Dodaj do ulubionych

ALTERNATYWA DLA SOLARIUM

30.01.04, 21:57
OD PARU LAT PRZYNAJMNIEJ RAZ W TYGODNIU UZYWAM SOLARIUM,JEDNAKZE OD JAKIEGOS
CZASU ZAUWAZYLAM NIEWIELKIE ZMARSZCZKI WOKOL OCZU,OPROCZ TEGO PRZERAZILY MNIE
OCENY SZKODLIWOSCI SOLARIUM.MIMO UZALEZNIENIA OD OPALENIZNY POSTANOWILAM
SKONCZYC Z TYM.MOZNA PRZECIEZ UZYSKAC OPALENIZNE W INNY SPOSOB...WLASNIE I
TUTAJ SZUKAM PORADY.PROBOWALAM LOREALA ALE ZEBY WYWOLAC OPALENIZNE TRZEBA
SMAROWAC SIE CODZIENNIE,CO PO PARU DNIACH POWODUJE PLAMY NA MOJEJ SKORZE,POZA
TYM MAM DOSYC ZABRUDZONYCH UBRAN I POSCIELI.PODZIELCIE SIE PROSZE DROGIE
KOLEZANKI CZEGO UZYWACIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: daisy Re: ALTERNATYWA DLA SOLARIUM IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.04, 00:49
      Bronze firmy Academy. Nie jest w Polsce wogole znany, a mozesz nim "opalic" sie
      na mulatke. Jest to brazowy smierdzacy plyn, ktory nakladasz gabka na cialo, i
      on barwi skore juz 2-3 minuty po zaaplikowaniu. Przez kolejne 3-4 godziny
      odradzam kapiele. Ja raz wybralam sie na basen po nalozeniu, i splynal ze mnie.
      Kiedy powtorzysz aplikowanie, uzyskasz jeszcze ciemniejszy odcien. Ja po 3-4
      uzyciach jestem czekoladka. Trzeba tylko dobrze nakladac, bo widac smugi, albo
      np kolana czy pod pachami odbijaja sie i widac roznice. Kosztuje jakies 14 euro.
      • 210977333q Re: ALTERNATYWA DLA SOLARIUM 31.01.04, 16:40
        MOWISZ,ZE JEST NIEZNANY W Polsce,czy kupilas go za granica?Gdzie?Czy mozna
        nakladac go rowniez na twarz?
        • annaoke Re: ALTERNATYWA DLA SOLARIUM 31.01.04, 23:29
          A po jaka cholerę chcecie być brązowe ??--to postarza.....
          • Gość: justa Re: ALTERNATYWA DLA SOLARIUM IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 11:18
            jeśli ktoś ma naturalny odcień twarzy trupio blady, to pewnie z dwojga złego
            woli już wyglądać staro. wiem, co mówię ;) poza tym, lekko przybrązowiona twarz
            nie wygląda tak staro jak spalona słońcem.
        • Gość: daisy Re: ALTERNATYWA DLA SOLARIUM IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.04, 13:33
          Tak, mozna nakladac na twarz, ja nakladam go wacikiem jak tonik. Dostepny we
          Francji i Niemczech w zwyklych drogeriach. Uzywam tez innych, ale ten tylko
          daje mi odcien ciemnej "opalenizny".
    • Gość: Moniq Re: ALTERNATYWA DLA SOLARIUM IP: *.wszplock.pl 03.02.04, 11:21
      Polecam samoopalacz Vichy, opala bardzo delikatnie, kolor jest naturalny, nie
      brudzi, nie zostawia smug opala w 3-4 godzin.
    • mejbi Re: ALTERNATYWA DLA SOLARIUM 03.02.04, 11:47
      Polecam:
      1. Samoopalacz w spray'u Kolastyna
      2. Samoopalacz w spray'u Garniera

Nie śmierdzą, dobrze się rozprowadzają i nie pozostawiają smug. Uwaga: dobrze
      umyć dłonie po smarowaniu! :)
      • Gość: Olka Re: ALTERNATYWA DLA SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 12:42
        Balsam Sopot firmy Ziaja jest rewelacyjny i do tego tani(ok10zl)! Rozsmarowuje
        sie super i szybko sie wchlania! Raczej nie brudzi bielizny i ubrania!
        Stosowany codziennie po kapieli zamiast zwyklego balsamu sprawia ze po kilku
        dniach wygladasz jakbys wrocila z cudownych wakacji np. w Italii! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka