Gość: Aneta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 00:57 Czy ktos probowal ten krem anty-cellulitis i drenujacy? Pozdrawiam. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 07:55 Kupilam na promocji 3 opakowania - po 75 zl. Dam za jakis czas znac. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Nowosc: Liposyne-Vichy 18.03.04, 08:16 Pierwsze pytanie-gdzie była taka promocja? Drugie pytanie-zobaczyłam reklamę tego specyfiku,kobieta jakby "sciąga" z ud swoją drugą skórę tę z celuutitem a zostają jej gładkie pośladki i uda.Nie wiem dlaczego ale boję się reklam firmy Vichy (szczególnie tej preparatu z aminexilem gdzie dziewczyna na plastry na włosach). Czy Was te reklamy nie odstraszają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 08:29 Mnie wrecz przeciwnie- przyciagaja:) Sa niesterowane komputerowo, nie ulepszane na sile:) promocja jest do konca marca w aptece w Alfa Centrum w Gdansku. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Nowosc: Liposyne-Vichy 18.03.04, 08:35 To nie skorzystam bo jestem z W-wy. Co do reklam-jednak się boję.Prawdopodobnie tego,ze jak czegoś nie zrobię z cellulitem, włosami czy twarzą to będę wygladać jak te kobiety z reklam, czyli skóra na buzi mi zwiotczeje, uda odpadną, a na głowie zostaną puste pola. Ale jednak to działa skoro nie dają mi spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: 62.233.181.* 18.03.04, 09:51 Myślę,że firma specjalnie opracowała sobie taką strategię reklamową- reklama "militarna-chirurgiczna",zostająca w pamięci.Natomiasat pokładam się przy reklamach ,bodajże Garniera,kiedy slyszę prowadzony przez Panią walcząca szpadą ,cały wykład,o tym ,jak to nanosomy proretinolu coś tam wnikają gdzieś tam i 1500 niezrozumiałych słów ,które kompletnie nic nie znaczą.Tak,dobra komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.mtvk.pl 18.03.04, 09:46 Niesterowane komputerowo?? :))) A ta pomaranczowa skorke to ona naprawde z siebie zdejmuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 19:29 Sandra gdzie byla taka propmocja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.mtvk.pl 18.03.04, 09:52 Moja siostra kupila kilka dni temu za ok. 85zl. Wczoraj sie tym cudem wysmarowalam: - przyjemnie pachnie, - dobrze sie rozsmarowuje, - ma dobry "poslizg", dobry do masazu (ktory zaleca producent), - nie jest chyba zbyt wydajny, bo wsmarowalam tego dosc sporo za 1 razem (w porownaniu z np. Body Creatorem), - NIEMILOSIERNIE sie lepi i kiepsko wchlania- musialam odczekac godzine z ubraniem sie, a i potem czulam jak spodnie przyklejaja sie do skory! Okropny dyskomfort, - ma ladny soczysty zielony kolor, ktory nadaje skorze lekko zielonkawy odcien (mam nadzieje, ze na nie na stale, tylko od razu po uzyciu ;)), - cena jest do zaakceptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 10:07 Bardzo dziekuje za informacje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 20:31 Ciekawe, mnie sie nie lepi i wchlania sie idealnie, ubieram sie prawie natychmiast (no, 10 minut po moze) i jest ok. Jestem bardzo zadowolona, poza jednym "drobiazgiem" - nieporecznie mi sie go uzywa, w sensie pojemnik taki troche nie teges ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tark Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: *.acn.pl 18.03.04, 22:54 a co oprocz tego zelu jest jeszcze skuteczne na celulitis?? moze cos z clinique,shiseido, biotherm, lub innych firm Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: Nowosc: Liposyne-Vichy 18.03.04, 23:04 Gość portalu: tark napisał(a): > a co oprocz tego zelu jest jeszcze skuteczne na celulitis?? moze cos z > clinique,shiseido, biotherm, lub innych firm Shiseido Body Creator jest podobno rewelacyjny, wnioskuje po recenzjach z wizazu. Przymierzam sie do niego i pieniazki juz odkladam :) Co do Vichy. Nie uzywalam ale kolezanki ze studiow nabyly ten specyfik i wszystkie trzy ocenily go negatywnie, rzekomo kasa wywalona w bloto a efekty zerowe. Osobiscie sie nie skusze bo zupelnie nie wierze w bajki jakie obiecuje producent. Kiedys reklamowany krem, majacy dawac niesamowite nawilzenie, okazal sie dla mnie beznadziejny i zrazilam sie do tej firmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Nowosc: Liposyne-Vichy 20.03.04, 19:47 jak koleżanki mogły już używac skoro jest to zupełna NOWOŚĆ na naszym rynku? może używały innych produktów vichy, bo chyba nie tego! ja używam od tygodnia i generalnie jestem zdowolona - choć na efekty trzeba jeszcze poczekać. aha, opakowanie faktycznie "nie teges" :-) co do innych, to polecam shiseido, clarensa i biotherm - wszystkie wypróbowane i efektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Nowosc: Liposyne-Vichy IP: 195.94.207.* 19.03.04, 07:59 Czy w Warszawie jest gzieś promocja? Odpowiedz Link Zgłoś