Dodaj do ulubionych

Vipera - puder brazujacy

IP: *.tele2.pl 02.04.04, 14:34
czytalam, ze bardzo chwalicie ten puder.
Widzialam stand z pudrami Vipery i pudrow brazujacych jest kilka.
Czy wszystkie sa jednakowo dobre, czy tylko jeden? Napiszcie ktory?
Jaki ma wzorek, czy ma drobinki rozswietlajace?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kati2001 Re: Vipera - puder brazujacy IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 02.04.04, 16:30
      Witaj Mimi właśnie zakupiłąm ten puder o którym wspominasz podaję dokładną
      nazwę "Puder upiększający sypki do twarzy i ciała delikatnie brązujący ze
      złotymi drobinkami" Z sypkich brązxujący jest tylko ten o którym
      wspomniałąm wyżej - przynajmniej o tym mi wiadomo. Stosowałam dopiero jedne
      raz i rzeczywiście delikatnie brązuje nie ma efektu "cegły" na twarzy. Zawiera
      drobinki rozświetlające wg mnie efekt ten jest zbyt intensywny
      • Gość: mimi Re: Vipera - puder brazujacy IP: *.tele2.pl 02.04.04, 16:45
        Kati, dzieki za wyprowadzenie mnie z bledu.
        Nie wiem dlaczego ale caly czas bylam przekonana, ze chodzi o puder prasowany:)
        • mia23 Re: Vipera - puder brazujacy 02.04.04, 16:57
          Bardzo fajny jest puder Vipera - Puder prasowany brązujący ze złocistym
          blaskiem, wielofunkcyjny. Jest on w opakowaniu z lusterkiem kosztuje ok 11zł.
          Poczytj o nim na www.wizaz.pl - ma bardzo dobre recenzje :)
          • Gość: mimi Re: Vipera - puder brazujacy IP: *.tele2.pl 02.04.04, 17:08
            to ja juz nic nie rozumiem...;-)
            wlasnie chodzilo mi o ten opisywany na wizazu. CZy on jest sypki, czy prasowany?
            I te pudry, ktore wczoraj ogladalam tez mialy zlocisty blask, tylko roznily sie
            faktura i maziajami (byly pudry w plamy skladajace sie z kilku rodzajow
            odcienia, byly tez takie, ktore mialy dwa rodzaje odcienia).
            Ktore to w koncu sa te najlepsze?:)
            • Gość: primcia Re: Vipera - puder brazujacy IP: *.chello.pl 02.04.04, 17:30
              Ten puder brazujacy ze zlotymi drobinkami jest w dwoch postaciach - sypki i
              prasowany. Mam oba. Generalnie wole prasowany, bo jest wygodniejszy i chyba
              troche trwalszy, ale tak poza tym one sie niczym nie roznia. Kolor jest jeden.
              A co do pudrow Collage i mozaika to nie mialam, ale one generalnie nie sa
              brazujace. Ale ten brazujacy bardzo polecam, jest super.
              • Gość: mimi Re: Vipera - puder brazujacy IP: *.tele2.pl 02.04.04, 17:37
                Juz mi sie rozjasnilo w glowie:) dzieki.

Aha, i czym puder Vipery wybija sie ponad pudry brazujace innych firm?
                Moze ktos ma porownanie?

I drugie pytanie: Moze ktos z Was uzywal pudru brazujacego Arcancil?
                Kolor jest w sam raz dla mnie, ale nie wiem jak z jakoscia. Warto?
                • Gość: primcia Re: Vipera - puder brazujacy IP: *.chello.pl 02.04.04, 18:45
                  Uzywalam kilku pudrow brazujacych (ale Arcancilu nie) i stwierdzilam, ze Vipera
                  wyroznia sie tym, ze kolor nie jest ceglany, pomaranczowy, poza tym ciezko jest
                  przesadzic z tym pudrem, dobrze sie rozprowadza, nie robi smug, te drobinki sa
                  dyskretne i niewidoczne wlasciwie w swietle dziennym, poza tym jest tani (11 zl
                  za prasowany) i ma lusterko. Do tego jeszcze cudownie pachnie (jak dla mnie).
                • sugarhoney Re: Vipera - puder brazujacy 04.04.04, 16:39
                  Ja mam ten prasowany z lusterkiem i jest super. Delikatnie brązuje, pięknie
                  pachnie. Trochę go mniej niż tego mieszanego mozaikowego, który testowała z
                  kolei moja koleżanka i bardzo go sobie chwaliła. Też lekko brązuje, ale jest
                  jakby bardziej matujący i ma inny zapach - miała ten najciemniejszy. Do
                  nakładania obie stosowałyśmy pędzle, bo ta gąbeczka dodana do mojego puderku
                  była fatalna, a w mozaikowym nie ma jej wcale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka