Gość: girlfriend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:06 jakiś głupek ma inne zdanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfika Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 02:08 :))) cholera zebym to ja miała inne zdanie to by zawrzało a tak znowu jesteś mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:09 I oto znowu mamy dowód empiryczny na poparcie tezy, że nie tylko kilka dusz moze mieszkać w 1 ciele, ale i odwrotnie jak najbardziej też! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.11.03, 05:19 No jak sie z Wami nie zgodzić:)))))) MM i papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyny Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.11.03, 11:16 My też mamy inne zdanie "życie jest jak papier, szare, długie i do DUPY" Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 02:14 a co ja nin stop mówię חיים יש נאה ;))) czyli lajf is bjutiful według tych co z pejsami przy menorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:15 czyli i Kardynałowa jest mną! bardzo dobrze :) ino przyjdzie Jędruś z batem zara! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 02:43 myślisz że z batem?? ech, jak to piknie będzie to sado/maso w jego wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:50 coś mi sie wydaje, że parę dni temu mówił o "przyozdabianiu dupek" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 02:52 Gość portalu: gf napisał(a): > coś mi sie wydaje, że parę dni temu mówił o "przyozdabianiu dupek" ;) no patrz, już wtedy wiedział na co dziś będziemy miały ochotę prorok jakiś czy cuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 02:17 mam, ale nie czuje sie obrazony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:20 Gość portalu: Imagine napisał(a): > mam, ale nie czuje sie obrazony i słusznie - kto sie obraża ten jest głupkiem ;) Jędrusiu, a co Ciebie w takim razie trzyma przy życiu, skoro tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:22 Ja bym odwróciła proporcje - bywa, ze w y d a j e s i ę mniej cudowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt 23.11.03, 02:24 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Ja bym odwróciła proporcje - bywa, ze w y d a j e s i ę mniej cudowne :) A, to zależy od sytuacji ;-D Dobranoc, już spadam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:25 Nie od sytuacji, tylko kwestia optyki ;) sleep well :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 02:31 to sa wszystko spekulacje. moznaby sobie wyobrazic kogos na niesutannym rauszu marihuanowym i jakie to mialoby znaczenie, gdyby ten ktos opiewal zycie jako nieustanna radosc czy egzaltacje. to absurd. zycie bez endorfinow (obojetnie jakiego producenta) to zwykle gowno i cierpienie (budda). Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfika Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:36 Budda nie mówił o gównie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 02:39 bo byl kulturalniejszym ode mnie. jestem jednak przekonany ze egzystencja ziemska dla niego byla zwyklym gowmem. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt 23.11.03, 02:58 eeetam, przecież jeśli z czegoś rezygnujesz to nie dlatego, ze jest dla Ciebie gównem! Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt 24.11.03, 10:15 jedrus..na dzizuska..co ty opowiadasz...budda zjednoczyl sie ze wszystkim, wiec nie mogl oceniac niczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
l.af Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt 23.11.03, 02:38 Czyli innymi słowy sens życia (lub bezsens) sprowadza się do składu chemicznego mózgu, tak? gf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 02:40 mozna i tak choc odczucie szczescia bedzie i tak tylko lokalnym odczuciem idioty. prawda jest taka, ze nic nie ma sensu i na dluga mete nie ma powodow do jakiejkolwiek radosci. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 02:44 ani do smutku. to tak samo bezwartosciowe uczucie jak i radosc. dwa bieguny tego samego targowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:48 Polemizowałabym z bezwartościowością radości. czemu w takim razie ludzie dążą do stanu radości? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt 23.11.03, 03:01 Ja polemizuję w ogóle z przekonaniem o bezwartościowości - kazda chwila, najdrobniejsze przeżycie - ma ogromną wartość i ogromne znaczenie - wszak kształtuje nas na przyszłość -tu czy Tam. Nie mówiąc o wpływie na całe tu i na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt 23.11.03, 03:04 oczywiście ma wartość dla nas samych, sztuka dla sztuki, słoik dla słoika z ale poza nami ma wartość tylko dla tego, który płaci w takiej samej walucie co my Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt 23.11.03, 03:09 to nie może byc sztuka dla sztuki tylko - zbyt organiczne a dla Tego, któy ma własną walutę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 03:32 daza ale glupcy nie zdaja sobie sprawy ze w tym ziemskim wymiarze to zadanie scietej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: życie jest cudowne !!! :D b y w a n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 03:37 Gość portalu: Imagine napisał(a): > daza ale glupcy nie zdaja sobie sprawy ze w tym ziemskim wymiarze to zadanie > scietej glowy. synek, co Ty opowiadasz za banialuki? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.af czy to nie jest sprzeczne z duchem taoizmu? 23.11.03, 03:20 Gość portalu: Imagine napisał(a): > ani do smutku. to tak samo bezwartosciowe uczucie jak i radosc. dwa bieguny > tego samego targowiska. ? teraz dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: czy to nie jest sprzeczne z duchem taoizmu? IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 03:34 sprzeczne. taoizm jest filozofia radosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: czy to nie jest sprzeczne z duchem taoizmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 03:36 Gość portalu: Imagine napisał(a): > sprzeczne. taoizm jest filozofia radosci. a no właśnie :) już myślałam że zaopomniałeś o tym ;)) porzuciłeś taoizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMagine Re: czy to nie jest sprzeczne z duchem taoizmu? IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 03:49 ciepnalem wszystkim. biore sie za pozytywne myslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: czy to nie jest sprzeczne z duchem taoizmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 04:13 ojoj... od tego poziom agresji rośnie, jak widać po egzemplarzach eksperymentalnych, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghjgkjytyt Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:38 Podejrzewam że znalazło by się ze 3 miliardy "głupków" ktorzy by mieli inne zdanie. Pogratulować błogiego samozadowolenia Odpowiedz Link Zgłoś
l.af Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 02:40 na czym opierasz podejrzenie - zwłaszcza co do liczby? gf Odpowiedz Link Zgłoś
l.af Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 02:41 i co ma poczucie cudowności zycia do samozadowolenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 02:42 bo przecietny czlowiek tylko wtedy poczuje cudownosc zycia jak jednoczesnie poczuje samozadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 02:46 Gość portalu: Imagine napisał(a): > bo przecietny czlowiek tylko wtedy poczuje cudownosc zycia jak jednoczesnie > poczuje samozadowolenie. czy to źle, kiedy prawda i tak jest w nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.adsl.navix.net 23.11.03, 03:35 mylisz pojecia radosci i przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 02:49 słowo "samozadowolenie" ma raczej negatywne konotacje w języku polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf niemniej pora spać ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 03:04 dobranoc na-moim-wątku-goście wcale się stąd nie wynoście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: niemniej pora spać ;) 23.11.03, 03:10 Śpij dobrze i wygodnie, Girl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 23.11.03, 04:40 zakladajac: "mind over mater"....he (glupek) don't have no leg to stand on I tu sie zgodze z atoba calej rozciaglosci....mimo, ze mnie trafia... jak zwykle gdy sie z Toba zgadzac musze... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 22:00 he he i za to, Senino, Cię lubię ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 17:38 Inne zdanie może mieć głupek który stracił pracę, któremu umarła bliska osoba albo taki który ciężko choruje, itd. itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: życie jest cudowne !!! :D IP: 213.77.25.* 23.11.03, 17:42 Gość portalu: annie napisał(a): > Inne zdanie może mieć głupek który stracił pracę, któremu umarła bliska osoba > albo taki który ciężko choruje, itd. itd... lajf is bjutiful czyli חיים יש נאה po mojemu to mówię ja. brak pracy i śmierć? e tam Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 17:43 nie dzis podpisano : glupka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: życie jest cudowne !!! :D IP: 213.77.25.* 23.11.03, 17:51 no, każne wielkie przeżycie takie samo, kompletnie nie dające się do przyzwyczajenia a tak piszę bo myślę, że matra la vita e bella w końcu przekona mnie podpisano : jeszcze większa głupka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:11 > Inne zdanie może mieć głupek który stracił pracę, któremu umarła bliska osoba > albo taki który ciężko choruje, itd. itd... To rzeczywiście idiota, jeśli potrafi patrzeć tylko przez pryzmat jednej rzeczy - swojej domniemanej krzywdy zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 18:00 Powiedz to ofiarom zamachow bombowych ktorzy stracili nogi, albo gwalconym kobietom w Czeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:09 Bzdura. Znam faceta na wózku, który jest wiekszym fanem życia niż ja. To nie zależy od takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:11 A zgwałcił Cię ktoś kiedyś, moja droga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:12 A Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:40 Dzięki Bogu, i dzięki braku determinacji tego człowieka NIE. I dlatego jestem dziś szczęśliwa, bo chce mi się żyć, bo nikt mi tego życia nie zrujnował. I dzieki tamtej sytuacji wiem, że gdyby ten człowiek wtedy mi cos zrobił, nie chciałabym żyć. Dlatego świetnie rozumiem co czują dziewczyny które nie miały tyle szczęścia co ja, i uważam że mają prawo powiedzieć NIE KOCHAM MOJEGO ŻYCIA, i nikt nie ma prawa ich za to potępiać. Wątpię w wielkość Twojej wyobraźni girlfriend, ale spróbuj sie postawić w ich sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf nie tyle masz słabą wyobraźnię, co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:04 jesteś człowiekiem małej wiary - przytrafiło się to dziewczynie, z którą chodziłam do szkoły. oczywiście, ze zaburzyło to jej ogląd sytuacji na kilka dobrych miesięcy. dziś jest jak najbardziej normalna, a jej sposób widzenia świata, nie odbiega od tego "sprzed" w sensie samopoczucia, stosunku do ludzi itp. było w niej wiele wściekłości, także złości w stosunku do bogu ducha winnego otoczenia, ale nigdy nie powiedziała, ze nie kocha życia, czy że wolałaby umrzeć czy cos w tym stylu. tym się różnią ogólnie zdrowi od ogolnie chorych czyli madrzy od głupich, drogie dziecię. czy kiedy masz zapalenie płuc uważasz, ze egzystencja nie ma sensu? śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: nie tyle masz słabą wyobraźnię, co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:11 Owszem, jestem w takim razie człowiekiem małej wiary, gdyż nie wierzę w to, że po kilku miesiącach twoja koleżanka całkowicie doszła do siebie. Przez kilka miesięcy to ja dochodziłam do siebie po tym zdarzeniu - mimo, ze praktycznie nic mi się nie stało. Nawet nie wiesz w jakim wielkim jesteś błędzie pisząc te wszystkie swoje madrości. I naprawdę nie jestem w tym momencie złośliwa, po prostu widać, że nie wiesz o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie tyle masz słabą wyobraźnię, co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:15 To Ty nie wiesz o czym piszesz - nie widzisz nic więcej niż czubek własnego nosa. Jej doście do siebie (pod opieka terapeuty) trwało ok. pół roku. Ale fakt, z litością spotyka sie i dziś, po latach, hehe. Jeśli 2 osoby o podobnym poziomie zamożności stracą 100 złotych, jednej smutek minie po godzinie, druga bedzie po tygodniu jeszcze rozpamiętywać swoją krzywdę. Teraz rozumiesz , o czym piszę? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: sloneczne pozytywne watki 23.11.03, 19:22 no nieee skacze mi palec nalezy do tradycji tego forum zrzedzenie ze ludzie maja depresje ze sa negatywni ze sie skarza jak tylko ktos stworzy watek landrynkowy (to taki jak ten , girl) reszta sie rzuca z upodobaniem i do upojenia dopisuje jak to jest ladnie slicznie i wesolo. wystarczylo zeby autorka pozytywnego watku byla girl ...a zobaczcie co sie dzieje. Poupadaliscie na lby - to pewne. Ze co ? Ze niby "glupek w pytaniu ? No i ...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: nie tyle masz słabą wyobraźnię, co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:22 >>>Jej doście do siebie (pod opieka terapeuty) trwało ok. pół roku. Ale fakt, z litością spotyka sie i dziś, po latach, hehe. Możesz mi wytłumaczyć co w tym jest smiesznego? > Jeśli 2 osoby o podobnym poziomie zamożności stracą 100 złotych, jednej smutek > minie po godzinie, druga bedzie po tygodniu jeszcze rozpamiętywać swoją > krzywdę. Teraz rozumiesz , o czym piszę? Nadal nie rozumiem, ponieważ porównujesz rzeczy nieporównywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie tyle masz słabą wyobraźnię, co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:37 > >>>Jej doście do siebie (pod opieka terapeuty) trwało ok. pół roku. Al > e fakt, z > litością spotyka sie i dziś, po latach, hehe. > > Możesz mi wytłumaczyć co w tym jest smiesznego? Żałosnego, nie śmiesznego. To ze wszyscy oczekują od niej, ze będzie żyła z piętnem ofiary, że się w takiej roli ustawi. To ze są zdziwieni i zdezorientowani, kiedy okazuje się, że jest wprost odwrotnie. Wręcz obrażeni ;) > > Jeśli 2 osoby o podobnym poziomie zamożności stracą 100 złotych, jednej > smutek > > minie po godzinie, druga bedzie po tygodniu jeszcze rozpamiętywać swoją > > krzywdę. Teraz rozumiesz , o czym piszę? > > Nadal nie rozumiem, ponieważ porównujesz rzeczy nieporównywalne. Miałaś kiedyś do czynienia z naukami ścisłymi - tak na poziomie liceum powiedzmy? Wiesz, co to jest model? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odcienie_bordowego Re: nie tyle masz słabą wyobraźnię, co IP: 217.153.143.* 23.11.03, 19:21 ale nie mowimy przeciez o braku sensu a o braku zadowolenia z zycia czy tez optymizmu. a jezeli twoja kolezanka nigdy nie mowila o samobojstwie czy o beznadziejnosci, czy to znaczy ze nie myslala o tym, przeciez to w niej bedzie istnialo, a raczej w jej podswiadomosci do konca jej zycia, a jak da znac w pewnym momencie nie uprzedzone cierpienie to wtedy dopiero dramat bedzie. poza tym : uwazasz ze chorzy to ludzie glupi a zdrowi sa madrzy... paradne... ps.a i tak życie nie ma sensu. No bo i jaki? pytam sie egzystencjalnie brak sensu, co nie przekresla checi zycia,< a, zycie bez sensu moze byc szczesliwe, przy odpowiedniej ilosci srodkow nasennych> --- pogadamy jak ci sie cos "milego inaczej" przytrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:10 Bukfa ma rację. Życie samo w sobie jest tylko (i aż) życiem. Samo w sobie nie jest ani piękne ani nie piękne. Piękne może byc to co robimy, co czujemy, co nam się przytrafia. To miło, że jesteście szczęśliwi (ja też uwazam, ze jak na razie spotykają mnie prawie same dobre rzeczy), ale należy liczyć sie z tymi, którym przytrafiła się krzywda - zwłaszcza gdy była ona od nich niezależna. A girlfriend powinna uważać na słowa, i pomyśleć troszeczkę zanim coś palnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf nie pouczaj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:13 bo gówno wiesz na temat tego, co mnie spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: nie pouczaj mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:15 Ty za to wiesz wszystko;-)))) Hahahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: nie pouczaj mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:22 Aha, i jeszcze coś. Jesli masz zamiar używać takiego jezyka w rozmowach ze mną, to wybacz, ale ja do takiego poziomu nie będę sie zniżać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie pouczaj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:24 Ty się nie musisz nigdzie zniżać - leżysz na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: nie pouczaj mnie-Annie 23.11.03, 18:34 Annie, nie dyskutuj, nie daj się prowokować.Za chwilę przeczytasz o sobie że TO TY ! używasz niecenzuralnych słów i inni będą odsyłani do Ciebie jako tej głównej 'używajacej wyrazów' na forum Psychologia.Daj spokój, pochylanie nad lężącą na podłodze, babrającej się w gó...e ( jak sama mówi - a zresztą widzi w innych to co sama w sobie nosi) grozi Ci pobrudzeniem fekaliami. Daj spokój, na to 'zjawisko' nie ma sposobu.To kataklizm! Niech się wyśmierdzi.Albo zmęczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend nie dalej jak przedwczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:42 zadeklarowałaś brak tęsknoty i totalne desinteressement dla mnie... to jak moc_ca? po co weszłaś w ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: nie dalej jak przedwczoraj 23.11.03, 18:46 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > zadeklarowałaś brak tęsknoty i totalne desinteressement dla mnie... > to jak moc_ca? > po co weszłaś w ten wątek? Chciałam sprawdzić czy odezwiesz się jako zalogowana 'laf' czy też girlfriend! cha, cha, cha, cha ..... i dodać otuchy annie, ot po co. Satysfakcjonuje cię moja odpowiedż lafie-girlfriend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie dalej jak przedwczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:57 > Chciałam sprawdzić czy odezwiesz się jako zalogowana 'laf' czy też girlfriend! nie bardzo rozumiem, widocznie nie na moje IQ ten test. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: nie dalej jak przedwczoraj 23.11.03, 19:03 Gość portalu: gf napisał(a): > > Chciałam sprawdzić czy odezwiesz się jako zalogowana 'laf' czy też girlfri > end! > > nie bardzo rozumiem, widocznie nie na moje IQ ten test. Czyżbyś miała inne zdanie na temat który poruszyłam? a przecież w temacie watku napisano iż tylki głupki mają inne zdanie niż wyrażający dany pogląd. Jeśli mówisz że to nie na twoje IQ to dobrze myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: nie dalej jak przedwczoraj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:05 >>>Jeśli mówisz że to nie na twoje IQ to dobrze myślisz. Dobre;-))) Jeszcze mocniej Cię pozdrawiam moc_ca;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie dalej jak przedwczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:07 Faktycznie - pasujecie do siebie pod tym względem, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: nie dalej jak przedwczoraj 23.11.03, 19:13 Gość portalu: gf napisał(a): > Faktycznie - pasujecie do siebie pod tym względem, hehe. Uwaga !!! Rozpoczyna sie idiotyczne odbijanie piłeczki.No co ta odpowiedż ma niby znaczyć? Wszak żadna z nas nie powiedziała o swoim IQ ze jest niedostateczne aby cokolwiek zrozumieć, to tylko twoje słowa o tobie a więc najbardziej miarodajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie dalej jak przedwczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:06 Bzdura. Jak zwykle nic nie zrozumiałaś z tego, co napisałam. Nie jestem Chrystus - nic Ci za frico nie dam, a na wymianie poglądów z tobą permanentnie tracę, więc nie pogadamy. także awansem: I am whoever You say. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: nie pouczaj mnie-Annie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:44 Dzięki. Trochę mi lepiej moc_ca. Pozdrawiam Cie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfdfgggghh Re: nie pouczaj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:52 Girlfriend jesteś żałosnym popaprańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie pouczaj mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:58 Spod twoich palców, to komplement, so mersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: życie jest cudowne !!! :D IP: 213.77.25.* 23.11.03, 18:15 a tak w ogóle, to zamach bombowy był raz, dwa, kilka, gwałt był raz, dwa, kilka razy. I za każdym razem dokonywany przez ewidentnych wrogów. Wtedy nie ma problemu z umiejscowieniem własnego żalu, strachu i złości. A kiedy prowodyrami gwałtów psychicznych i zamachów na własne dzieciństwo są bliscy wtedy samemu jest się do tego stopnia skołowanym, że złe uznaje się za dobre, a dobre za złe. Właściwe przypisanie przyczyn zła to połowa sukcesu w kochaniu życia a lajf is bjutiful Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:18 Masz rację, chodzi mi tylko o to, że w niektórych okolicznościach bardzo trudno kochać życie. Czy zgwałconą dziewczynę można nazwać głupkiem tylko dlatego że może po takim wydarzeniu nie kochać zycia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:25 Jedno jest absolutnie pewne - to nie Twoja wina! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odcienie_bordowego Re: życie jest cudowne !!! :D IP: 217.153.143.* 23.11.03, 19:07 wiele ludzi ma inne zdanie i ja do nich naleze jezeli to miala byc prowokacja to nie udana, jakos nie chce mi sie komentowac... a propo: zycie jest cudowne? z ktorej niby strony? pogadamy jak ci depresja dupe ścisnie, ze ja sie tak wyraze... dzisiaj jest cudowne jutro nie... a poza tym to nie jest ani zle ani dobre, jest do wytrzymania, do przezycia, do wykorzystania na maxa... jezeli uwazasz ze jest cudowne to chyba masz bardzo szczesliwe zycie albo jestes optymistka mimo wszystko...czy to pierwsze czy to drugie zycze tak dalej chociaz ja tam wole chlodny realizm, pesymizm nie dla mnie --- fin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:11 Biorąc pod uwagę tzw.obiektywne kryteria raczej mam gorzej niż inni. Poczucie szczęścia nie od tego zależy - wszak nie jest tajemnicą socjologów, że najwiecej szczęśliwych jest w społecznościach typu favelas pod Rio. Jeśli wolisz realizm, to znaczy że jesteś właśnie szczęśliwy/a. Szczęście wybiera lub nie. Wot szto. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 19:26 Gość portalu: odcienie_bordowego napisał(a): > wiele ludzi ma inne zdanie i ja do nich naleze > jezeli to miala byc prowokacja to nie udana, jakos nie chce mi sie komentowac.. > a propo: zycie jest cudowne? z ktorej niby strony? > pogadamy jak ci depresja dupe ścisnie, ze ja sie tak wyraze... > dzisiaj jest cudowne jutro nie... > a poza tym to nie jest ani zle ani dobre, jest do wytrzymania, do przezycia, do > wykorzystania na maxa... > jezeli uwazasz ze jest cudowne to chyba masz bardzo szczesliwe zycie albo > jestes optymistka mimo wszystko...czy to pierwsze czy to drugie zycze tak dalej > chociaz ja tam wole chlodny realizm, pesymizm nie dla mnie > > --- > fin. Wolno każdemu mówić, mysleć i czuć ze życie jest cudowne i niech byśmy wszyscy je tak odbierali ale nie wolno wyrażając ten pogląd pytac czy jest JAKIŚ GŁUPEK który ma inne zdanie bowiem ci dla których zycie nie jest pasmem radości i szczęścia mogą i mają prawo czuć dyskomfort w trakcie czytania owych słów i mieć poczucie że są znieważani, wręcz uraczani niemiłym,brzydkim epitetem. Do fin: A więc trzymajmy się swego chłodnego realizmu drogi finie bo nam dobrze z nim, innym pozwólmy nie czuć się głupkami jeśli mają odmienne od nas zdanie.Pozdrawiam Cię i dzięki za mądrą wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 19:28 umieram ze smiechu :-)))) ooo bando "gupkow" :-))) zycie nie jest pasmem radości i szczęścia mogą i mają prawo czuć dyskomfort w trakcie czytania owych słów i mieć poczucie że są znieważani, wręcz uraczani niemiłym,brzydkim epitetem. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 19:36 malvvina napisała: > umieram ze smiechu :-)))) ooo bando "gupkow" :-))) Wyjęłaś z kontekstu: CI DLA KTÓRYCH i dalej: > zycie nie jest pasmem radości i szczęścia mogą i mają prawo czuć > dyskomfort w trakcie czytania owych słów i mieć poczucie że są znieważani, > wręcz uraczani niemiłym,brzydkim epitetem. > Masz prawo umierać ze śmiechu.Ja nie umieram w tym samym temacie.Czy to znaczy że także jesteś 'gupkiem'(co za idiotyczny slang!!) który należy do opisanej przez ciebie bandy?? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 19:43 kompletnym i totalnym gupkiem :-) nie lubie landrynkowych watkow to raz a dwa szczegolnie dzis zycie wydaje mi sie bez na dziej ne i co dalej ? podamy ja do sadu ? > Masz prawo umierać ze śmiechu.Ja nie umieram w tym samym temacie.Czy to znaczy > że także jesteś 'gupkiem'(co za idiotyczny slang!!) który należy do opisanej > przez ciebie bandy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odcienie_bordowego Re: życie jest cudowne !!! :D IP: 217.153.143.* 23.11.03, 19:33 po pierwsze tez cie pozdrawiam po drugie, dla jasnosci: jestem dziewczyną, a fin oznacza koniec... bo w moim zyciue skonczyl sie jakis etap ,,, sama nie wiem jaki, jakis po trzecie jak juz girl co s palnie to nie ma mocnych po czwarte mimo to pozdrawiam nawet tych co mnie wkurzaja <wiadomo o kogo chodzi>, w koncu to tez ludzie sa... --- fin Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 19:41 Gość portalu: odcienie_bordowego napisał(a): > po pierwsze tez cie pozdrawiam > po drugie, dla jasnosci: jestem dziewczyną, a fin oznacza koniec... bo w moim > zyciue skonczyl sie jakis etap ,,, sama nie wiem jaki, jakis Tak też Cię zrozumiałam.:-) To był żartobliwy dopisek, wyłącznie dla Ciebie. Pozdrawiam Cię serdecznie. > po trzecie jak juz girl co s palnie to nie ma mocnych > po czwarte mimo to pozdrawiam nawet tych co mnie wkurzaja <wiadomo o kogo > chodzi>, w koncu to tez ludzie sa... > > --- > fin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:19 Przypomniało mi się, jak 2 miesiące temu w którymś wątku dotyczącym miłości napisałam, jak bardzo kogoś kocham i jak jestem szczęśliwa :) Najśmieszniejsze chyba re brzmiało "ale nie rozumiem po co o tym piszesz" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) 23.11.03, 19:23 bo sa osoby ktore nie maja prawa byc szczesliwe :-))) Najśmieszniejsze chyba re brzmiało "ale nie rozumiem po co o tym piszesz" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odcienie_bordowego Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: 217.153.143.* 23.11.03, 19:24 heeh ja rozumiem dalczego ty o tym piszesz ale nie rozumiem dlaczego akurat na forum... malo to kartek masz w domu a moze wykorzystaj sciane :P pozdrawiam ps< joke > Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) 23.11.03, 19:26 powiesmy sie zbiorowo ! i zabronmy naszej mlodej parze forumowej o szczesciu pisac ! natychmiast beda mieli prawo do zabrania glosu przy rozwodzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) 23.11.03, 22:10 malvvina napisała: > > o szczesciu pisac >... > beda mieli prawo ... przy rozwodzie !!! Malvvina zna życie:)))) pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) 25.11.03, 02:54 ja wiem ze ja tu zadko jestem ale czy ja czegos nie wiem , ktos tu sie z kims zwiazal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:26 Możesz tą ścianę wykorzystać jeszcze np. do poubliżania ludziom. Nie obrażając ich potem np. na forum zrobiłabyś wiele dobrego dla świata;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina jestescie prawdziwe zgagi :-))))) 23.11.03, 19:29 to jest dopiero obrazanie co ? opamietajcie sie dziewczyny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf wytłumacz mi jedną rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:29 co tobą kierowało, kiedy otwierałaś ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odcienie_bordowego Re: wytłumacz mi jedną rzecz IP: 217.153.143.* 23.11.03, 19:38 był na gornej połce watkow, a ze jestem leniwa to poszlam na latwizne :P --- fin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: wytłumacz mi jedną rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:40 To nie było pytanie do Ciebie, tylko do annie, która uważa, ze ja obrażam ludzi, stąd zaciekawiło mnie czy nie jest masochistką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: wytłumacz mi jedną rzecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:44 Aha, skoro to było do mnie, to już odpowiadam;-) Wystarczy gf, ze przeczytasz swoje odpowiedzi na posty z którymi się nie zgadzasz. Z Tobą nie ma dyskusji, jak ktoś ma inne zdanie, to zbluzgać go, powiedzieć że idiota, i koniec. A co do masochizmu, to kto wie, kto wie, skoro tu jeszcze jestem;-))) Ale w takim razie nie ja jedna;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: wytłumacz mi jedną rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 20:51 Idiota, to nie ten, który ma inne zdanie, tylko ten, który nie rozumie co się do niego mówi, nie posiada wyobraźni, zdolności myślenia abstrakcyjnego oraz - first of all - wyjścia poza schemat. Przeważnie nie zgadzam sie z Jmx i Jędrusiem, nierzadko z Rybem, Malvviną, Komandosem czy Alfiką (tu urwijmy listę). Nie nazywam ich jednak idiotami, ponieważ byłoby to bezzasadne. Rozumicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: wytłumacz mi jedną rzecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:25 Widzisz, tylko że ja często rozumiem o co ci chodzi, a wcale się z tym nie zgadzam. Dla mnie zrozumienie czegoś nie jest równoznaczne ze zgadzeniem się z tym. Na tym właśnie polega odmienność opinii na jakiś temat. Wnioskując z tego co napisałaś w temacie tego wątku, każdy kto nie uważa, że życie jest piękne - jest głupkiem. Ja sie z tym nie zgadzam. Gdybyś napisała, że Twoje życie jest piękne i każdy kto sądzi inaczej to idiota, prawdopodobnie bym temu nie zaprzeczała, bo mozliwe że tak jest. Nadal