kwasowka 18.09.11, 13:56 Czy ktoś stosował kosmetyki Pat & Rub, w szczególności szampon do włosów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesiam Re: Pat &Rub 18.09.11, 14:50 Uzywalam szamponu i odzywki z linii Objętość i Wzmocnienie oraz Łagodność, Blask, Wzmocnienie. Spelniały swoje zadania, natomiast szampony, ktore wystarczały mi na dłuzej niz odzywka, po koniec (po 3 mies) byly tak jakby zjełczałe, zepsute. Niestety problem ten mialam rowniez z linia Hipoalergiczną (balsam i olejek do ciała). Mąz po pierwszym uzyciu wyrzucil krem do golenia, ze niby porazka totalna i zabronil obdarowywania po przetestowaniu probek innych meskich produktów. Dobre opinie czesto slysze o pilingach cukrowych, masłach do ciała i kremach do rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re:do olesiam 18.09.11, 18:51 olesiam pieknie piszesz o perfumach:) wspolpracujesz z perfumeriami Quality?widac gleboka artystyczna dusze..po prostu dla konenserow, super:) Co do perfum w sieciowkach mam zupelnie odmienne zdanie niz Ty.. zwlaszcza co do nude sensouous estee lauder, uwazam ze jedna z fajniejszych wod tej marki porownujac z beznadziejna ich poprzedniczka o nucie miernie skopiowanej z addicta :)wg mnie to wlasnie nowa Prada to totalna pomylka...i jak na Prade cos bez duszy blee Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re:do olesiam 18.09.11, 19:04 Coco, zwariowalam czytajac Twoj wpis:). Zapewne chwalilas Autorke bloga ktory mam zalinkowany, tez Ole, ktora serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re:do olesiam 18.09.11, 19:08 haha myslam ze Twoj:) ale cudowny... a tam:D Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: Pat &Rub 19.09.11, 10:36 o szamponie nic nie wiem, peelingi do ciala-rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiowa_7 Re: Pat &Rub 26.09.11, 12:32 Nie używałam niczego do włosów tej firmy, chyba zraziłam się do naturalnych kosmetyków do włosów po porażce z szamponem i maską Yes to carrots. Używałam za to dwóch balsamów z linii Sun Fun - brązującego i chłodzącego i po kilku razach oddałam, bo śmierdziały niesamowicie. Miałam też kilka kosmetyków z linii relaksującej (kokos i trawa cytrynowa), bo po prostu zakochałam się w tym zapachu - żel, masło, balsam do rąk, balsam do stóp. Wszystkie były dobre, chociaż balsam do stóp nie poradził sobie z bardzo suchą skórą. Chętnie wypróbowałabym więcej, ale według mnie przeginają z cenami, zwłaszcza ceny ostatnich serii są przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Pat &Rub 13.12.11, 02:54 kwasowka napisała: > Czy ktoś stosował kosmetyki Pat & Rub, jedyne co stosuję do peelingi do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Pat &Rub 13.12.11, 10:36 Ja stosuję odżywkę do włosów i mgiełkę. Jestem zadowolona z efektu. Mam dużo ładniejsze włosy niż gdy używałam Loreal i Kerastase. Zamówiłam jeszcze szampon i kosmetyki do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Pat &Rub 13.12.11, 20:01 Odżywka Łagodność, Blask, Wzmocnienie (do włosów tłustych) - póki ją stosowałam sporadycznie, to było jako tako, a lekkiego swędzenia uszu nie kojarzyłam z jej używaniem, bo występowało z opóźnieniem. Kiedy zaczęłam jej używać systematycznie i przy myciu na stojaka pod prysznicem, to skończyło się pokrzywką na całym ciele, oczywiście największą w okolicach głowy, ale swędziało mnie praktycznie wszędzie. Poza tym pod koniec stosowania tak jakby się zwarzyła i porobiły się w niej grudki, a na pewno nie minęło jeszcze 6 miesięcy zalecanych na zużycie od otwarcia opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Pat &Rub 13.12.11, 20:51 Miałam próbki kremów do rąk i męczył mnie ich zapach. Chyba wolę mniej nachalne kompozycje zapachowe;) Odpowiedz Link Zgłoś