joalma 12.12.13, 15:04 bardzo proszę o kontakt kogoś, kto pracuje w państwowej szkole i ma konto na ich stronie, z góry dzięki. może być na gazetowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chinwag Re: materiały dla nauczycieli oxford 12.12.13, 21:55 Czemu sądzisz, że ci, którzy nie pracują w państwowych szkołach nie mają tam konta lub nie mogą ci pomóc? Odpowiedz Link
joalma Re: materiały dla nauczycieli oxford 13.12.13, 09:15 gdyż nie każdy zalogowany ma dostęp do całości udostępnionych materiałów, a szczególnie kilku, które mi są potrzebne, niestety nie są one też ogólnodostępne, ani "w drugim obiegu" Odpowiedz Link
chinwag Re: materiały dla nauczycieli oxford 20.12.13, 22:58 A jakie materiały są niedostępne tym zalogowanym, którzy nie są zatrudnieni w państwowej szkole? Ciekawość mnie zżera ;) Odpowiedz Link
joalma Re: materiały dla nauczycieli oxford 21.12.13, 17:07 jest podział na materiały dla szkół językowych i szkół państwowych. przy logowaniu podajesz czy pracujesz w państwowej, jeśli jesteś wolnym strzelcem/lektorem możesz się pocałować w nos że tak powiem w temacie plików dla państwowych, z resztą to nie pierwsze wydawnictwo, które nie udostępnia całosci materiałów wszystkim nauczycielom tylko robi jakieś sztuczne podziały. Odpowiedz Link
chinwag Re: materiały dla nauczycieli oxford 22.12.13, 18:49 Nigdy na to nie zwróciłem uwagi. Czego potrzebujesz? Odpowiedz Link
robak.rawback Re: materiały dla nauczycieli oxford 22.12.13, 19:17 tak sobie czytam ten thread i troche schizofrenicznie sie robi - ty sie dopytujesz co ona chce, a ona pisze dziesiec postow tylko po to zeby nie powiedziec co chce. widocznie nie za mocno chce. eghehehe Odpowiedz Link
joalma Re: materiały dla nauczycieli oxford 23.12.13, 08:24 robak.rawback -> wyluzuj, mam swoje powody żeby nie pisać na forum wszystkich szczegółów, widocznie mało domyślna jesteś eghehehe Odpowiedz Link
joalma Re: materiały dla nauczycieli oxford 23.12.13, 09:00 Chinwag -> bardzo proszę o maila: joalma@gazeta.pl Odpowiedz Link