jednak uważam, ze jeśli chodzi o życie w ogóle (tzn. nie tylko Twoje życie), to nie masz racji, i warto się nad tym stwierdzeniem dłużej zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: wytłumacz mi jedną rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:30 OK, to się zastanów. Bez odbioru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: wytłumacz mi jedną rzecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:34 No i właśnie tak wygląda rozmowa z Tobą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Jak ja mam Ci to wytłumaczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:46 Nie jestem Jezus Chrystus, nie mam secika dla każdego potrzebującego. Z zasady jednak się nie uprzedzam. Napisz coś ciekawego, to pogadamy - z mojej strony z przyjemnością. Na razie nie mamy o czym rozmawiać. Widzisz, ja nie akceptuję roli kaznodziei czy profesora. Nie mam do tego inklinacji, ani też dość altruizmu. Odwrotnie, chętnie ustawiam sie w roli ucznia. Dbam o swój najlepiej pojęty interes. Po prostu. Uważam, ze to forum jest intelektualnie wypalone. Jest rodzajem grajdoła, który odstręcza fantastycznych "nowych" typu marusia. Zagladają, rozejrzą się i idą, bo im nudno i zbyt "po polsku". I nie do zniesienia. Jest tu kilka fantastycznych, wyrazistych osób, ale kilka. Zdecydowanie. I z braku dopływu młodej krwi kręcą się wokół własnego ogona. Rozumiesz mnie? To zdumiewające na tak wielkim forum publicznym, a jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: Jak ja mam Ci to wytłumaczyć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:57 Powiem szczerze, że nie czytam wszystkich nowych wątków, i nie mam zbyt wielkiego rozeznania jeśli chodzi o nowe czy nie nowe osoby. Jesli zaś chodzi o bycie dla kogoś nauczycielem, to myślę, ze nikt tutaj nauczyciela nie potrzebuje, i ani ja nie chcę nikogo instruować co ma myśleć, ani ja nie chcę być instruowana. A co do tego że chetnie ustawiasz sie w roli ucznia, to być moze, ale napewno nie w wątkach które ja czytałam. Nie zauważyłam byś choć raz przyznała sie do błędu, lub zmieniła swoje zdanie pod wpływem dyskusji. Jeśli sie mylę, to pokaż mi taki post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf szczerze i stright from my heart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:07 Tu nie nauka jazdy na rowerze, nie chodzi o instruktarz...Ja poszukuje w ludziach inspiracji - intelektualnej głównie. Masz dośc dziecinne - nie gniewaj się - wyobrażenie roli "nauczyciela" (uprzedzam lojalnie, ze licentia poetica :)) Lub szermierki, ale na wysokim poziomie. Na poziomie frustra. Annie, nie rozumiemy się, a ja jaśniej nie potrafię/nie chce mi się (niepotrzebne skreślić). Zostawmy to tak i idźmy w swoja stronę. Najpierw pokaż mi może błąd w tych nielicznych wątkach, które czytałaś...Albo nie, nic mi już nie pokazuj. Ale w wolnej chwili sama dla siebie sie zastanów, czy widziałaś tu kiedykolwiek jakąkolwiek dyskuję, która coś Ci dała. Jeśli odpowiedź bedzie brzmiała "tak", to znaczy to ze to foro jest dla takich, jak Ty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: wytłumacz mi jedną rzecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:40 Do kogo jest to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:32 właśnie może by scianę zaczęli wykorzystywać (choć czasem) ci, co chcą ciągnąć świat za sobą w ciemny dół? jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:34 Na jakiej podstawie sądzisz, ze chcę ciagnąć świat w ciemny dół?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:35 ty jestes odcienie_bordowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:36 Nie;-))) Ale czasami jestem jeszcze księżniczką celtycką Ethlinn;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 20:52 w Łebie też mamy księcia - też się sam mianował ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:26 Wybrałam ksieżniczkę, bo bóstwa celtyckie były już pozajmowane;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odcienie_bordowego Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: 217.153.143.* 23.11.03, 19:42 myśle, ze u nich ściana zostala juz wykorzystana, dlatego probuja szukac pomocy gdzie indziej... u mnie ściana nie jest czysta a u ciebie? --- fin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:46 Jeszcze tak, ale mnie po prostu trudno wyprowadzić z równowagi;-))) Chociaż przyznam, ze dziś juz parę razy miałam ochotę porządnie tą ścianę wysmarować!;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odcienie_bordowego Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: 217.153.143.* 23.11.03, 19:49 buahaha a to pytanie bylo do girl coz za nieporozumienia, godne ..nas :P --- . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: dlaczego uważam, ze niektórzy są stuknięci ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:49 ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie zaraz zaraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:33 Czy girlfriend to ktoś inny niż gf?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 21:36 zycie jest cudowne samo w sobie kropka ;) dziwna bo nie obrazona za glupka nawet gdyby miala inne zdanie cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:49 rzeczywiście jesteś dziwna. mianowicie zdrowa. hihihi :))) nie ma się z czego śmiać zresztą, to jest Twoje osiągnięcie- serio. uważam, że być tu długo i nie dać się wciągnąć w wariactwo to sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: życie jest cudowne !!! :D 23.11.03, 21:50 no bo tu swietny poligon :-) > uważam, że być tu długo i nie dać się wciągnąć w wariactwo to sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:55 poligon? pole minowe ;) ja tam wszystko zresztą zniosę, ale cholera jak znieść świętą seriozność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf nie interesuje mnie czy przeczytasz czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:30 wbrew temu, co deklarujesz, nie rozumiesz jednak, co sie do ciebie mówi trudno, dla mnie to i tak żadna strata mylisz się, będę pisać dokładnie tam gdzie zechcę, a ty tup i tup może wytupiesz dziure w podłodze i wpadniesz do piwnicy - z bogiem :) jeśli Tylko mogę o coś prosić - zanim cos napiszesz, zmarszcz porządniej czoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:33 "a ty nie bądź taki yntelygentny" (podsłuchane - jeden pijusek do drugiego na ulicy :)) nie lej łez nad sobą, Komandos, szkoda Twoich oczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: życie jest cudowne !!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:49 a o co mu chodzi z tą martwością? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx do wszystkich :-) 24.11.03, 01:15 Miałam się tu nie wypowiadać ale.... i tak tego nikt nie przeczyta już ;-))) Cała ta dyskusja (pomijam "głupka" bo to był żart, nie wiem czemu potraktowany powaznie i dosłownie; nawet został zastosowany odpowiedni emotikon) przypomina mi dawniejszą o samoakceptacji - czy może być stuprocentowa bo przeciez popełniamy błedy i nie jesteśmy idealni. Konkluzja była taka, że jak samoakceptacja to tylko 100% bo nawet popełniając błędy nie powinno się przestać lubić siebie. Bo chodzi o naprawę krzywd i umiejętność przekroczenia niedoskonałości a nie samobiczowanie pt. "jestem do niczego". Więc może z życiem jest tak samo? B y w a trudno, źle, ciężko i nieszczęśliwie... ale i tak pięknie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: do wszystkich :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:17 wiedziałam że nie wytrzymasz, hihi ;))))) ja się chyba zacznę o pieniądze niedługo zakładać! :D buziaczki! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: do wszystkich :-) 24.11.03, 01:24 Dobra - ale 1/3 zysków dla mnie ;-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: do wszystkich :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:26 a coś Ty taka chojna dla mnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: do wszystkich :-) 24.11.03, 01:31 Ach... dzień dobroci dla zwierząt ;-DDDDDDDDDDDDDD poza tym - jestem realistką, więcej i tak byś nie dała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: do wszystkich :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:38 To ja wezmę 1/3 a reszta na zbozny cel, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: do wszystkich :-) IP: *.magtel.net.pl 24.11.03, 02:04 > To ja wezmę 1/3 a reszta na zbozny cel, co? ;) OK, kasa już rozdysponowana. Jestem całkiem zbożny. I życie stanie się jeszcze piękniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: do wszystkich :-) 24.11.03, 10:58 No właśnie, jak to miło jest uszczęśliwiać bliźnich, od razu robi się piękniej na świecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: jmx 25.11.03, 08:35 jmx napisała: > > Miałam się tu nie wypowiadać ale.... i tak tego nikt nie przeczyta już ;-))) Juz to przeczytalem. Pozno, bo pozno ale przeczytalem. :)) IVek PS Jeden z moich kumpli chodzi zawsze po meczu kosza po szatni i mowi cos na ksztalt: "ale slabo dzisiaj gralem..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: jmx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 12:32 > PS Jeden z moich kumpli chodzi zawsze po meczu kosza po szatni i mowi cos na > ksztalt: "ale slabo dzisiaj gralem..." :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: życie jest cudowne !!! :D 24.11.03, 10:28 > jakiś głupek ma inne zdanie? ;) jest cudowne dla tych, co nie odebrali od zycia wiecej niz mogli by zniesc... dla tych, co nie dzwigaja juz sami swojego zycia, zycie nie jest takie az cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: życie jest cudowne !!! :D 25.11.03, 02:52 jak fajnie girl znowu pokazuje jak bradzo jest glupia i nie wie co [pisze , i co bardzo znamienne jak ktos sie z gurl nie zgadza to juz jest glupkiem , to ciekawe , a poza tym co ty taka zadowolona przelecial cie ktos w koncu ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend cienizna, mahoniu, cienizna... n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 12:33 Odpowiedz Link Zgłoś