maureen2 16.06.07, 15:46 poszarzało i słońce znikło,zbliża się burza,dzrewa zaczynają szumieć,lubię błyskawice i drżenie ziemi i szarą ścianę deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_w_a_g_5 Re: drżenie ziemi 16.06.07, 15:47 na temat swojego stosunku do burzy już kiedyś sie wypowiadalam. W osobnym watku. I nie bede sie powtarzac. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: drżenie ziemi 18.06.07, 15:09 już grzmi,drzewa szumią,ach,będzie burza nareszcie,te upały są nieznośne,pędzę żywot wampira za zasłoniętymi żaluzjami Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: drżenie ziemi 18.06.07, 15:14 Chcesz powiedzieć, że jesteś goblinopsem. Ciekawie się robi. Psy boją się burzy a goblinopsy kręcą się podczas burzy wokół własnej kości ogonowej, gdyż ogona właściwego nie posiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: drżenie ziemi 18.06.07, 15:18 liście fruwają w powietrzu,wygląda,że przejdzie gdzieś bokiem,ale przynajmniej ochłodziło się, Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: drżenie ziemi 18.06.07, 15:27 właśnie za moim oknem przebiega stano rozweselonych słoni celem rozpędu taktycznego, który to sprawi iż uszy utworzą siłę nośną i wzniesie ich nad mój dom, by obsr.. mój komin 2 tonowym łajnem Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: drżenie ziemi 18.06.07, 23:35 sądzisz, że nikt nie wie, co Ci naprawdę jest, maureen2? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: drżenie ziemi 18.06.07, 15:26 ciekawe do jakiego samochodu pasuje pitbull,wiesz może ? Odpowiedz Link Zgłoś