mala_gorzka 21.01.11, 21:41 czy ktoras z was uzywala komsetykow tej linii? prosze o opinie. czy te kosmetyki sa warte swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosunia233 Re: sheseido pureness 24.01.11, 13:19 ja uzywalam ale stwierdzam ze lepiej dla mnie dzialaja inne tansze zalecone przez dermatologa:)dla mnie to lepiej bo te sa drogie, a dodatkowo mialam po nich uczulenie Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: sheseido pureness 25.01.11, 00:38 mala_gorzka napisała: > czy ktoras z was uzywala komsetykow tej linii? tak > prosze o opinie. czy te kosmetyki sa warte swojej ceny? nie są wart swojej ceny. lepiej wydaj te pieniądze na medycynę estetyczną Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona999 Re: sheseido pureness 25.01.11, 22:58 kosmetyki avene czy LRP sa lepsze od shiseido i tansze Odpowiedz Link Zgłoś
mala_gorzka avene 26.01.11, 15:33 nie jestem do konca zadowolona z avene. mam kilka zastrzezen np. do kremu z lekkim podkladem dla skory z problemami - kolor jest tragiczny, a np. podobny produkt z biodermy jest idealny. z avene lubie triacneal i maseczke do twarzy. za to jestem pod wrazeniem zelu do mycia twarzy shiseido oraz toniku zmiekczjacego. zel do mycia twarzy vichy i woda termalna moze sie schowac. Odpowiedz Link Zgłoś