Dodaj do ulubionych

drastyczne pytanie i szczerze prosze

03.06.13, 13:27
czy sterczace sutki wyssane niczym smoczek przez ssaki po powiedzeniu zegnaj piersi wracaja do formy?prosze sie nie smiac tylko mi powiedziec jak to bylo u was.wczoraj mierzylam w cos stanik mgiele, klasyczna ponczoszka, z racji malego rozmiaru moge sobie taki nosic bez obaw, jednak..nie moge..bo mam jakies takie smoczki w miejscu sexownie sterczacych sutkow.niby pierdola ale lza stanela mi w oku.czy to juz tak zostanie?
Obserwuj wątek
    • tomblibusiowa Re: drastyczne pytanie i szczerze prosze 03.06.13, 22:06
      smile u mnie po pierwszym kp sutki zostały już w pozycji wskazującej, za to piersi pięknie się zmniejszyły z wyjściowego C do małego B, z czego byłam bardzo zadowolona, bo w końcu mogłam sobie pośmigać w sportowych koszulkach bez stanikasmile)
      no niestety teraz to już tylko wspomnienie... ale co do sutków, to zmniejszały się bardzo powoli, praktycznie dopiero po jakichś kilku latach zaczęły się chować.
    • filemona_0 Re: drastyczne pytanie i szczerze prosze 05.06.13, 18:18
      hm...nie wiem, czy wszystkie kobiety tak mają jak ja, i nie chciałabym Cię bardzo zmartwić...ale sterczące smoczki, to jeszcze nie jest najgorsza opcja. Mi, po jakimś czasie ( karmię nadal 2,5 latka ) ze sterczących smoczków zrobiły się wiszące smoczki...tzn. nie całe piersi, tylko sutki...smutne, wiszące "glizdki"...buuuu...Ale wałśnie jestem znowu w ciąży i "glizdki" wstały, więc może i po zakończeniu karmienia kiedyś wrócą do stanu z przed?
      • emienogie filemona 07.06.13, 13:44
        w sumie mnienpocieszylas,wizja wiszacych zabila ..wiec teraz absolutnie sterczace mi nie przeszkadzajabig_grin sękju
        • agus7 Re: drastyczne pytanie i szczerze prosze 07.06.13, 15:40
          hm... nie odnotowywuje u siebie zadnego z opisywanych przez Was "efektow".
        • filemona_0 Re: filemona 08.06.13, 10:03
          cieszę się, że chociaż tak mogłam pomóc smile i mam nadzieję, że już mi takiego numeru nie wywiną, bo naprawdę smutno było na to patrzeć wink
    • dominikanj1 Re: drastyczne pytanie i szczerze prosze 08.06.13, 10:19
      a mnie najbardziej bawi to, że w staniku czasem się... zaginają smile
      • filemona_0 Re: drastyczne pytanie i szczerze prosze 09.06.13, 15:50
        o, to to! mi się właśnie tak zaginały sutki, a że wyciągnięte są jakoś tak niemiłosiernie, to po zdjęciu stanika, zwisały sobie tak smętnie, jak się w tym staniku "zaprasowały" - właśnie do dołu.
        No żal było po prostu patrzeć wink
        • mikusia_k Re: drastyczne pytanie i szczerze prosze 12.06.13, 13:47
          też tak mam z tymi zagiętymi glizdkami big_grin
          choć raczej jest to powód do płaczu a nie do usmiechu to sam opis wydał mi się zdecydowanie zabawny!

nie karmię już od marca i żadnej poprawy nie zauważam i na dodatek biust jest do pasa...
          po karmieniu córki się poprawił po kilku miesiącach a teraz nic lepiej nie jest...

na dodatek mój biust nie zmniejsza się po karmieniach tylko rośnie po każdym dziecku i karmieniu-ot taki wyjątek...
    • ta_karola Re: drastyczne pytanie i szczerze prosze 08.06.13, 13:19
      Zależy komu. Moja mam po wykatmieniu dwóch córek (prawie dwa lata) ma nadal jędrne piersi. Moja siostra natomiast nie już po lkilku latach od zaprzestania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka