Gość: klementynka IP: *.238.68.158.adsl.inetia.pl 16.08.04, 21:39 najlepsze wg was preparaty na rozstepy i cellulit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lea Re: rozstepy IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 22:16 Hej, z cellulitem jest tak ze sa 3 jego stopnie z 1 latwo sie go pozbyc z 2 stopniem ciezej a z 3 do chirurga polecam scrub do ciala z oriflame i zel ale nie tka latwo musisz masowac cialo jak bierzesz prysznica na zmiane z ciepla i zimna woda mocnym strumieniem pryskac cialo (ja robie przy okazji tak z biustem zeby byl jedrniejszy ) a rozstepy ?/ zalezy jakie tez scrub i cytryna a potem do apteki ...i masaz polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: rozstepy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:46 Co to znaczy scrub i cytryna, to jakiś kosmetyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakon Re: rozstepy IP: *.238.74.34.adsl.inetia.pl 17.08.04, 14:48 naprawde nikt nie chce sie przypucowac czego uzywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: rozstepy IP: 212.160.106.* 17.08.04, 15:09 Rozstępy zlikwidowałam bez śladu - używałam preparatu Vichy ( nie pamiętam już nazwy ). Uczciwie mówię, że miałam niezbyt duże i wyraźne. Po trzech seriach ustąpiły. A jeśli chodzi o drugą kwestię - wypróbowałąm dużo specyfików i teraz uzywam też Vichy - Liposyne. Z kolei moja mama chwali sobie Elancyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igiełka Re: rozstepy IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 15:33 a jakie miałaś te rozstępy tzn jaki kolor? a i gdzie je miałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: rozstepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:32 Miałam na udach - kolor jasnoróżowy, dość blady. Wąskie ale długie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: rozstepy IP: *.238.77.244.adsl.inetia.pl 17.08.04, 22:00 a ja mam na pupie niestety.scrub mysle ze chodzi o piling i sciaganie tego martwego nasqrka. ja uzywam teraz preparatow dove i kiedys uzywalam guam mam coprawda nowe opakowanie ale chcialabym jakim s tanszym sposobem pozbyc sie i rozstepow i cellulitu.robie sobie tez natryski zimne.no i nie ukrywajmy nie ma to jak morska woda wiec dziewczyny z trojmiasta maja rozkosz i tani sposob na ladne cialo.teraz jezdze tez sporo na rowerze, i chodze ok 4-5 km dziennie jak macie czas polecam i dla ciala i dla ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: rozstepy 18.08.04, 10:28 polecam lekturę tego wątku, macie tu ze sto opinii o różnych kremach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=6352744&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: rozstepy IP: *.238.64.18.adsl.inetia.pl 18.08.04, 10:42 dzieki za te www naprawde warto zajrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvja Re: rozstepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:47 Proponuje serie do pielegnacji ciala z Avonu, krem na rozstepy i zel przeciwko cellulitowi + mleczko ujedrniające do ciala Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.kosecka Re: rozstepy 18.08.04, 10:52 tyle ze zeby te wszystkie specyfiki zadziałały trzeba codziennie peelingowac skóre, zeby potem mleczka, kremy i balsamy mogły dotrzec bez problemów takm gdzie powinny. poza tym nalezy dużo pic wody mineralnej nie gazowanej, najlepiej 2 litry dziennie, aby skóra sie oczyszczała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: rozstepy IP: *.chello.pl 31.08.04, 10:22 W ciąży używałam kremu Garniera, nie zrobił mi się żaden rozstęp na brzuchu, więc chyba jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: rozstepy IP: *.chello.pl 31.08.04, 10:24 Nie garniera tylko Gerbera, przepraszam za pomylke:) Odpowiedz Link Zgłoś
igielka82 Re: rozstepy 24.09.04, 23:03 na rozstepy zwykły krem na blizny Cepan - śmierdzi czosnkiem - ale naprawde jest skuteczny a cena tylko 10zł Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elanor Re: rozstepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:31 Naprawdę Wam zniknęły rozstępy? Myślałam, że to niemożliwe. Ja dostałam rozstępów na pośladkach i udach kiedy dojrzewałam. Nic mi nie pomagało. Teraz mam takie perłowe blizny :( Na to to już chyba nie ma sposobu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś