Dodaj do ulubionych

Steps in English

07.09.14, 16:38
Robilam formata przed rozpoczecie roku i zostałam bez testów do Steps in English 1, 2, 3, w zamian podziele sie materialami pdf. i innymi new.now@go2.pl Moze ktos na chwile udostepni login na www.oxford.pl ? Mi wyskakuje jakis blad...
Obserwuj wątek
    • 29moniska94 Re: Steps in English 29.09.14, 19:51
      Jestem nauczycielem języka angielskiego w szkole podstawowej i pilnie potrzebuję testów do "Steps in English" (1,2,3). proszę wyślijcie na maila: 29moniska94@wp.pl
      • missmiriam1 Re: Steps in English 30.09.14, 20:42
        29moniska94, jeśli uczysz w szkole ze Stepsów, to po zarejestrowaniu się na stronie wydawnictwa dostaniesz bez problemu komplet testów i materiałów pomocniczych.
      • annakoka Re: Steps in English 02.10.14, 23:30
        jestem w podobnej sytuacji, a nie mam jeszcze dostępu do portalu nauczyciela, mogłabyś mi przesłać na mail'a testy do Steps in English 1, 2, 3 jeśli już sama otrzymałaś? z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam annakoka@wp.pl Ania
    • mamamia77 Re: Steps in English 06.10.14, 10:55
      cześć, potrzebuję wskazówki, gdzie w Warszawie mogę wypożyczyć książkę dla nauczyciela (z płytami)! do podręcznika Steps in English 1? Albo może ktoś ma te płyty i może udostępnić ? będę mega wdzięczna za jakąkolwiek pomoc, przeszukałam internety i warszawskie biblioteki i nic :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka