Gość: Sajnóg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.01, 16:23 Panna lat dwadziescia to stara kurwa już Panna lat szesnaście to pąki białych róż... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantasia Re: Czy wiek dziewczyny ma jakiekolwiek znaczenie? 19.11.01, 16:27 Przynudzasz, Sajnóg. Odpowiedz Link Zgłoś
psychologia Re: Czy wiek dziewczyny ma jakiekolwiek znaczenie? 26.11.01, 16:08 Sajnóg chyba ci brakuje nóg i piatej klepki.nie wiem czym chcesz zaimponowac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonobo Re:Czy wiek dziewczyny ma jakiekolwiek znaczenie? IP: 195.187.97.* 06.12.01, 13:30 Jasne, a... Panna lat osiemnaście woła: "włóż mi, włóż..." Facet, dalczego nie uprościsz sprawy i od razu nie zaczniesz od: "Chcę porozmawiać o cipkach. Czy ktoś lubi ten temat? Co o tym sądzicie?". W końcu, nie oszukujmy się, to rzeczywiście temat-rzeka. kwi-kwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efa Re:Czy wiek dziewczyny ma jakiekolwiek znaczenie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.12.01, 17:33 Sajnog, jaki ty glupi jestes !! nawet chory, mozna powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Czy wiek dziewczyny ma jakiekolwiek znaczenie? IP: *.louis.krakow.pl 06.12.01, 17:58 nie sadzisz,ze to zakrawa na pedofilie? a tak poza tym to jestes glupi jak but,powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Biedacy, 06.12.01, 22:50 Sajnog napisze wierszyk, a wy tanczycie jak wam zagra, oburzajac sie, pomstujac i denerwujac - a sajnog uprawia po prostu dobry marketing. Dobry - bo skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonobo Bogaczu! IP: 195.187.97.* 07.12.01, 12:04 Oj, kwieto, brzmi to jak spisek... Ale na poważnie - jasne, masz rację, facetowi o to chodzi. Ale skoro ludzie są szczęśliwi mogąc wyrazić swoje zdanie na tak ważny temat, to czy to nie jest piękne? Czy nie jest to spełnienie twoich marzeń - że wszystko jest sztuką? Co w tym złego, że Sajnóg ciągle o cipkach, a my ciągle: "fuj, be i bzidal!"? chrumatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonobo Re: Czy wiek dziewczyny ma jakiekolwiek znaczenie? IP: 195.187.97.* 07.12.01, 11:57 W jednym stanę w obronie za Sajnogiem - pedofilia? W stosunku do szesnastolatki? Ej, chyba trzeba kupić sobie słownik języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Sajnóg jest DEBEST!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 20:36 Ech te szesnasteczki z pupkami jak orzeszki... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Sajnóg jest DEBEST!!! 07.12.01, 22:48 Pupeczki jak orzeszki wloskie - takie pomarszczone???? Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonobo Sajnóg jest DEBEST, a orzeszki są cool IP: 195.187.97.* 13.12.01, 15:25 Oj, kwieto, chyba przyszła pora, żebyś rozejrzał się za młodszą panną... Mam nadzieję, że się nie obrazisz, to taki dowcip. Błąd monsieura cracka polegał na tym, że nie określił, jakiego rodzaju orzeszek ma na myśli. Moim zdaniem pupka to pistacja, a biust - orzechy laskowe. Oczywiście, można na odwrót. Też fajnie. brum-brum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: W kwestii formalnej IP: *.chello.pl 13.12.01, 17:05 Moim zdaniem crackowi chodzilo o to, ze pupcia jak orzeszek twarda, taka nabita i jedrna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 O to, to FANNY!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 06:26 Twarda i jędrna, ale niczym laskowy orzeszek szczuplutka. To esencja szesnasteczek. Aż mi pociekła ślinka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll a czemu nie 15-tki? IP: 195.150.224.* 15.12.01, 11:10 nie maja pupek jak orzeszki, czy jak? czy crack66 zanim zacznie sie slinic pyta o date urodzenia? czy tez moze i na widok anielskiej 12-tki stawia namiot? niejeden slawny malarz docenial z lekka androgyniczna, wlasnie anielska zda sie urode dziesieciolatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Crack nie pyta, crack wie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 12:06 ...15-tki mogą być również, ale nie niżej bo dopiero w tym wieku się rozwija ten zwoik odpowiedzialny za przyjemność, a przyjemność musi być PO OBU stronach. Eeeeeeeeeeeeeech............ Odpowiedz Link Zgłoś
smilusia Re: Crack niech pyta bo nie wie 15.12.01, 12:15 ten prawdziwy zwoik przyjemnosci to sie rozwija u kobiety po 25 do 25 to tylko namiastka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Naprawdę Smilusiu? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 12:17 A czym się różni to PRZED od tego PO 25-tce? Pytam, bo męskie doznania są, jak pewnie wiesz o wiele uboższe. Odpowiedz Link Zgłoś
smilusia Re: Naprawdę Smilusiu? 15.12.01, 12:31 ja tam nie wiem czy ubozsze, mezczyzna nie jestem, a roznica jest jakosciowo-ilosciowa i polega na wymianie faceta na sprawniejszy model, tak brutalnie mowiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll obopolna przyjemnosc ze slinienia sie faceta? IP: 195.150.224.* 15.12.01, 12:44 fantastyczne - crack66 potrafi tak sie slinic, by sprawic tym przyjemnosc plci przeciwnej, ale dopiero wtedy, gdy rozwinie sie u niej odpowiedni zwoik co nastepuje okolo 15-tego roku zycia kobiety i dziewczyny - co wy na to? ktora ma smaka na sliniacego sie cracka? tylko uwazajcie - on na pierwszy rzut oka wie, czy macie zwoik czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Rzeczywiście Smilusiu brutalnie powiedziane... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 08:11 ...ale jak można mieć jakąkolwiek do Ciebie pretensje jeśli my (tzn. faceci) stosujemy ciągłe zmiany na młodsze egzemplarze. Ale chyba nie o to chodziło w Twoim i moim poście. Mowa była o zmieniającym się po 25-tce odczuciu rozkoszy. Więc zmienia się ono (to uczucie rozkoszy) czy nie? Jeśli nie to ja miałem rację, z moich obserwacji wynika, że tuż po 15-tce zaczyna działać zwoik rozkoszy, a potem... działa już tylko coraz mocniej. Odpowiedz Link Zgłoś