09.11.11, 20:28
Ma ktoś może w formie elektronicznej płyty do English in Mind 1 pierwsza edycja, bądź SB+WB druga edycja- mam niezsynchronizowane materiały. bardzo mi zależy. W zamian mogę zaoferować swoje materiały.
Obserwuj wątek
    • duchess85 Re: prośba 10.11.11, 23:41
      mam płyty do EiM 1 (czerwony?), pierwsza edycja, ale w szkole. Mogę zgrać i Ci wysłać po weekendzie. Podaj jakiegoś maila, to się dogadamy :)
      • coco-87 Re: prośba 11.11.11, 19:11
        Co za miła informacja, nie spodziewałam się odzewu, ale jak widać warto pytać. ;)
        Możesz wysłać na gazetowego. Z góry dziękuję, bardzo mi pomagasz!:-)
      • coco-87 Re: prośba 13.11.11, 18:52
        Droga Duchess, przypominam się z moją prośbą, bardzo mi zależy. Przepraszam, że nie piszę na maila, ale nie wiem, czy korzystasz z gazetowego. Jeszcze raz dzięki, wielka jesteś.:)
    • coco-87 Re: prośba 14.11.11, 22:22
      I jak tam, Duchess? nie pomyliłaś się z płytą? Przydałaby mi się baaaardzo na piątkowe zajęcia. Przepraszam za natarczywość i czekam na znak;)
      • duchess85 Re: prośba 15.11.11, 11:11
        Hej heejjjj, pamiętam:) Dopiero wczoraj wzięłam płytę ze szkoły - dziś wieczorem postaram się zgrać i przesłać Ci na gazetowego (późnym wieczorem). Nie korzystam z maila gazetowego, ale pamiętam! :) Na piątek to już na 100% będziesz mieć.
        • coco-87 Re: prośba 15.11.11, 23:15
          dziękuję- jak ja Ci się odwdzięczę?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka