marcinmar20 01.02.04, 11:51 Zna ktoś może jakiegoś dobrego fryzjera ze Śląska, który śledzi najnowsze trendy w modzie, który potrafi doradzić i zarazem zmienić człowieka ? Proszę o pomoc !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zrinka Re: Dobry fryzjer ze Śląska IP: *.gisz.net.pl 01.02.04, 23:44 witam! Podobno najlepszym fryzjerem na Śląsku jest pani Izabella, właścicielka instytutu piękności w Katowicach przy ul. Maksymiliana Wilimowskiego 2. Zajęła np. drugie miejsce w międzynarodowym konkursie fryzjerstwa artystycznego. Ja u niej jeszcze nie byłam, ale z mojej koleżanki zrobiła prawdziwie odlotowe bóstwo. Jeśli się na nią zdecydujesz (a na prawdę warto) proszę, zdaj relację z wizyty, no i oczywiście z efeków. pozdrawiam, do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: Dobry fryzjer ze Śląska 02.02.04, 10:29 a mozesz podac do niej tel/ceny i terminy? Renia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrinka Re: Dobry fryzjer ze Śląska IP: *.gisz.net.pl 02.02.04, 15:58 droga reniu! telefon to (032)7813242, 2873963. Jesli chodzi o ceny: są trochę wygórowane ale myślę, ze w przypadku TAKICH salonów to normalne ( do ok. 100 zł, zalezy od usługi). Wybieram się tam za jakieś dwa miesiące. Jak się zdecydujesz wcześniej, to zdaj relację. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś