maureen2 15.03.07, 19:18 godnego z punktu widzenia psychologii niekoniecznie rozwojowej czy defektolo- gii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: co dzisiaj w tvp 15.03.07, 19:31 maureen2 napisała: > godnego z punktu widzenia psychologii niekoniecznie rozwojowej czy defektolo- > gii ? dzis na jakims programie style cos tam było o Silvii Plath.... o jje życiu i chorobie ... fajne choć smutne... ale pokazuje, że bywają ludzie co w depresji sa najbardziej płodni... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co dzisiaj w tvp 15.03.07, 19:43 czytalem jej szklany klosz,nieco tajemniczy Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co dzisiaj w tvp 15.03.07, 19:57 będzie kryminał za chwilę i to cała nadzieja,może pojawią się jakieś problemy psychologiczne przy włamaniu,jest to bardzo,bardzo interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co dzisiaj w tvp 17.03.07, 17:57 wlaśnie się obudziłem i nie wiem co w tv warto obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: co dzisiaj w tvp 17.03.07, 18:29 widze że tylko ja Ci opipsuje :) O ja durna baba :D wejdz na www.wegetarianie.pl w watek sztuka chodnikowa... oniemiejesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co dzisiaj w tvp 17.03.07, 18:30 ee tam,malowanie po ścianie to nie jest to Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: dlaczego ten wątek nie jest na OSLEJ ??? 17.03.07, 18:41 no zapewne dlatego, że jego twójca przypomina hm... ławke czy osłam ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: dlaczego ten wątek nie jest na OSLEJ ??? 17.03.07, 18:59 zakładając go liczyłem na to,a on wisi i brednia się rozwija. dziś są tylko 2 kryminały,czuję niedosyt Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: dlaczego ten wątek nie jest na OSLEJ ??? 17.03.07, 19:03 maureen2 napisała: > zakładając go liczyłem na to,a on wisi i brednia się rozwija. > dziś są tylko 2 kryminały,czuję niedosyt ja czuje niedosyt tylko wtedy gdy nie mam kogo kochac i do kogo sie przytulac.. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: dlaczego ten wątek nie jest na OSLEJ ??? 17.03.07, 19:13 można próbować przytulać się do butelki Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: dlaczego ten wątek nie jest na OSLEJ ??? 17.03.07, 19:14 piesbaskervill napisał: > można próbować przytulać się do butelki wolę kotkę... bitelka jest zimna i twarda ! zresztą skoro takie rady dajesz sam najpierw wypróbuj !!! Bo jezcze ktoś Cię weżmie na powaznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: dlaczego ten wątek nie jest na OSLEJ ??? 17.03.07, 19:16 otóż to,już idę do sklepu zanim zamkną Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: dlaczego ten wątek nie jest na OSLEJ ??? 17.03.07, 19:16 albo do kompa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: pytanko 17.03.07, 19:28 czy ktos zrozumial apokalise sw jana tak jak ja: przylatuje statek kosmiczny w ksztalcie szescianu i zabiera na poklad okreslona ilosc osob (tylko tych co sa wpisani na liste pasazerow, za dobre uczynki).nastepnie odleca na wspaniala planete gdzie beda zyli dlugo i szczasliwie w blasku zyciodajnych promieni. reszta niech szczesnie w padole tej ziemi i HiwD? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pytanko 17.03.07, 19:32 kryskaedka napisała: > czy ktos zrozumial apokalise sw jana tak jak ja: przylatuje statek kosmiczny w > ksztalcie szescianu i zabiera na poklad okreslona ilosc osob (tylko tych co sa > wpisani na liste pasazerow, za dobre uczynki).nastepnie odleca na wspaniala > planete gdzie beda zyli dlugo i szczasliwie w blasku zyciodajnych promieni. > reszta niech szczesnie w padole tej ziemi i HiwD? czy to jakeis poglady koscioła scjentologicznego? przeszłas pranie mózgu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: pytanko 17.03.07, 19:37 nie tylko nie moge jakos przekonac sie do tej czesci biblii, morze ktos potrafi to zinterpretowac jakos niebasniowo. moze pan Giertych ? Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_szuka_sznurka Re: pytanko 17.03.07, 19:42 zauważam,że nie jest to program w tv Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pytanko 17.03.07, 19:44 kryskaedka napisała: > nie tylko nie moge jakos przekonac sie do tej czesci biblii, morze ktos potrafi > > to zinterpretowac jakos niebasniowo. moze pan Giertych ? rozumiem że jestes wierzaca tak? Bo dla mnie to co głosi kk to wogole jedna wielka baśn... Ci świeci do ktorych się wierni modlą. Te aniołki i diabły ... ech... jak można o czyms takim mówić dorosłym ludziom! Czyżby księza nie dorosli? Ja ot faktycznie czuje sie dziecinka, ale w diabły nie wierze... :) do diabła jasnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: pytanko 17.03.07, 19:58 wierze w boga ale nie w jedna religie, uwazam jednak ze sa w biblii zawarte pewne prawdy, ktore pomagaja rodzajowi ludzkiemu byc lepszym i nie popasc w obrzydliwosc. kazania w kosciele protestanckim to mi sie podobaja, zadnych swietych, matek boskich i innych. jestes ateistka? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pytanko 17.03.07, 20:21 kryskaedka napisała: > wierze w boga ale nie w jedna religie, uwazam jednak ze sa w biblii zawarte > pewne prawdy, ktore pomagaja rodzajowi ludzkiemu byc lepszym i nie popasc w > obrzydliwosc. kazania w kosciele protestanckim to mi sie podobaja, zadnych > swietych, matek boskich i innych. jestes ateistka? a mi sie protestantyzm nie podoa z tym ich spiewaniem ... wylazłam jakims cudem z kk na szczescie... bo to w moim odczuciu pomyłka i zmierzamw strone buddyzmu :) jest swietny :) nie wiem czemu tak mało ludzie wogole wie co to buddyzm? ja jeszcze kilka lat temu uważałam, że buddyzm ma jakiegos bożka (brubaska co siedzi po turecku ):) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pytanko 17.03.07, 20:23 ale gdybym była weganka lub chociaz wegetarianką od min 12lat czyli wtdy gdy juz nia byłam tyle, że przerwałam to nie byłabym w zadnym kosciele no moze za wyjatkiem buddyzm ale o nim to wiem od niedawna :) no i joga jest mniamuśna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: pytanko 17.03.07, 20:39 ja to jestem bardzo ale to bardzo poczatkujaca.. dopiero niedawno wpadla mi w reke ksiazka Dalajlamy no i nie zmierzam na tym zakonczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pytanko 17.03.07, 20:42 to wpadaj czaasem na forum buddyzm ... a co do ksiazek... hmm fajne pisze Ole Lama Nydahl bo poprostu przystosował te nauki dla ludzi takich jak ja i TY. Ale i tak w tym wszytskim chodiz o jedno... o wolnosc i radośc... o niezmącony umysł ... bez pomieszania! Na tym polega praca z nim właśnie... buddysci nie zwracaja uwagi na pokarm... znaczy niektóre szkoly tylko ale nieliczne... a on uwazam jest kluczowy Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: pytanko 17.03.07, 20:48 podobno niesamowity wzrost agresjii wsrod angelskich i amerykanskich nastolatko jest spowodowany tym ze jedza same fastfudy,mrozonki gotowe do natychmiastoego polkniecia,wszystko pelne konserwantow i miecha. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: pytanko 17.03.07, 20:53 kryskaedka napisała: > podobno niesamowity wzrost agresjii wsrod angelskich i amerykanskich nastolatko > > jest spowodowany tym ze jedza same fastfudy,mrozonki gotowe do natychmiastoego > polkniecia,wszystko pelne konserwantow i miecha. ja jestem przykładem osoby, która byłam prze ok. 8 miesiecy na zywieniu dr kwasniewskeigo (taki ala atkins) no i niestety agresjywna byłam i czułąmw sobie ogromna agresje! MIęso to adrenalina która przechodzi do organizmu ludzkiego! I nigdy więcej mięsa! W sumie im wczesniej sie przestanie jeśc tym na + dla psychiki dla ciała i otoczenia! Kluczowe tutaj jest mięso ! DLATEGO JESTEM ZA POWROTEM DO NATURY :D Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: co dzisiaj w tvp 17.03.07, 20:21 maureen2 napisała: > godnego z punktu widzenia psychologii niekoniecznie rozwojowej czy defektolo- > gii ? ....... U nas same śmiecie, a kanałów jest około 16. Zastanawiam się czy czegos nie zamówic, ale czy jest coś warte ogladania. Oglądał ktoś ten film Poesjdon,wartyo obejrzec? Odpowiedz Link Zgłoś