Dodaj do ulubionych

Nowosc: Liposyne-Vichy

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 00:57
Czy ktos probowal ten krem anty-cellulitis i drenujacy?
Pozdrawiam.
Aneta
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandra Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 07:55
      Kupilam na promocji 3 opakowania - po 75 zl. Dam za jakis czas znac.
      • madzia773 Re: Nowosc: Liposyne-Vichy 18.03.04, 08:16
        Pierwsze pytanie-gdzie była taka promocja?
        Drugie pytanie-zobaczyłam reklamę tego specyfiku,kobieta jakby "sciąga" z ud
        swoją drugą skórę tę z celuutitem a zostają jej gładkie pośladki i uda.Nie
        wiem dlaczego ale boję się reklam firmy Vichy (szczególnie tej preparatu z
        aminexilem gdzie dziewczyna na plastry na włosach). Czy Was te reklamy nie
        odstraszają?
        • Gość: Sandra Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 08:29
          Mnie wrecz przeciwnie- przyciagaja:)
          Sa niesterowane komputerowo, nie ulepszane na sile:)
          promocja jest do konca marca w aptece w Alfa Centrum w Gdansku.
          • madzia773 Re: Nowosc: Liposyne-Vichy 18.03.04, 08:35
            To nie skorzystam bo jestem z W-wy.
            Co do reklam-jednak się boję.Prawdopodobnie tego,ze jak czegoś nie zrobię z
            cellulitem, włosami czy twarzą to będę wygladać jak te kobiety z reklam, czyli
            skóra na buzi mi zwiotczeje, uda odpadną, a na głowie zostaną puste pola.

Ale jednak to działa skoro nie dają mi spokoju.
            • Gość: Klarysa Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: 62.233.181.* 18.03.04, 09:51
              Myślę,że firma specjalnie opracowała sobie taką strategię reklamową-
              reklama "militarna-chirurgiczna",zostająca w pamięci.Natomiasat pokładam się
              przy reklamach ,bodajże Garniera,kiedy slyszę prowadzony przez Panią walcząca
              szpadą ,cały wykład,o tym ,jak to nanosomy proretinolu coś tam wnikają gdzieś
              tam i 1500 niezrozumiałych słów ,które kompletnie nic nie znaczą.Tak,dobra
              komedia.
          • Gość: K. Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.mtvk.pl 18.03.04, 09:46
            Niesterowane komputerowo?? :))) A ta pomaranczowa skorke to ona naprawde z
            siebie zdejmuje? :)

• Gość: kelly Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 19:29
        Sandra gdzie byla taka propmocja?
    • Gość: K. Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.mtvk.pl 18.03.04, 09:52
      Moja siostra kupila kilka dni temu za ok. 85zl. Wczoraj sie tym cudem
      wysmarowalam:
      - przyjemnie pachnie,
      - dobrze sie rozsmarowuje,
      - ma dobry "poslizg", dobry do masazu (ktory zaleca producent),
      - nie jest chyba zbyt wydajny, bo wsmarowalam tego dosc sporo za 1 razem (w
      porownaniu z np. Body Creatorem),
      - NIEMILOSIERNIE sie lepi i kiepsko wchlania- musialam odczekac godzine z
      ubraniem sie, a i potem czulam jak spodnie przyklejaja sie do skory! Okropny
      dyskomfort,
      - ma ladny soczysty zielony kolor, ktory nadaje skorze lekko zielonkawy odcien
      (mam nadzieje, ze na nie na stale, tylko od razu po uzyciu ;)),
      - cena jest do zaakceptowania.
      • Gość: Aneta Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 10:07
        Bardzo dziekuje za informacje. :)
      • Gość: margo Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 20:31
        Ciekawe, mnie sie nie lepi i wchlania sie idealnie, ubieram sie prawie
        natychmiast (no, 10 minut po moze) i jest ok. Jestem bardzo zadowolona, poza
        jednym "drobiazgiem" - nieporecznie mi sie go uzywa, w sensie pojemnik taki
        troche nie teges ;)
        • Gość: tark Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.acn.pl 18.03.04, 22:54
          a co oprocz tego zelu jest jeszcze skuteczne na celulitis?? moze cos z
          clinique,shiseido, biotherm, lub innych firm
          • balbinia Re: Nowosc: Liposyne-Vichy 18.03.04, 23:04
            Gość portalu: tark napisał(a):

> a co oprocz tego zelu jest jeszcze skuteczne na celulitis?? moze cos z
            > clinique,shiseido, biotherm, lub innych firm

Shiseido Body Creator jest podobno rewelacyjny, wnioskuje po recenzjach z
            wizazu. Przymierzam sie do niego i pieniazki juz odkladam :)
            Co do Vichy. Nie uzywalam ale kolezanki ze studiow nabyly ten specyfik i
            wszystkie trzy ocenily go negatywnie, rzekomo kasa wywalona w bloto a efekty
            zerowe. Osobiscie sie nie skusze bo zupelnie nie wierze w bajki jakie obiecuje
            producent. Kiedys reklamowany krem, majacy dawac niesamowite nawilzenie, okazal
            sie dla mnie beznadziejny i zrazilam sie do tej firmy..
            • lunatica Re: Nowosc: Liposyne-Vichy 20.03.04, 19:47
              jak koleżanki mogły już używac skoro jest to zupełna NOWOŚĆ na naszym rynku?
              może używały innych produktów vichy, bo chyba nie tego! ja używam od tygodnia i
              generalnie jestem zdowolona - choć na efekty trzeba jeszcze poczekać. aha,
              opakowanie faktycznie "nie teges" :-)
              co do innych, to polecam shiseido, clarensa i biotherm - wszystkie wypróbowane
              i efektywne.
    • Gość: etta Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: 195.94.207.* 19.03.04, 07:59
      Czy w Warszawie jest gzieś promocja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka