mysza994 19.07.06, 13:10 Hej, mam uczennice, która pisze egzamin poprawkowy w sierpniu. Czy wiecie jak to wygląda? Ma formę pisemną i ustną - czy zadania są trudne? I czy wyniki są podane w tym samym dniu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia23bb Re: poprawka z języka 19.07.06, 14:33 Ty jestes nauczycielem czy uczennica, ktora chcialaby sie dowiedziec jak to wyglada? ;) Odpowiedz Link
mysza994 Re: poprawka z języka 19.07.06, 15:34 korepetytorem, który przygotowuje uczennicę Odpowiedz Link
setif Re: poprawka z języka 19.07.06, 20:02 Uczennica powinna mieć spis tematów, z których ma sie przygotować. Egzamin zazwyczaj jest ustny i pisemny. Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: poprawka z języka 19.07.06, 20:31 a w szkole jest regulamin, w ktorym jest napisane jak wyglada egzamin poprawkowy. Odpowiedz Link
asia23bb Re: poprawka z języka 19.07.06, 20:55 trudne czy latwe to dziwne pytanie w ustach nauczyciela ;) Egzamin poprawkowy jest z calego roku, ze wszystkich zagadnien zwykle. Ktore zreszta Twoja uczennica powinna dostac w czerwcu. Po prostu przerob z nia caly rok. powodzenia. Odpowiedz Link
mysza994 Re: poprawka z języka 19.07.06, 21:57 Wiem, mam te zaadnienia, ale jestem ciekawa, czy np. zadania będą na poziomie tylko podstawowym, żeby zaliczyć na te 2 czy mogą być trudniejsze? Odpowiedz Link
asia23bb Re: poprawka z języka 19.07.06, 23:50 Test powinien byc ulozony jak zwykly sprawdzian. Tzn za napisanie wszystkiego dobrze czyli 100% uczen moze otrzymac nawet ocene bdb i tak dalej. Jesli napisze np na 40% zaliczy na 2 (tzn tak jest u mnie w szkole, musialabys wiedziec jak wyglada WSO u niej). Ale po co Ci to wlasciwie wiedziec ? Ona naprawde musi znac wszystko, odmiane wszystkich czasownikow nieregularnych a nie tylko tych do 'G' itp:)) Nie jestes nauczycielem prawda? Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: poprawka z języka 20.07.06, 22:05 U nas trzeba bylo miec 60% na egzaminie poprawkowym, aby w ogole zdac! Odpowiedz Link