nurfe 28.05.09, 21:22 Pzeczytałam sobie artykuł...babyonline.pl/niemowle_karmienie_piersia_artykul,6170.html Dlaczego, dlaczego, dlaczego wypisuje się takie brednie?! Ech... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mad_die Re: Ręce mi do kolan opadły... 29.05.09, 13:02 I to pani dr takie brednie mówi... Odpowiedz Link
kam.xt Re: Ręce mi do kolan opadły... 29.05.09, 18:43 nie jest aż taki zły ten artykuł, powiedziałabym ze więcej w nim nieścisłości niż przekłamań. W końcu faktem jest że wit D należy podawać, butelka raz podana nie oznacza konca karmienia, ze karmienie mieszane czesto się udaje itp. a propos artykułów o karmieniu ostatnio mama do mnie zdzwoniła z wieścią że w "tele tygodniu" (!) piszą że karmić należy do 2-3 rż. Fajnie nie? Dotrze do mas Nie spodziewałam sie takich mądrości po gazecie tego rodzaju Odpowiedz Link
akaef Re: Ręce mi do kolan opadły... 29.05.09, 19:16 To już kolejny taki nierzetelny artykuł pani Pinkosz. A pani doktor podpisana pod spodem jako konsultantka.... cóż, samo bycie dochtórem nie gwarantuje niczego. Odpowiedz Link
nurfe Re: Ręce mi do kolan opadły... 29.05.09, 20:57 E tam...vit. D wcale nie trzeba podawac Odpowiedz Link
basiak36 Tele tydzien 29.05.09, 22:04 > > a propos artykułów o karmieniu ostatnio mama do mnie zdzwoniła z wieścią że w > "tele tygodniu" (!) piszą że karmić należy do 2-3 rż. Fajnie nie? Dotrze do mas > Nie spodziewałam sie takich mądrości po gazecie tego rodzaju Widzialam to, jedyne zgodne z prawda co napisali to o tym karmieniu do 2-3 lat. A potem napisali ze od poczatku trzeba oprocz piersi dawac dziecku wode, a 'nieco pozniej' soki.... I ze pokarm jest najcenniejszy przez pierwsze 3-6 mcy. A potem niby co? Odpowiedz Link
jakw Re: Ręce mi do kolan opadły... 29.05.09, 20:31 Chyba pozwę lekarzy za to, że ani przy starszej, ani przy młodszej kazali dawać tylko D3 a nie jakąś K... Odpowiedz Link