Dodaj do ulubionych

CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO??

IP: *.hstl2.put.poznan.pl 09.09.04, 20:22
www.mydlandia.pl/produkt.php?id=68
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.gimsat.pl / *.gimsat.pl 09.09.04, 20:44
      debilne, chyba ze dla panien, ktore myslą o jednym

pozdrawiam
      g
    • Gość: tekla Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 09.09.04, 21:14
      Nie, razcej dla osob z prostackim poczuciem humoru. Nie kupilabym tego nikomu.
      • Gość: zewaz Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.pronet.lublin.pl 10.09.04, 19:20
        > Nie, razcej dla osob z prostackim poczuciem humoru. Nie kupilabym tego nikomu.

Zapewne należysz do tych co to "bułkę przez bibiłkę a ............"
    • Gość: Diana Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:20
      A mi się to spodobało i kupiłam na wieczór panieński. Śmiechu było co niemiara a
      mój prezent zrobił furrorę :)
      Koleżanki dopytywały się gdzie to można kupić.
      • Gość: reggie Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:24
        Jesli ktos ma poczucie humoru to napewno sie spodoba,a burzuazji nie masz co
        kupowac bo Cie zbesztaja:) Ja dostalam takiego z czekolady od mojego
        faceta,ehhh sie usmialam:D
        • Gość: Diana Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:36
          Dokładnie :)
          Ja kupiłam czerwony ;), ale wiem ze czekoladowy też bywa.
          Grunt to mieć poczucie humoru
    • Gość: pixi Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: 195.94.222.* 10.09.04, 08:52
      Ja mam bardzo duże poczucie humoru, ale nie sprawiłabym nikomu takiego
      prezentu, zbyt prostackie.
    • kasiaj110 Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? 10.09.04, 11:09
      mnie bardzo sie spodobał! Byłabym zadowolona gdybym dostała takie mydełko.
      Każda która ma poczucie humoru to napewno się by uciszyła no a lalusiowate
      barbi hmmm nie znają sie na rzeczy albo poprostu maja po 15 latek i jeszcze
      dużo muszą w życiu sie nauczyć. Ja zaniedługo robie panieński i mam nadzieję
      że dostane takie mydełko :) muszę przesłać tę stronę swoim znajomym.
      • Gość: monika Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.acn.waw.pl 10.09.04, 20:15
        geeez ale wy jestescie prymitywne i proste: albo ktos jest lalusiem i burzujem
        wiec mu sie nie podoba albo ma poczucie humoru i mu sie w zwiazku z tym
        podoba...
    • Gość: jarek Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:27
      a czy onanizowalibyscie sie tym pod pryszniecem czasem? pytam całkiem serio
    • k3ffy Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? 10.09.04, 11:52
      "Mydła, które umilą Ci czas spędzony podczas kąpieli. To mydło i zabawka w
      jednym."

Zabawka...??? :P
      • Gość: Dagny Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:13
        Hmm... mówicie, że trzeba mieć poczucie humoru, żeby się zachwycać czymś takim? To ja chyba wolę go nie mieć.
        Dowcip na poziomie pierdzącej poduszki i gumowej psiej kupki na wycieraczce...
      • Gość: Kasia Misia Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:41
        Kupiłam sobie takie mydełko i razem z moim chłopakiem się tym mydełkiem myjemy
        pod prysznicem. Jest kupa zabawy, bo żeby namydlić się tym mydłem to trzeba
        wykonywać śmieszne ruchy a poza tym mydełko się wyślizguje z rąk. Mi się takie
        coś podoba. Zapach też ma świetny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka