Gość: bogini IP: *.hstl2.put.poznan.pl 09.09.04, 20:22 www.mydlandia.pl/produkt.php?id=68 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.gimsat.pl / *.gimsat.pl 09.09.04, 20:44 debilne, chyba ze dla panien, ktore myslą o jednym pozdrawiam g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 09.09.04, 21:14 Nie, razcej dla osob z prostackim poczuciem humoru. Nie kupilabym tego nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewaz Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.pronet.lublin.pl 10.09.04, 19:20 > Nie, razcej dla osob z prostackim poczuciem humoru. Nie kupilabym tego nikomu. Zapewne należysz do tych co to "bułkę przez bibiłkę a ............" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:20 A mi się to spodobało i kupiłam na wieczór panieński. Śmiechu było co niemiara a mój prezent zrobił furrorę :) Koleżanki dopytywały się gdzie to można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:24 Jesli ktos ma poczucie humoru to napewno sie spodoba,a burzuazji nie masz co kupowac bo Cie zbesztaja:) Ja dostalam takiego z czekolady od mojego faceta,ehhh sie usmialam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:36 Dokładnie :) Ja kupiłam czerwony ;), ale wiem ze czekoladowy też bywa. Grunt to mieć poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: 195.94.222.* 10.09.04, 08:52 Ja mam bardzo duże poczucie humoru, ale nie sprawiłabym nikomu takiego prezentu, zbyt prostackie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj110 Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? 10.09.04, 11:09 mnie bardzo sie spodobał! Byłabym zadowolona gdybym dostała takie mydełko. Każda która ma poczucie humoru to napewno się by uciszyła no a lalusiowate barbi hmmm nie znają sie na rzeczy albo poprostu maja po 15 latek i jeszcze dużo muszą w życiu sie nauczyć. Ja zaniedługo robie panieński i mam nadzieję że dostane takie mydełko :) muszę przesłać tę stronę swoim znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.acn.waw.pl 10.09.04, 20:15 geeez ale wy jestescie prymitywne i proste: albo ktos jest lalusiem i burzujem wiec mu sie nie podoba albo ma poczucie humoru i mu sie w zwiazku z tym podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:27 a czy onanizowalibyscie sie tym pod pryszniecem czasem? pytam całkiem serio Odpowiedz Link Zgłoś
k3ffy Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? 10.09.04, 11:52 "Mydła, które umilą Ci czas spędzony podczas kąpieli. To mydło i zabawka w jednym." Zabawka...??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagny Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:13 Hmm... mówicie, że trzeba mieć poczucie humoru, żeby się zachwycać czymś takim? To ja chyba wolę go nie mieć. Dowcip na poziomie pierdzącej poduszki i gumowej psiej kupki na wycieraczce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Misia Re: CZY PODOBA WAM SIE TO CUDO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:41 Kupiłam sobie takie mydełko i razem z moim chłopakiem się tym mydełkiem myjemy pod prysznicem. Jest kupa zabawy, bo żeby namydlić się tym mydłem to trzeba wykonywać śmieszne ruchy a poza tym mydełko się wyślizguje z rąk. Mi się takie coś podoba. Zapach też ma świetny! Odpowiedz Link Zgłoś