31.01.11, 21:43
Dziewczyny, czy bierzecie podczas karmienia jakieś witaminki? Ja od dłuższego czasu nie biorę nic, staram się zdrowo odżywiać, jednak chyba nie idzie mi to za dobrze, ponieważ od jakiegoś czasu pęka mi skóra na dłoniach. Gdzieś czytałam, że to brak cynku w organizmie. No i teraz nie wiem, czy nie popełniam błędu nie zażywając witamin dla karmiących, bo może pokarm uboższy przez to.
Obserwuj wątek
    • oda100 Re: witaminy 31.01.11, 21:54
      nie bralam nigdy gdy zadnych witamin, w ciazy przez chwile folik. To chyba indywidulana sprawa bo ja mam wyniki bardzo dobre.
    • gosia_i_lenka Re: witaminy 31.01.11, 23:14
      Miałam podobnie: pękały mi opuszki palców, zaczęłam brać witaminy i pomogło.
    • mrs.t Re: witaminy 31.01.11, 23:38
      nie biore nic, ani w ciazy nie bralam, ani teraz . wole zwrocic uwage na to co jem, czytam o witaminach, ewentualnie dodaje do diety jak wydaje mi sie ze czegos mi brak.
      nie lubie witamin w pigulkach
    • gochalek82 Re: witaminy 01.02.11, 10:37
      Ja ciągle biorę, bo chociaż wyniki krwi mam super, to jednak za każdym razem kiedy próbowałam odstawić robiły mi się afty. Spróbuję znowu na wiosnę jak witamin w jedzeniu będzie jednak więcej wink
    • mojewariactwo Re: witaminy 01.02.11, 12:37
      biorę cały czas karmienia. Jak przestawałam, po krótkim czasie było widać że młody wysysa wszystkie witaminy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka