysli Anne Bystron:) Podessałeś się pod mego posta i stąd me podejrzenia;) Znam kilka Ań[?? :))], ale żadna nie pochodzi z Bystroniów:) Czy dużo straciłem z powodu braku rzeczonej A. Bystroń? Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:43 Nie sadze, zebys wiele stracil, wrecz uwazam, ze jestes szczesciarzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:48 don.experto napisał: > .... uwazam, ze jestes szczesciarzem:) Obyś dobrze "uważał"! Dzisiaj zagrałem w TOTO, za całe 12,50 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:49 A jest jakas kumulacja, moze ja tez zagram?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lola165 Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:47 --co ty experto, widzialam ja ostatnio na Psach Rasowych iii tam Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:47 Dlaczgo sama o sobie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: to jest forum psychologia??? 21.12.05, 17:51 lola165 napisała: > ...widzialam ja ostatnio na Psach Rasowych To świadczy, że z jej urodą nie jest źle - odróżnia się od psów. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Kochany "don.experto" 21.12.05, 18:49 no to pisz nam tu zaraz któż to taki ta Anna Bystroń, ilu nicków tu używa, jakich i do czego jej to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś