Dodaj do ulubionych

Bdb dermatolog i kosmetyczka- KATOWICE

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:17
Szukam dobrego dermatologa oraz kosmetyczki w Katowicach- mieszkam tu od
niedawna, więc wszelkie informacje są dla mnie cenne. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • moni_citroni Re: Bdb dermatolog i kosmetyczka- KATOWICE 19.03.02, 14:49
      Moja koleżanka leczyła się u bardzo dobrej pani dermatolog w Sosnowcu, ta
      kobieta zdziałała cuda z jej trądzikiem.
      Jeśli będziesz zainteresowana, spytam się o adres:)

pozdrawiam
      moni_citroni
      • Gość: sonique Re: Bdb dermatolog i kosmetyczka- KATOWICE IP: 195.205.76.* 19.03.02, 18:51
        Co do kosmetyczki, to sama chcialabym wiedziec, natomist dermatologa polecam z
        czystym sumieniem, tradzik juz od roku nie gosci na mojej twarzy, a wczesniej
        leczylam na rozne, bezskuteczne sposoby.To pani Dorota Misiewicz-Opiela,
        Katowice, tel. 2511699. Jest naprawde swietna
        • Gość: mgiełka Re: Bdb dermatolog KATOWICE IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:32
          Dzięki Sonique, skorzystam, tym bardziej, że właśnie o leczenie trądzika mi
          chodzi.
      • Gość: mgiełka Re: dermatolog w Sosnowcu IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:29
        Dziękuję Ci bardzo, jednak to nie będzie konieczne, bo wolałabym K-ce. Dzięki
        za chęci.
    • Gość: mała Re: Bdb dermatolog i kosmetyczka- Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 15:14
      A jeśli znacie w Warszawie będę wdzięczna za info.
      Pozdrawiam
    • moni_citroni Re: Bdb dermatolog i kosmetyczka- KATOWICE 21.03.02, 16:58
      A znacie może dobrego fryzjera z Katowic lub okolic? :-)

pozdrawiam
      moni_cit
      • Gość: mgiełka Re: Bdb fryzjer- KATOWICE IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 09:19
        Znam, choc nie jest tani. Mnie ścinał taki gościu w okularkach, salon STUDIO
        FRYZUR wojtek wajda, ul. Andrzeja 21, pn-pt 8.00-20.00, soboty 8-14.
        Za strzyżenie włosów krótkich+modelowanie+lakier dałam 48 zł, ale efekt- super.
        Gościu sam dobrał mi fryzurę, włosy po umyciu same mi się układają- tylko daję
        na nie piankę, a susząc układam ręką, potem trochę wosku i jest extra. A włosy
        mam bardzo gęste i nie każdy potrafi je obciąć, a co dopiero tak, że w 10 minut
        mam ułożoną fryzurę. Poza tym tylu komplementów na temat fryzury nie słyszałam
        jeszcze w życiu, a do fryzjera (różnych) chodzę już 9 lat.
      • Gość: mgiełka Re: Bdb fryzjer- KATOWICE IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 09:22
        tak się rozpisałam, że zapomniałam o tel. 251 70 78. Poza tym jest strona
        www.wojtek-wajda.com.pl- tam jest dokładny cennik usług.
        Pozdr.
        • moni_citroni Re: Bdb fryzjer- KATOWICE 23.03.02, 07:19
          Dziękuję za odpowiedź:-) Moja znajoma ścinała tam włosy i robiła balejaż i też
          była zadowolona. Wkrótce tam się wybiorę, bo moje włosy wyglądają okropnie po
          niedawnym "fachowym" obcięciu ;-)

pozdrawiam
          moni_cit
          • Gość: anunia Re: Bdb fryzjer- KATOWICE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 22:12
            Tez polecam salon p. Wojtka. Korzystam z jego uslug sie u niego od lat (prawie
            seidmiu!!) i jeszcze nigdy nie bylam niezadowolona.
    • Gość: mgiełka Re: Kosmetyczka- KATOWICE IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 15:11
      A może jednak ktoś może polecić kosmetyczkę w Katowicach?
      • moni_citroni Re: Kosmetyczka- KATOWICE 01.04.02, 13:32
        Ja chodzilam jakis czas temu do salonu YR w Katowicach
        (na czyszczenie buzi) i bylam zadowolona.
        Podobno w YR swietnie depiluja linie bikini ;-)

pozdrawiam
        moni_cit
        • Gość: mgiełka Re: Kosmetyczka- KATOWICE IP: 213.186.88.* 07.04.02, 17:51
          Dzięki Moni, ale mi kosmetyki YR nie bardzo służą. Szukam dalej:)
          • Gość: Plotka Re: Kosmetyczka- KATOWICE IP: *.srkch.pik-net.pl 08.05.02, 15:41
            Polecam salon kosmetyczny ATENA na ul. Żwirki i Wigury 13, tel. 257 20 63.
            Niedrogo, szczególnie sympatyczna i fachowa Pani Ania.
            • Gość: mgiełka Re: Atena IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 14:44
              Byłam. Pani Ania rzeczywiście sympatyczna, niestety, podczas pedicure za mocno
              wycięła mi skórkę. Parę kropelek się polało...więc posmarowała mi palec klejem
              na krzepnięcie krwi, a jakaś dezynfekcja chyba by się przydała. Moim zdaniem
              trochę za ciemno było w tym pomieszczeniu. W każdym bądź razie wieczorem palec
              nie wyglądał zachęcająco. Nie wiem, może to ja taka pechowa jestem, ale zanim
              tam drugi raz pójdę, to się zastanowię.
      • Gość: ania Re: Kosmetyczka- KATOWICE IP: 217.98.124.* 09.05.02, 12:24
        Ja chodziłam do kosmetyczki na ul.Uroczejw Panewnikach,to malutki salonik ale
        kosmetyczka jest świetna i na prawde doświadczona.wszystko robi bardzo
        delikatnie i mowi o tym co sie dzieje z twoja buzia pod wpływem użytych
        kosmetyków .Niestety już się wyprowadziłam z K-c a niepamiętam jej nazwiska ,
        napewno ma na imię p.Ula,salon jest umieszczony w bloku,skręt od ul.Kruczej.Z
        czystym sumieniem polecam!Gdyby to było za daleko to też świetny ale dużo
        droższy jest salon na Warszawskiej,bardzo łatwo go rozpoznać,elegancki i rzuca
        się w oczy!Niestety Thalgo na Batorego już nie istnieje...
    • mongie Re: Bdb dermatolog i kosmetyczka- KATOWICE 09.05.02, 12:14
      Atena jest ok.
      • moni_citroni Re: Bdb dermatolog i kosmetyczka- KATOWICE 10.05.02, 13:36
        Byłam niedawno w YR i nie polecam ! Depilacja zrobiona w pospiechu i
        niedokładnie...Tylko sie zdenerwowałam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka